Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57571 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 September 2011 - 13:50

Γιατί είναι με το ένα πόδι στον τάφο.

Posted Image

#57572 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 13 September 2011 - 13:55

Οι παππούδες γιατί να βιάζονται.

Ξυπνανε νωρις, κοιμουνται νωρις, τρωνε νωρις, εχουν προγραμμα με χαπια να ακολουθησουν.
Την τελευταια ή την 1η βδομαδα καθε μηνα εχετε δει τι γινεται εξω απο τις τραπεζες? Πανεκος.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#57573 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 September 2011 - 13:56

Γιατί είναι με το ένα πόδι στον τάφο.

Και το άλλο πόδι;

In other news νιώθω χάλια σήμερα :ill2:
phmava.php

#57574 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 September 2011 - 15:03

Σήμερα έκανα μια πολύ σημαντική διαπίστωση :
Αν πας πρωί πρωί στο σουπερμάρκετ χωρίς να έχεις βάλει τίποτα στο στόμα σου και χωρίς πρωϊνό εννοείται ξοδεύεις πολύ λιγότερα λεφτά. Εξηγώ γιατί:
Εγώ όταν πηγαίνω στο Σούπερμάρκετ παρασύρομαι πολύ εύκολα και αγοράζω αρκετά πράγματα που είναι ακριβά και από διατροφικής άποψης άστα να πάνε. Αλλά τώρα που δεν είχα φάει τίποτα και το στομάχι μου ήταν άδειο ,με το που έβλεπα αυτά τα πράγματα και τα φανταζόμουν στο στομάχι μου, μου ερχόταν μια αηδία. Και έτσι τελικά δεν τα αγόρασα.

Να φανταστείς όταν έχω πάνω μου 20 € και πάω στο σούπερμάρκετ σίγουρα θα τα ξοδέψω όλα ,ακόμα και αν έχω σκοπό να ξοδέψω μόνο 5 €. Αλλά τώρα που τα σκεφτόμουν έτσι ξόδεψα μόλις 16 € ενώ είχα πάει για ψώνια των 15 €.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑ ! Άρα από δω και πέρα στο σούπερμαρκετ μόνο πρωί και χωρίς φαί.

Είσαι weak, το επόμενο Level Up θα γίνει όταν ξοδέψεις φαγωμένος 14€ για ψώνια των 15€ . Βασικά παίζει να είμαι ο μόνος απ' όσους ξέρω που στο σούπερ μάρκετ όσους πειρασμούς και αν βρω μπροστά μου, θα αγοράσω μόνο όσα έχω σκοπό να αγοράσω. Από μικρός είχα αυτοσυγκράτηση στις αηδίες (πατατάκια, γλυκά, μερέντες, κουλουράκια και τα συναφή), και πλέον μου έχει μείνει συνήθεια.

E5VV38U.jpg

#57575 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 13 September 2011 - 15:07

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#57576 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 September 2011 - 15:11

^ Παπιέ έχω φωτογραφικό υλικό που αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο πίσω από την αυτοσυγκράτησή σου στο super market.

Posted Image
*O Phantom Duck με έναν φίλο του στην προσφατη εξόρμησή τους στο super market*

#57577 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 13 September 2011 - 15:16

^ Παπιέ έχω φωτογραφικό υλικό που αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο πίσω από την αυτοσυγκράτησή σου στο super market.

Posted Image
*O Phantom Duck με έναν φίλο του στην προσφατη εξόρμησή τους στο super market*

Βασικά η αλήθεια είναι ότι κάνει παρέα με τους hommies και δε προλαβαίνει να ψωνίσει, εδώ photo με τους hommies

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#57578 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 September 2011 - 15:35

Ζηλεύετε ρε που ψωνίζω μόνο ό,τι θέλω από τα σούπερ μάρκετ και σαβουριάζω από τον Κάβουρα χωρίς παρενέργειες :hahaha:

E5VV38U.jpg

#57579 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 September 2011 - 15:42

Καλά Φάντομ εσύ είσαι Σαολίν.

Εγώ όταν πρόκειται για ψώνια που περιλαμβάνουν τρόφιμα ,ότι κατεψυγμένη αηδία, κονσέρβα και ότι ετοιματζίδικο προκατ φαγητό υπάρχει θα το αγοράσω. Σοκολάτες και τέτοια ούτε καν τα κοιτάω ,αλλά στη σαβούρα είμαι πρώτος. Γι αυτό και σήμερα το θεωρώ μια από τις μεγαλύτερες μου επιτυχίες! Αντιστάθηκα ακόμα και στην κονσέρβα τόνο!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#57580 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 13 September 2011 - 15:52

Ζηλεύετε ρε που ψωνίζω μόνο ό,τι θέλω από τα σούπερ μάρκετ και σαβουριάζω από τον Κάβουρα χωρίς παρενέργειες :hahaha:

Κοίταξε, αν θεωρείς ότι ενώ ήσουν άνθρωπος έβγαλες πούπουλα και ράμφος σαν κάτι το πολύ φυσιολογικό τότε μάλλον κάπου κάνω λάθος. Επειδή μπορεί να νομίζουν ότι είμαστε τίποτα τρολς και κοροϊδεύουμε το κοσμάκη ιδού και τα πειστήρια

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#57581 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 13 September 2011 - 16:21

http://www.engadget.com/2011/09/13/wacom-cintiq-24hd-hands-on-video/

My money, they can have them.

LfNX0dh.png

#57582 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 13 September 2011 - 16:45

Youtube Video

Οοοοπα, πάμε δώσε κι άλλο :hihi2:
Posted Image

#57583 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 13 September 2011 - 17:15

Βεβαίως!!!!!!!!Ποίοι άλλοι εκτώς και αν είστε ολοι εδω μέσα μέντιουμ σαν και εμένα !!!!

Το μονο μεντιουμ εδω μεσα. Ειμαι εγω.

#57584 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 13 September 2011 - 17:18

πάντα το έλεγα ότι εκείνο το "σίναναϊ" ακουγόταν γιαπωνέζικα!!!
ωραία διασκευή, πάντως -ringtone canditate!

#57585 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 13 September 2011 - 17:23

http://www.engadget.com/2011/09/13/wacom-cintiq-24hd-hands-on-video/

My money, they can have them.

I'd let them have my money, too...
Spoiler: