Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#56506 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 23:49

Μια διόρθωση,εννοείς 1080p μάλλον:)

Yeah :sigh2:... PRAM (Personal-RAM) overheatted today.
Το αποδίδω στo δίαβασμα για τα σήματα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 19 Αύγουστος 2011 - 23:55

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56507 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:00

Mια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι κονσόλες γένικα είναι κατι το οποίο φτιάχτηκε για gaming
εξ'αρχής. Τα pc, όσο και αν δεν το πιστεύουν πολλοί ,δεν έχουν φτιάχτει άλλα εξελιχτεί για gaming και στην εξέλιξη όλο και κάποιο flaw θα βρίσκεται. Πιστεύω ότι ένα ps/xbox δεν συγκρίνεται με ένα pc στην ποιότητα τον games στις πιο πολλές περιπτώσεις.(Προσωπική εξαίρεση τα fps τα όποια είναι ποιό ρεαλiστήκα στο mouse από ότι στο analog stick).

Δεν βρίσκω το πώς σχετίζεται ο λόγος για τον οποίο φτιάχτηκε αρχικά κάτι με την τελική ποιότητα του προϊόντος but oh well.... :) Εγώ παιχνιδακι να μου δώσεις θα κάτσω να το παίξω δεν κάνω τετοιες διακρίσεις. :333

Also=> Pc + HDMI + 42'' pure win. :try:

#56508 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:08

Also=> Pc + HDMI + 42'' pure win. :try:[/QUOTE]

Συμφωνω,αλλα ποσα λεφτα χρειαζονται??νομιζω πολλα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#56509 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:11

Δεν βρίσκω το πώς σχετίζεται ο λόγος για τον οποίο φτιάχτηκε αρχικά κάτι με την τελική ποιότητα του προϊόντος but oh well....

Θέλω να πω πως δόθηκε αρχίκα σε ζωτικής σημασίας πράγματα προσοχή στις κονσόλες για την επίτευξη της τέλειας gaming εμπειρίας ,πού σε αντίθεση με τα pc η προσοχή ήταν αλλού οπότε έχουν μείνει πίσω.Μόνο σε pc θα δείς fps drop,μόνο το pc σου θα έχει προβλήματα θερμοκρασίας...(κάτι το οποίο θα δεις σε κονσόλα μόνο σε περίπτωση βλάβης ή ελαττωματικού προιόντος). Βέβαια ο χρόνος είναι πια μεγάλος που έχει αρχίσει η εξέλιξη στα pc και λογικό τα προβλήματα να μειώνονται.Οι λείαν απαιτητικοί θα βρούν πάντος αρκετά θεματάκια να γκρινίαξουν
σε αντίθεση με άνετα τυπάκια (Π.Χ. εσύ )που λίγο τους αφορούν τέτοιες λεπτομέρειες!!!!
Οσο για το θέμα της οθόνης είναι καθαρά θέμα χρημάτων όπως λέει και ο ΜΙΚΕ...
42' ΤV + pc more expensive than 42' + ps3 αν αναλογιστείς ότι το pc που θα πάρεις για να "σηκώνει" την 42 ' tv ειναι κατά το ελάχιστο 1000 eurο ακριβότερο απο το ps3...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 20 Αύγουστος 2011 - 00:20

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56510 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:19

Ναι, αλλά σκέψου τι παραπάνω έχεις από ένα παιχνίδι. Πέραν του ότι παίζεις όλα τα παιχνίδια σε αυτήν την ποιότητα μπορείς και να βλέπεις όποια ταινία blueray θες, όποιο anime 1080p θες, και δεν χρειάζεται να έχεις και 500 συσκευές.

Προσωπικά κι εγώ pc gamer είμαι αλλά τελευταία το έχω γυρίσει στις κονσόλες λόγω τίτλων (πού να βρεις Metroid Prime στο PC....:bahhh:)

Άντε, έκανα και post, που μου παραπονιέται και το site... Μετά από πόσο καιρό χωρίς posting σου πετάει το notice; Ούτε λίγες διακοπές χωρίς internet δεν μπορούμε να κάνουμε....
:hihi2::hihi2:
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#56511 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:22

i agree! in fact

laptop + HDMI + 42" full HD + downloaded 1080p quality movie + σπιτικο pop corn απο τη μαμα + καναπες >>> cinema experience

:burningbe3:

#56512 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:25

Ναι, αλλά σκέψου τι παραπάνω έχεις από ένα παιχνίδι. Πέραν του ότι παίζεις όλα τα παιχνίδια σε αυτήν την ποιότητα μπορείς και να βλέπεις όποια ταινία blueray θες, όποιο anime 1080p θες, και δεν χρειάζεται να έχεις και 500 συσκευές.

Προσωπικά κι εγώ pc gamer είμαι αλλά τελευταία το έχω γυρίσει στις κονσόλες λόγω τίτλων (πού να βρεις Metroid Prime στο PC....:bahhh:)

Άντε, έκανα και post, που μου παραπονιέται και το site... Μετά από πόσο καιρό χωρίς posting σου πετάει το notice; Ούτε λίγες διακοπές χωρίς internet δεν μπορούμε να κάνουμε....
:hihi2::hihi2:

Xαχα Καλώς όρισες... και εγώ pc gamer είμαι από την μέρα που το θρυλικό μου ps2 τα "τίναξε" πριν από 5-6 χρόνια δεν έχω πάρει κονσόλα (έξαίρεση το PSP οποίο χρησιμοποιήται σε ταξίδια και no internet καταστάσεις).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56513 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:28

Προσωπικα,παιζω παιχνιδια απο την εποχη που υπηρχαν τα MS-Dos(την μπλε οθονη)αλλα επειδη εχω παθει πολλα με παιχνιδια στον υπολογιστη(πχ εχουν καει σκληροι δισκοι)και καθετρεις και λιγο καθε καινουργιο παιχνιδι χρειαζεται καλυτερο μηχανημα.Γι'αυτο το λογο οταν παιζω σοβαρα παιχνιδια τα παιζω στο Ps3 και ολα καλα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#56514 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:29

i agree! in fact

laptop + HDMI + 42" full HD + downloaded 1080p quality movie + σπιτικο pop corn απο τη μαμα + καναπες >>> cinema experience

:burningbe3:

Hmm όντως ι ποιότητα είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια (+ or - δεν έχω την εμπειρία για να πώ) αλλά το θέμα είναι το gaming όχι movies (ακούγεται ειρωνεύτικο αλλά δεν έχω τετοιές προθέσεις). Αν δεν κάνω λάθος έχει διαφορά το βαρος του game με το βάρος μιας ταινίας...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56515 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:31

Χειρότερο είναι το βλαμμένο που έχει γράψει παντού "Τίποτα δεν είναι τυχαίο"...

κάποιο σιχαμένο ανθρωπάριο το έγραψε σε τοιχο κλασσικου κτιριου σε κεντρικο σημειο στην παλια πόλη ναυπλιου. θα προτιμουσα να το ειχε γραψει στον τοιχο του σπιτιου μου.

αμα τον πετυχω θα του σπασω το χερι σε τρια σημεια. για να μην ξαναπαει σε αυτά τα σημεια.

stasou%2520mygdala.jpg

#56516 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:34

Θα βρείς τον μπελά σου καλύτερα δέσ' τον και δώστον σε αυτόν που έχει το κτήριο (δήμο).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56517 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:34

[...]Προσωπικά κι εγώ pc gamer είμαι αλλά τελευταία το έχω γυρίσει στις κονσόλες λόγω τίτλων (πού να βρεις Metroid Prime στο PC...:bahhh:)[...]

Υπάρχουν ωραιότατοι emulators γι' αυτή τη δουλειά, συγκεκριμένα για Wii / Gamecube ο Dolphin. Εγώ παίζω το Epic Mickey μέσω αυτού και θα ακολουθήσει σύντομα το Xenoblade.

E5VV38U.jpg

#56518 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:36

Αν δεν κάνω λάθος έχει διαφορά το βαρος του game με το βάρος μιας ταινίας...

15 με 20 κιλα περιπου.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#56519 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:38

[/FONT]

Υπάρχουν ωραιότατοι emulators γι' αυτή τη δουλειά.

Είναι και αυτό μια αρκετά χρησιμή λύση σε πολλές περιστώσεις( και αυτό γιατί δεν υποστηρίζουν ΟΛΑ τα παιχνίδια... είναι και πολλά τα Γ*****μένα).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56520 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 00:39

Hmm όντως ι ποιότητα είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια (+ or - δεν έχω την εμπειρία για να πώ) αλλά το θέμα είναι το gaming όχι movies (ακούγεται ειρωνεύτικο αλλά δεν έχω τετοιές προθέσεις). Αν δεν κάνω λάθος έχει διαφορά το βαρος του game με το βάρος μιας ταινίας...

this is black hole.

welcome :D

:hihi2: εν ολιγης, δεν υπαρχει θεμα σε αυτο το θρεντ
ασε που πιστευω οι περισοτεροι θα προτιμουσαμε μια ποιοτικη ταινια-ανιμε στην ποιοτητα που ανεφερα παρα καποιο game (αλλιως θα ταν σε game και οχι anime forum :P )