Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 September 2011 - 15:13

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 September 2011 - 15:22
Ναι, κεραίες τηλεοράσεων.
Ελεος!!!
Originally Posted by Six Winged Angel
![]()
Άμα ανέβω στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας μου παίζει να δω τπτ?
Άμα ξέρεις που να κοιτάξεις όλο και κάτι θα πίασει το μάτι σου, πάντως το καλύτερο σημείο για τέτοιες δουλείες είναι ένα , μέσα σε μια βάρκα στην μέση της θάλασσας γιατί το μόνο φώς εκεί πέρα είναι τα φώτακια που έχεις στην βάρκα και αυτά σβήνουν!!!Βλέπεις ότι υπάρχει στον ουρανό χωρίς δυσκολία.(είχαμε πάει με τον θείο μου για παραγάδι και πετύχαμε βροχή σωματιδίων τρομερή εικόνα !!)

Posted 11 September 2011 - 16:15
Posted 11 September 2011 - 16:17
Posted 11 September 2011 - 16:25
:Αμα δεν ημουν μακρία ερχόμουν!!!!!(για τα σουβλάκια όχι ότι εχω τηλεσκόπιο !!!!)return to plan A. Κερνάτε τηλεσκόπιο, κερνάω τα σουβλάκια

Posted 11 September 2011 - 17:15
Posted 11 September 2011 - 17:22
return to plan A. Κερνάτε τηλεσκόπιο, κερνάω τα σουβλάκια
Mε κρέας ή χωρίς?
Γιατί αν είναι χωρίς θα σε κυνηγάω με το τηλεσκόπιο.
Ο κάβουρας έκανε ανακαίνιση και πλέον είναι ένα super clean/hip/trendy σουβλατζίδικο! Ειλικρινά τα πλακάκια αστράφτανε!
Ο κόσμος μου καταρρέει. Πλέον δεν θα σερβίρει υψηλής ποιότητας γατοσούβλακο? Θα είναι τα συνηθισμένα από γουρούνι? ο.Ο
By the way όλο λέμε για τον κάβουρα, αλλά εγώ την ιπτάμενη κατσαρίδα σε γειτονική και καλά "πεντακάθαρη" κρεπερί την είδα να σκίζει ανέμελα τους αιθέρες.
Posted 11 September 2011 - 17:23
Latest news from the warzone!
Ο κάβουρας έκανε ανακαίνιση και πλέον είναι ένα super clean/hip/trendy σουβλατζίδικο! Ειλικρινά τα πλακάκια αστράφτανε!
Μακάρι να γινόταν αυτό και στο τοπικό σουβλατζίδικο. Και δε μιλάω μόνο για καθαριότητα αλλά και για ποιότητα και εξυπηρέτηση. Φοβάμαι να φάω απο'κει πλέον
Posted 11 September 2011 - 17:34
Mε κρέας ή χωρίς?
Γιατί αν είναι χωρίς θα σε κυνηγάω με το τηλεσκόπιο.

-----------

Υπέρτατη Σούβλα.

Κοτόπουλοοο με Σωωωωωςςςς!!
Posted 11 September 2011 - 17:44
By the way όλο λέμε για τον κάβουρα, αλλά εγώ την ιπτάμενη κατσαρίδα σε γειτονική και καλά "πεντακάθαρη" κρεπερί την είδα να σκίζει ανέμελα τους αιθέρες.
Aσε τις προάλλες είχα μια γιγαντιαία ιπτάμενη κατσαρίδα μεσα στο δωμάτιο μου.
Κατάφερε να με κρατήσει απ' έξω για περίπου μιάμισι ώρα και χρειάστηκε να παίξω μια μάχη στο dynasty warriors για να ξεπεράσω τη διαρκή ανατρυχίλα...
Ουτε τον Guan Yu δε φοβήθηκε η αθεόφοβη...
Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο δωμάτιο ενώ έλλειπα, γιατί τα πνεύματα των θεών του πολέμου συνήθως δρουν όταν τα βλέμματα των κοινών θνητών έχουν απομακρυνθεί...
Δεν κατηγορώ την κρεπερί.
Οι άνθρωποι είναι υπερβολικά αδύναμοι για να τα βάλουν με ένα πλάσμα σαν και αυτό.
Καιρός να το παραδεχτούμε λοιπόν.
Τα έντομα είναι κατα πολύ ανώτερα όντα απο τους ανθρώπους...
Posted 11 September 2011 - 17:46
Posted 11 September 2011 - 17:46
EDIT: @kalamaris: το unlimited frame rate φταίει, τσέκαρε κάπου προς τα video settings για FPS limit (βάλτο σε normal)
εναλακτικά κάτι παίζει με το fast forward button σου (συνήθως το space). Τσέκαρε τα keyboard/joystick settings
Posted 11 September 2011 - 17:48
Posted 11 September 2011 - 17:50