Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57061 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 02 September 2011 - 16:57

γυναίκες σαν κομμάτι κρέας

Είναι κάτι διαφορετικό?

Spoiler: Gantz gore warning: πιέστε με δική σας ευθήνη-

#57062 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 September 2011 - 17:07

2/10 Too obvious :P

xbJ3b2w.jpeg

#57063 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 02 September 2011 - 17:10

Bleh :P

Πάντως ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να νικάει το ένστικτο του, χρησιμοποιώντας τη λογική και το συναίσθημα που προέρχονται από την υψηλή (enter joke) νοημοσύνη του~

Αλλά θα μου πείτε εδώ σφαζόμαστε μεταξύ μας, τα ζώα θα λυπηθούμε? XP

#57064 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 02 September 2011 - 18:01

disturbing τρόπο να χρησιμοποιείς τη μόδα

omg τι'ν'τούτ';; κυμαίνονται μεταξύ -trying to make a statement and failing miserably at it- και -downright sheer lack of taste-. Καναδυό είχαν ωραία αξέσοριζ αλλά κατά τα άλλα...απαπα. Νομίζω ξεπερνάει το ifstylecouldkill σε weirdness.

thanks for sharing your "not feeling well afterwards" links...:fromabove:
το boku no bieber μένει ασχολίαστο

Edit: ααα έτσι εξηγείται, hel-looks=helsinki looks. Τους βαράει το κρύο εκεί! :D

#57065 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 September 2011 - 18:10

Άσε που η PETA απλά δίνει ευκαιρία σε όλες τις ξεπεσμένες να ξανακάνουν γυμνή φωτογράφιση XD

κακιες.. :nosey: μια χαρα ειναι η συγκεκριμενη κοπελα..

#57066 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 September 2011 - 19:28

Αμέσως μετά τους φασίστες και τους θρησκόληπτους, η τρίτη ομάδα ανθρώπων που μισω θανάσιμα είναι αυτοί. Γελοία υποκείμενα που πιστεύουν ότι αποδεικνύουν την ηθική τους ανωτερώτητα απέναντι σε όλα τα άλλα πλάσματα της Γης επειδή απέχουν από το να τρώνε άλλα ζώα. Super cool story, bros.

Στην πραγματικότητα απλά πάσχουν από ενοχικό σύνδρομο επειδή δεν μπορούν να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι η επιβίωσή τους συνεπάγεται το θάνατο πολλών πλασμάτων. Έτσι καταλήγουν να τρώνε χόρτα όλη τους τη ζωή (αγνοώντας btw πολύ βολικά το γεγονός ότι και τα χόρτα είναι έμβια όντα - η κούφια ηθική τους καλύπτει μόνο ό,τι έχει πρόσωπο και μπορεί να θεωρηθεί χαριτωμένο).

Όχι ότι έχω πρόβλημα με το να τρώνε χόρτα. Με γεια τους και χαρά τους, και καβαλίνες γαϊδάρου να φάνε, άμα τους αρέσουν. Το πρόβλημα είναι ότι έρχονται μετά σε μένα, την ώρα που απολαμβάνω το τριπλό πιτόγυρό μου, και αφενός βρωμάνε κλανίλα μετά απ' όλα τα χόρτα που έχουν φάει και μου κόβεται κατευθείαν η όρεξη, και αφεδύο μου λένε ότι είμαι εγκληματίας επειδή, άκουσον άκουσον, απολαμβάνω κρέας!

Τι λέτε ρε νούμερα; Επειδή δε με τυραννούν οι ίδιες ανόητες τύψεις που τυραννούν εσάς, είμαι εγκληματίας; Γιατί δεν πάτε σε μια γωνία να ψοφήσετε ήσυχα; Σπαταλάτε οξυγόνο που θα μπορούσαν να το αναπνέουν τα δισεκατομμύρια από αγελάδες και γουρούνια που εκθρέφουμε κάθε χρόνο, ζούνε βαρετές ζωές όπως κάθε αγελάδα και γουρούνι που έζησε ποτέ, και ΔΙΚΑΙΩΣ καταλήγουν στο πιάτο μου.

Εναλλακτικά, step down from your "moral high ground", και φάτε κι εσείς κρέας όπως όλος ο άλλος κόσμος. Άντε μπράβο. Το κρέας είναι απαραίτητο για το σώμα μας. Έχει ουσίες που δεν θα βρεις σε κανένα φυτό. Όπως βιταμίνη B12, η οποία είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος (και η έλλειψή της οποίας από τη διατροφή των χορτοφάγων εξηγεί τόσα, μα τόσα πολλά).

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#57067 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 02 September 2011 - 19:38

Αμέσως μετά τους φασίστες και τους θρησκόληπτους, η τρίτη ομάδα ανθρώπων που μισω θανάσιμα είναι αυτοί. Γελοία υποκείμενα που πιστεύουν ότι αποδεικνύουν την ηθική τους ανωτερώτητα απέναντι σε όλα τα άλλα πλάσματα της Γης επειδή απέχουν από το να τρώνε άλλα ζώα. Super cool story, bros.

Στην πραγματικότητα απλά πάσχουν από ενοχικό σύνδρομο επειδή δεν μπορούν να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι η επιβίωσή τους συνεπάγεται το θάνατο πολλών πλασμάτων. Έτσι καταλήγουν να τρώνε χόρτα όλη τους τη ζωή (αγνοώντας btw πολύ βολικά το γεγονός ότι και τα χόρτα είναι έμβια όντα - η κούφια ηθική τους καλύπτει μόνο ό,τι έχει πρόσωπο και μπορεί να θεωρηθεί χαριτωμένο).

Όχι ότι έχω πρόβλημα με το να τρώνε χόρτα. Με γεια τους και χαρά τους, και καβαλίνες γαϊδάρου να φάνε, άμα τους αρέσουν. Το πρόβλημα είναι ότι έρχονται μετά σε μένα, την ώρα που απολαμβάνω το τριπλό πιτόγυρό μου, και αφενός βρωμάνε κλανίλα μετά απ' όλα τα χόρτα που έχουν φάει και μου κόβεται κατευθείαν η όρεξη, και αφεδύο μου λένε ότι είμαι εγκληματίας επειδή, άκουσον άκουσον, απολαμβάνω κρέας!

Τι λέτε ρε νούμερα; Επειδή δε με τυραννούν οι ίδιες ανόητες τύψεις που τυραννούν εσάς, είμαι εγκληματίας; Γιατί δεν πάτε σε μια γωνία να ψοφήσετε ήσυχα; Σπαταλάτε οξυγόνο που θα μπορούσαν να το αναπνέουν τα δισεκατομμύρια από αγελάδες και γουρούνια που εκθρέφουμε κάθε χρόνο, ζούνε βαρετές ζωές όπως κάθε αγελάδα και γουρούνι που έζησε ποτέ, και ΔΙΚΑΙΩΣ καταλήγουν στο πιάτο μου.

Εναλλακτικά, step down from your "moral high ground", και φάτε κι εσείς κρέας όπως όλος ο άλλος κόσμος. Άντε μπράβο. Το κρέας είναι απαραίτητο για το σώμα μας. Έχει ουσίες που δεν θα βρεις σε κανένα φυτό. Όπως βιταμίνη B12, η οποία είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος (και η έλλειψή της οποίας από τη διατροφή των χορτοφάγων εξηγεί τόσα, μα τόσα πολλά).

Spoiler:

+ πολλάααααα...

Posted Image

#57068 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 September 2011 - 19:40

LOL. Moe Kenny rages!

Posted Image

Spoiler:

~~とてもかわいい ~~ :P
I agree too.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#57069 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 02 September 2011 - 19:43

Τεσπά, πάω να παίξω κιθάρα. Fun fact: Παλιά τις χορδές τις έφτιαχναν από έντερα ζώων.

χαχαχα αυτο μου θυμισε τη φαση με την συνεντευξη σε "ζωωφιλο" πρωιναδικο
την περιοδο των ολυμπιακων του 2004 με τη Λενα Δανηιλιδου που απαντησε πολυ
φυσικα σε ερωτηση για τον εξοπλισμο που χρησιμοποιει πως οι καλυτερες χορδες
για τις ρακετες φτιαχνονται απο ...αντερα γατας!
και τους επεσε το σαγωνι κατω.
πλακα πλακα εχω πολυ καιρο να δω τη Λενα στην τιβι :hahaha:

δεν φαινεται παντως να εχουν προβλημα με αυτο οι "ζωωφιλες" κυριες της υψηλης
κοινωνιας οταν βλεπουν το ρολαν γκαρος η το γουιμπλετον κλπ

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#57070 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 02 September 2011 - 19:48

Don't worry Kenny, we loved every centimeter of your post!

Posted Image

#57071 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 September 2011 - 19:49

Οι ζωόφιλες κυρίες της υψηλής κοινωνίας δεν έχουν πρόβλημα να φοράνε τις γούνες από ερμίνα/αλεπού και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο στις εξόδους τους. They can spare us the bullshit.

Αυτό δεν αναιρεί φυσικά το γεγονός ότι πιστεύω ότι σε πολλές καταστάσεις θα μπορούσαμε να λειτουργούμε με περισσότερη ευαισθησία και ενσυναίσθηση προς τους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς (επίτηδες δεν χρησιμοποιώ την λέξη ανθρωπιά :P).

#57072 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 02 September 2011 - 20:02

Οι ζωόφιλες κυρίες της υψηλής κοινωνίας δεν έχουν πρόβλημα να φοράνε τις γούνες από ερμίνα/αλεπού και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο στις εξόδους τους. They can spare us the bullshit.

Αυτό δεν αναιρεί φυσικά το γεγονός ότι πιστεύω ότι σε πολλές καταστάσεις θα μπορούσαμε να λειτουργούμε με περισσότερη ευαισθησία και ενσυναίσθηση προς τους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς (επίτηδες δεν χρησιμοποιώ την λέξη ανθρωπιά :P).

Άλο ένα μεγάλο fact της κοινωνίας μας...

Posted Image

#57073 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 02 September 2011 - 20:33

Spoiler:

Η γνώμη μου είναι πως το θέμα δεν είναι τα morals τους,ούτε ότι στην σημερινή εποχή δεν γίνεται κάποιος να έχει μια κανονική ζωή χωρίς κρεατοφαγία(βέβαια τα οιστρογόνα θα κάνουν πάρτυ με τόση σόγια αλλά τέσπα)
Το εκνευριστικό είναι ότι οι περισσότεροι εξ' αυτών των τύπων αντιμετωπίζουν έμμεσα τους υπόλοιπους σαν μια μάζα ανίδεων προβάτων,εξαπατημένων απ' το αιμοσταγές ''σύστημα''(μήπως το χουμε ξαναδεί το έργο από οργανωμένη θρησκεία μεριά?),και έχουν μάλιστα και το θράσος να λένε ότι η προσωπική τους αυτή επιλογή αποδεικνύεται επιστημονικά.
Κάτι που φυσικά μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε ξέρει 2-3 πράγματα ότι δεν ισχύει,από το pH του ανθρώπινου στομαχιού που είναι απίστευτα όξινο,μέχρι κάποια συμβιωτικά κύτταρα που υπάρχουν στο έντερο μόνο των φυτοφάγων ζώων και όχι στο ανθρώπινο,καθώς και στην μηχανική/μορφολογία του ανθρώπινου σώματος από παλαιολιθική εποχή(γιατί βέβαια αυτοί εξετάζουν το υποκείμενο όπως είναι τώρα,λες και ο άνθρωπος δεν εξελίχθηκε όπως όλοι οι άλλοι ζωικοί οργανισμοί,πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε και την αλλαγή του τρόπου ζωής του).Και άμα δουν ότι δεν τους παίρνει από επιστημονικής πλευράς,το γυρνάνε στην ηθικολογία:frozen:
Λες και επειδή αυτοί την βρίσκουν έτσι,είναι όλοι οι άλλοι υποχρεωμένοι να πάνε ενάντια στην φυσιολογία του ανθρώπου.
Στο μόνο που έχουν δίκιο είναι στις συνθήκες που επικρατούν στα σφαγεία,οι θανατώσεις και η εκτροφή των ζώων θα μπορούσαν να γίνονται με πιο ανώδυνο τρόπο.Βέβαια σιγά μην μπει η κάθε κρεατοβιομηχανία σε τέτοια λογική.

Τέσπα,όπως λέει και το ρητό,save a cow,eat a veganPosted Image

#57074 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 September 2011 - 20:40

bettah

Spoiler:

Αυτό είναι που λέμε Peta τα όλα; :hahaha:
phmava.php

#57075 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 02 September 2011 - 21:04

Youtube Video

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg