Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:18

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:21
Mono,θα πάρω πάνω μου,το βάρος της αλήθειας......
Λοιπόν,μας πολεμά,η Λευκή αδελφότητα που έχει την βάση της στην έρημο Τακλα Μαγκάν!Spoiler:
θα συμφωνησω μαζι σου!!
日本 が 好き

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:29
μολις είδα γυμνες φωτογραφίες της γιοχανσον κ της hudgens στις ειδήσεις του αντ1. χωρίς μωσαικά. είναι 9 το βράδυ. είναι ειδησεις. είναι 1 αντ1. ήταν γυμνες.
...και ηταν φοτοσοπ.
Και γενικα το γυμνο από μονο του ειναι στην κριση των υπευθυνων αν ξεπερνα τα ορια ή όχι. Αποφευγεται, αλλα δεν απαγορευεται 100%.
Μονο σεξουαλικές περιπτύξεις και αντιστοιχου ειδους συνομιλιες απαγορεύονται, κατά τον κανονισμο, από όσο ξέρω, πριν τα μεσάνυχτα.

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:38
Acid! Πώς πάει;και οτι καποιοι σε πεθυμησαν μετα απο ορισμενα ορθογραφικα λαθη
ξαφνικα εμφανιστικες και μαλιστα γραφοντας κατω απο το ονομα σου
former prime minister (που μπορει να παραπεμψει και σε γνωστο γκαντεμοσκυλο)
...και ο server τα 'παιξε!
λογικο μου ακουγεται
Δεν σας έλειψα πάντως
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:45
...και ηταν φοτοσοπ.
Και γενικα το γυμνο από μονο του ειναι στην κριση των υπευθυνων αν ξεπερνα τα ορια ή όχι. Αποφευγεται, αλλα δεν απαγορευεται 100%.
Μονο σεξουαλικές περιπτύξεις και αντιστοιχου ειδους συνομιλιες απαγορεύονται, κατά τον κανονισμο, από όσο ξέρω, πριν τα μεσάνυχτα.
στο αρβυλα εβριζαν κ εβαζαν προστιμο, εδω φωτοσοπ ή οχι, εδειξαν στηθη. σοβαρα νομιζα εκοβαν κεφάλια για τετοια λαθη. ενα σοκ το επαθα παντως.
πως πάει meidei? στρατος γιοκ? όχι ακόμη ε?

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:48
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:02
Θέλω να με κάμεις ενημέρωση για τα νέα chapters του Wandering Son όμως
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:08
Αληθινές είναι, και της Scarlett και της Hudgens αυτές που βγήκαν. Στο αντ1 δεν ξέρω τι έδειξαν.
Για αυτές μιλαω και γω, τηλεοραση δεν εχω
Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτιά, αλλά με ένα γρηγορο γκουγκλαρισμα οι απόψεις που πέτυχα στο ιντενετ για κατι αντιθετες οπτικες γωνιες στον καθρεπτη και κατι παρομοια, μου φανηκαν πολυ στερεες. Για το ότι ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ αληθινες εχεις κανα λινκ; γιατι μια περιεργεια την εχω να πω την αμαρτια μου.

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:09
Ακόμα έντεκα μήνες eyl. Αλλά εντάξει, δεν παραπονιέμαι (πολύ).
Θέλω να με κάμεις ενημέρωση για τα νέα chapters του Wandering Son όμως
είμαστε στο 100, κ εχω δει τα raws του 101, εντος της εβδομάδας θα βγει κ αυτο. θα περάσω απο το thread να δω που το άφησα κ θα τα ξανακοιτάξω να κάνω ενα γενικο.
υπομονή τότε, που σε εχουν?

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:17
Αποδείξεις περιλαμβάνουν σημάδι στο χέρι και το δωμάτιο της για την Scarlett, αν θυμάμαι καλά.. Δεν έχω κρατήσει links, δεν αμφέβαλα ότι είναι αληθινές γιατί έχει κινήσει και το FBI. Το ίδιο πρέπει να είχε γίνει και με της Hudgens.Για αυτές μιλαω και γω, τηλεοραση δεν εχω
Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτιά, αλλά με ένα γρηγορο γκουγκλαρισμα οι απόψεις που πέτυχα στο ιντενετ για κατι αντιθετες οπτικες γωνιες στον καθρεπτη και κατι παρομοια, μου φανηκαν πολυ στερεες. Για το ότι ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ αληθινες εχεις κανα λινκ; γιατι μια περιεργεια την εχω να πω την αμαρτια μου.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:32

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:34
LOL, πολύ αργά βγαίνει. Ακόμα να διαβάσω το 99. Και μιλάμε ότι το έχω να κάθεται μήνες.είμαστε στο 100, κ εχω δει τα raws του 101, εντος της εβδομάδας θα βγει κ αυτο. θα περάσω απο το thread να δω που το άφησα κ θα τα ξανακοιτάξω να κάνω ενα γενικο.
υπομονή τότε, που σε εχουν?
Δεν είμαι μακριά από σπίτι, αλλά δεν μας βγάζουν συχνά· έχουν μας σε επιφυλακή. 97% πληρότητα τζιαι ********.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:35
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:40
Από τότε που μπήκα στο ebay έχω βαρεθεί να κάνω μαθηματικά (playing with currencies and my prepaid's balances)...
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:45
LOL, πολύ αργά βγαίνει. Ακόμα να διαβάσω το 99. Και μιλάμε ότι το έχω να κάθεται μήνες.
Δεν είμαι μακριά από σπίτι, αλλά δεν μας βγάζουν συχνά· έχουν μας σε επιφυλακή. 97% πληρότητα τζιαι ********.
μηνιαίο, μετακόμισε κ ο μεταφραστής+editor κ αργησαν τα 2 τελευταια. αλλά μέχρι να βγει το καινούριο μεταφράστηεκ το προηγούμενο αρα ολα καλα.
α ναι! μου το είπαν απο κύπρο, ότι είναι σε επιφυλακή. ε, τουρκία είναι αυτη, όταν ήταν να ερθουν οι s300 (οχι πολυ στο παρελθον, μόλις το 1998), ήρθε μυνημα οτι θα βομβάρδιζαν το λιμάνι της λεμεσού που θα εφταναν οι πυραυλοι. γιαυτο κατέληξαν στην κρήτη τελικα.
ευτυχως που δεν είναι καθαρά δικό μας το φυσικό αέριο διότι θα μιλούσαμε για τουρκική δημοκρατία της κύπρου τώρα.