Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57481 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 September 2011 - 15:13

Ε σιγά, αυτά τα κόλπα τα ξέρουν οι ινδοί χρόνια τώρα... είναι ικανοί να πιάσουν δορυφορικό σήμα με μια ρόδα ποδηλάτου. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#57482 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 11 September 2011 - 15:22

Ναι, κεραίες τηλεοράσεων.

Ελεος!!!

Originally Posted by Six Winged Angel Posted Image
Άμα ανέβω στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας μου παίζει να δω τπτ?

Άμα ξέρεις που να κοιτάξεις όλο και κάτι θα πίασει το μάτι σου, πάντως το καλύτερο σημείο για τέτοιες δουλείες είναι ένα , μέσα σε μια βάρκα στην μέση της θάλασσας γιατί το μόνο φώς εκεί πέρα είναι τα φώτακια που έχεις στην βάρκα και αυτά σβήνουν!!!Βλέπεις ότι υπάρχει στον ουρανό χωρίς δυσκολία.(είχαμε πάει με τον θείο μου για παραγάδι και πετύχαμε βροχή σωματιδίων τρομερή εικόνα !!)

Posted Image

#57483 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 11 September 2011 - 16:15

Άλλο ένα καλό σημείο είναι σε κανένα απομονωμένο χωριό στο βουνό όπου δεν έχει φτάσει ακόμα ο ηλεκτρισμός :P
Posted Image

#57484 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 September 2011 - 16:17

return to plan A. Κερνάτε τηλεσκόπιο, κερνάω τα σουβλάκια :P

#57485 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 11 September 2011 - 16:25

:Αμα δεν ημουν μακρία ερχόμουν!!!!!(για τα σουβλάκια όχι ότι εχω τηλεσκόπιο !!!!)

Posted Image

#57486 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 11 September 2011 - 17:15

Ειδικα σημερα που εχει πανσεληνο θα φενεται παρα πολυ καλα απο την Αθηνα

#57487 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 11 September 2011 - 17:18

Latest news from the warzone!

Ο κάβουρας έκανε ανακαίνιση και πλέον είναι ένα super clean/hip/trendy σουβλατζίδικο! Ειλικρινά τα πλακάκια αστράφτανε! :nosey:
rsrGbGx.gif

#57488 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2011 - 17:22

Mε κρέας ή χωρίς?

Γιατί αν είναι χωρίς θα σε κυνηγάω με το τηλεσκόπιο.

Ο κάβουρας έκανε ανακαίνιση και πλέον είναι ένα super clean/hip/trendy σουβλατζίδικο! Ειλικρινά τα πλακάκια αστράφτανε! :nosey:

Ο κόσμος μου καταρρέει. Πλέον δεν θα σερβίρει υψηλής ποιότητας γατοσούβλακο? Θα είναι τα συνηθισμένα από γουρούνι? ο.Ο

By the way όλο λέμε για τον κάβουρα, αλλά εγώ την ιπτάμενη κατσαρίδα σε γειτονική και καλά "πεντακάθαρη" κρεπερί την είδα να σκίζει ανέμελα τους αιθέρες.

#57489 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 11 September 2011 - 17:23

Latest news from the warzone!

Μακάρι να γινόταν αυτό και στο τοπικό σουβλατζίδικο. Και δε μιλάω μόνο για καθαριότητα αλλά και για ποιότητα και εξυπηρέτηση. Φοβάμαι να φάω απο'κει πλέον

#57490 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 September 2011 - 17:34

Mε κρέας ή χωρίς?

Γιατί αν είναι χωρίς θα σε κυνηγάω με το τηλεσκόπιο.

Posted Image
Posted ImagePosted Image

-----------

Posted Image

Υπέρτατη Σούβλα.

Posted Image

Κοτόπουλοοο με Σωωωωωςςςς!!

Spoiler:

#57491 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 September 2011 - 17:44

By the way όλο λέμε για τον κάβουρα, αλλά εγώ την ιπτάμενη κατσαρίδα σε γειτονική και καλά "πεντακάθαρη" κρεπερί την είδα να σκίζει ανέμελα τους αιθέρες.

Aσε τις προάλλες είχα μια γιγαντιαία ιπτάμενη κατσαρίδα μεσα στο δωμάτιο μου.
Κατάφερε να με κρατήσει απ' έξω για περίπου μιάμισι ώρα και χρειάστηκε να παίξω μια μάχη στο dynasty warriors για να ξεπεράσω τη διαρκή ανατρυχίλα...

Ουτε τον Guan Yu δε φοβήθηκε η αθεόφοβη...
Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο δωμάτιο ενώ έλλειπα, γιατί τα πνεύματα των θεών του πολέμου συνήθως δρουν όταν τα βλέμματα των κοινών θνητών έχουν απομακρυνθεί...

Δεν κατηγορώ την κρεπερί.
Οι άνθρωποι είναι υπερβολικά αδύναμοι για να τα βάλουν με ένα πλάσμα σαν και αυτό.
Καιρός να το παραδεχτούμε λοιπόν.
Τα έντομα είναι κατα πολύ ανώτερα όντα απο τους ανθρώπους...

O6rrvsU.jpg

#57492 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 11 September 2011 - 17:46

Ερωτηση που δεν ηξερα που αλλου να βαλω οποτε τη γραφω εδω.Εχω λοιπον τον emulator psx και οποτε βαζω να παιξει παιχνιδι(το τσεκαρα σε 2-3 δεν φταει το αρχειο) για καποιο λογο ολα τρεχουν σε fast motion.Η μουσικη τα βιντεα οι εχθροι και ο χαρακηρας με τον οποιο παιζεις ολα τρεχουν σε διπλασια ταχυτητα απο οτι θα επρεπε.Εχει κανεις καμια ιδεα τι τρεχει και τι πρεπει να κανω???

sc5bab.jpg

#57493 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 September 2011 - 17:46

Στο nuklear resistance μια φορά μας τρώνε πάντως :P

EDIT: @kalamaris: το unlimited frame rate φταίει, τσέκαρε κάπου προς τα video settings για FPS limit (βάλτο σε normal)

εναλακτικά κάτι παίζει με το fast forward button σου (συνήθως το space). Τσέκαρε τα keyboard/joystick settings

#57494 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2011 - 17:48

Σε αντίσταση στο ασετόν και την παντόφλα όμως τις τρώμε.

#57495 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 11 September 2011 - 17:50

Απορώ πως μια κατσαρίδα γίνεται να τρομάξει τόσο πολύ έναν άνθρωπο ώστε να ψεκάσει τόσο DDT μέσα στο σπίτι και να πέσει λυπόθυμος χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει (μια φίλη μου που κάνει σαν υστερικιά άμα δει έντομο μες στο σπίτι). Ύστερα από αυτό την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου και συνήλθε, και τελικά δεν μάθαμε αν σκότωσε την κατσαρίδα ή αν τζάμπα βρώμισε το σπίτι :P
Posted Image