Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57901 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:18

Δεν το ξέρετε......... μουχαχαχαχαχα !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57902 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:21

Mono,θα πάρω πάνω μου,το βάρος της αλήθειας......
Λοιπόν,μας πολεμά,η Λευκή αδελφότητα που έχει την βάση της στην έρημο Τακλα Μαγκάν!

Spoiler:

θα συμφωνησω μαζι σου!!:smokingg:
Spoiler:

日本 が 好き

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57903 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:29

μολις είδα γυμνες φωτογραφίες της γιοχανσον κ της hudgens στις ειδήσεις του αντ1. χωρίς μωσαικά. είναι 9 το βράδυ. είναι ειδησεις. είναι 1 αντ1. ήταν γυμνες. :dazed:

...και ηταν φοτοσοπ.

Και γενικα το γυμνο από μονο του ειναι στην κριση των υπευθυνων αν ξεπερνα τα ορια ή όχι. Αποφευγεται, αλλα δεν απαγορευεται 100%.
Μονο σεξουαλικές περιπτύξεις και αντιστοιχου ειδους συνομιλιες απαγορεύονται, κατά τον κανονισμο, από όσο ξέρω, πριν τα μεσάνυχτα.

stasou%2520mygdala.jpg

#57904 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:38

και οτι καποιοι σε πεθυμησαν μετα απο ορισμενα ορθογραφικα λαθη
ξαφνικα εμφανιστικες και μαλιστα γραφοντας κατω απο το ονομα σου
former prime minister (που μπορει να παραπεμψει και σε γνωστο γκαντεμοσκυλο)
...και ο server τα 'παιξε!
λογικο μου ακουγεται :hahaha:

Acid! Πώς πάει;
Δεν σας έλειψα πάντως :P Και ορκίζομαι δεν έκανα τίποτα! Δεν είχα πρόσβαση, πώς το λέμε :D

#57905 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:45

...και ηταν φοτοσοπ.

Και γενικα το γυμνο από μονο του ειναι στην κριση των υπευθυνων αν ξεπερνα τα ορια ή όχι. Αποφευγεται, αλλα δεν απαγορευεται 100%.
Μονο σεξουαλικές περιπτύξεις και αντιστοιχου ειδους συνομιλιες απαγορεύονται, κατά τον κανονισμο, από όσο ξέρω, πριν τα μεσάνυχτα.

στο αρβυλα εβριζαν κ εβαζαν προστιμο, εδω φωτοσοπ ή οχι, εδειξαν στηθη. σοβαρα νομιζα εκοβαν κεφάλια για τετοια λαθη. ενα σοκ το επαθα παντως.

πως πάει meidei? στρατος γιοκ? όχι ακόμη ε?
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#57906 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 20:48

Αληθινές είναι, και της Scarlett και της Hudgens αυτές που βγήκαν. Στο αντ1 δεν ξέρω τι έδειξαν.

#57907 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:02

Ακόμα έντεκα μήνες eyl. Αλλά εντάξει, δεν παραπονιέμαι (πολύ).
Θέλω να με κάμεις ενημέρωση για τα νέα chapters του Wandering Son όμως :P

#57908 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:08

Αληθινές είναι, και της Scarlett και της Hudgens αυτές που βγήκαν. Στο αντ1 δεν ξέρω τι έδειξαν.

Για αυτές μιλαω και γω, τηλεοραση δεν εχω :P

Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτιά, αλλά με ένα γρηγορο γκουγκλαρισμα οι απόψεις που πέτυχα στο ιντενετ για κατι αντιθετες οπτικες γωνιες στον καθρεπτη και κατι παρομοια, μου φανηκαν πολυ στερεες. Για το ότι ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ αληθινες εχεις κανα λινκ; γιατι μια περιεργεια την εχω να πω την αμαρτια μου.

stasou%2520mygdala.jpg

#57909 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:09

Ακόμα έντεκα μήνες eyl. Αλλά εντάξει, δεν παραπονιέμαι (πολύ).
Θέλω να με κάμεις ενημέρωση για τα νέα chapters του Wandering Son όμως :P

είμαστε στο 100, κ εχω δει τα raws του 101, εντος της εβδομάδας θα βγει κ αυτο. θα περάσω απο το thread να δω που το άφησα κ θα τα ξανακοιτάξω να κάνω ενα γενικο.

υπομονή τότε, που σε εχουν?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#57910 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:17

Για αυτές μιλαω και γω, τηλεοραση δεν εχω :P

Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτιά, αλλά με ένα γρηγορο γκουγκλαρισμα οι απόψεις που πέτυχα στο ιντενετ για κατι αντιθετες οπτικες γωνιες στον καθρεπτη και κατι παρομοια, μου φανηκαν πολυ στερεες. Για το ότι ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ αληθινες εχεις κανα λινκ; γιατι μια περιεργεια την εχω να πω την αμαρτια μου.

Αποδείξεις περιλαμβάνουν σημάδι στο χέρι και το δωμάτιο της για την Scarlett, αν θυμάμαι καλά.. Δεν έχω κρατήσει links, δεν αμφέβαλα ότι είναι αληθινές γιατί έχει κινήσει και το FBI. Το ίδιο πρέπει να είχε γίνει και με της Hudgens.

#57911 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:32

ναι, κ αυτή το fbi εβαλε. χαζές είναι να έχουν γυμνες φωτο στο κινητό? πρέπει να γίνει poll να δούμε ποιοι απο το forum έχουν γυμνές φωτογραφίες τους (δικές τους, όχι αλλων) στο κινητό τους. (έδωσα ιδέα για καμένο thread, αλλά δεν την υλοποιω διότι θέλω να τα έχω καλά με τους mods) xD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#57912 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:34

είμαστε στο 100, κ εχω δει τα raws του 101, εντος της εβδομάδας θα βγει κ αυτο. θα περάσω απο το thread να δω που το άφησα κ θα τα ξανακοιτάξω να κάνω ενα γενικο.

υπομονή τότε, που σε εχουν?

LOL, πολύ αργά βγαίνει. Ακόμα να διαβάσω το 99. Και μιλάμε ότι το έχω να κάθεται μήνες.

Δεν είμαι μακριά από σπίτι, αλλά δεν μας βγάζουν συχνά· έχουν μας σε επιφυλακή. 97% πληρότητα τζιαι ********.

#57913 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:35

Τι ******* είναι αυτό με το σενσοράρισμα της μαλακίας; Παλιά δεν είχε τέτοιες ******** εδώ.

#57914 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:40

Τα νεύρα μου!!! Ο seller στο ebay δε λέει να μου απαντήσει στο μήνυμα, ενώ έχω στείλει δύο μέσα σε μια βδομάδα και πριν ένα μήνα που αγόρασα πάλι από το συγκεκριμένο μου απαντούσε κανονικά~ Και δεν υπάρχει περίπτωση να βρω αλλού το συγκεκριμένο item που καίγομαι ν'αγοράσω! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! :sadist:

Από τότε που μπήκα στο ebay έχω βαρεθεί να κάνω μαθηματικά (playing with currencies and my prepaid's balances)... :uhh:

#57915 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 21:45

LOL, πολύ αργά βγαίνει. Ακόμα να διαβάσω το 99. Και μιλάμε ότι το έχω να κάθεται μήνες.

Δεν είμαι μακριά από σπίτι, αλλά δεν μας βγάζουν συχνά· έχουν μας σε επιφυλακή. 97% πληρότητα τζιαι ********.

μηνιαίο, μετακόμισε κ ο μεταφραστής+editor κ αργησαν τα 2 τελευταια. αλλά μέχρι να βγει το καινούριο μεταφράστηεκ το προηγούμενο αρα ολα καλα.

α ναι! μου το είπαν απο κύπρο, ότι είναι σε επιφυλακή. ε, τουρκία είναι αυτη, όταν ήταν να ερθουν οι s300 (οχι πολυ στο παρελθον, μόλις το 1998), ήρθε μυνημα οτι θα βομβάρδιζαν το λιμάνι της λεμεσού που θα εφταναν οι πυραυλοι. γιαυτο κατέληξαν στην κρήτη τελικα.

ευτυχως που δεν είναι καθαρά δικό μας το φυσικό αέριο διότι θα μιλούσαμε για τουρκική δημοκρατία της κύπρου τώρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα