Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 13 September 2011 - 13:50

Posted 13 September 2011 - 13:55
Οι παππούδες γιατί να βιάζονται.
Ξυπνανε νωρις, κοιμουνται νωρις, τρωνε νωρις, εχουν προγραμμα με χαπια να ακολουθησουν.
Την τελευταια ή την 1η βδομαδα καθε μηνα εχετε δει τι γινεται εξω απο τις τραπεζες? Πανεκος.
Posted 13 September 2011 - 13:56
Γιατί είναι με το ένα πόδι στον τάφο.
Και το άλλο πόδι;
In other news νιώθω χάλια σήμερα
Posted 13 September 2011 - 15:03
Σήμερα έκανα μια πολύ σημαντική διαπίστωση :
Αν πας πρωί πρωί στο σουπερμάρκετ χωρίς να έχεις βάλει τίποτα στο στόμα σου και χωρίς πρωϊνό εννοείται ξοδεύεις πολύ λιγότερα λεφτά. Εξηγώ γιατί:
Εγώ όταν πηγαίνω στο Σούπερμάρκετ παρασύρομαι πολύ εύκολα και αγοράζω αρκετά πράγματα που είναι ακριβά και από διατροφικής άποψης άστα να πάνε. Αλλά τώρα που δεν είχα φάει τίποτα και το στομάχι μου ήταν άδειο ,με το που έβλεπα αυτά τα πράγματα και τα φανταζόμουν στο στομάχι μου, μου ερχόταν μια αηδία. Και έτσι τελικά δεν τα αγόρασα.
Να φανταστείς όταν έχω πάνω μου 20 € και πάω στο σούπερμάρκετ σίγουρα θα τα ξοδέψω όλα ,ακόμα και αν έχω σκοπό να ξοδέψω μόνο 5 €. Αλλά τώρα που τα σκεφτόμουν έτσι ξόδεψα μόλις 16 € ενώ είχα πάει για ψώνια των 15 €.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑ ! Άρα από δω και πέρα στο σούπερμαρκετ μόνο πρωί και χωρίς φαί.
Είσαι weak, το επόμενο Level Up θα γίνει όταν ξοδέψεις φαγωμένος 14€ για ψώνια των 15€ . Βασικά παίζει να είμαι ο μόνος απ' όσους ξέρω που στο σούπερ μάρκετ όσους πειρασμούς και αν βρω μπροστά μου, θα αγοράσω μόνο όσα έχω σκοπό να αγοράσω. Από μικρός είχα αυτοσυγκράτηση στις αηδίες (πατατάκια, γλυκά, μερέντες, κουλουράκια και τα συναφή), και πλέον μου έχει μείνει συνήθεια.
Posted 13 September 2011 - 15:16
^ Παπιέ έχω φωτογραφικό υλικό που αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο πίσω από την αυτοσυγκράτησή σου στο super market.
*O Phantom Duck με έναν φίλο του στην προσφατη εξόρμησή τους στο super market*
Βασικά η αλήθεια είναι ότι κάνει παρέα με τους hommies και δε προλαβαίνει να ψωνίσει, εδώ photo με τους hommies
Posted 13 September 2011 - 15:35
Posted 13 September 2011 - 15:42
Εγώ όταν πρόκειται για ψώνια που περιλαμβάνουν τρόφιμα ,ότι κατεψυγμένη αηδία, κονσέρβα και ότι ετοιματζίδικο προκατ φαγητό υπάρχει θα το αγοράσω. Σοκολάτες και τέτοια ούτε καν τα κοιτάω ,αλλά στη σαβούρα είμαι πρώτος. Γι αυτό και σήμερα το θεωρώ μια από τις μεγαλύτερες μου επιτυχίες! Αντιστάθηκα ακόμα και στην κονσέρβα τόνο!
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 13 September 2011 - 15:52
Ζηλεύετε ρε που ψωνίζω μόνο ό,τι θέλω από τα σούπερ μάρκετ και σαβουριάζω από τον Κάβουρα χωρίς παρενέργειες
Κοίταξε, αν θεωρείς ότι ενώ ήσουν άνθρωπος έβγαλες πούπουλα και ράμφος σαν κάτι το πολύ φυσιολογικό τότε μάλλον κάπου κάνω λάθος. Επειδή μπορεί να νομίζουν ότι είμαστε τίποτα τρολς και κοροϊδεύουμε το κοσμάκη ιδού και τα πειστήρια
Posted 13 September 2011 - 16:21
Posted 13 September 2011 - 17:15
Βεβαίως!!!!!!!!Ποίοι άλλοι εκτώς και αν είστε ολοι εδω μέσα μέντιουμ σαν και εμένα !!!!
Το μονο μεντιουμ εδω μεσα. Ειμαι εγω.
Posted 13 September 2011 - 17:18
ωραία διασκευή, πάντως -ringtone canditate!
Posted 13 September 2011 - 17:23
http://www.engadget.com/2011/09/13/wacom-cintiq-24hd-hands-on-video/
My money, they can have them.
I'd let them have my money, too...