YeahΜια διόρθωση,εννοείς 1080p μάλλον
Το αποδίδω στo δίαβασμα για τα σήματα.
Edited by zennith666, 19 August 2011 - 23:55.
Posted 19 August 2011 - 23:49
YeahΜια διόρθωση,εννοείς 1080p μάλλον
Edited by zennith666, 19 August 2011 - 23:55.

Posted 20 August 2011 - 00:00
Mια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι κονσόλες γένικα είναι κατι το οποίο φτιάχτηκε για gaming
εξ'αρχής. Τα pc, όσο και αν δεν το πιστεύουν πολλοί ,δεν έχουν φτιάχτει άλλα εξελιχτεί για gaming και στην εξέλιξη όλο και κάποιο flaw θα βρίσκεται. Πιστεύω ότι ένα ps/xbox δεν συγκρίνεται με ένα pc στην ποιότητα τον games στις πιο πολλές περιπτώσεις.(Προσωπική εξαίρεση τα fps τα όποια είναι ποιό ρεαλiστήκα στο mouse από ότι στο analog stick).
Posted 20 August 2011 - 00:08

Posted 20 August 2011 - 00:11
Θέλω να πω πως δόθηκε αρχίκα σε ζωτικής σημασίας πράγματα προσοχή στις κονσόλες για την επίτευξη της τέλειας gaming εμπειρίας ,πού σε αντίθεση με τα pc η προσοχή ήταν αλλού οπότε έχουν μείνει πίσω.Μόνο σε pc θα δείς fps drop,μόνο το pc σου θα έχει προβλήματα θερμοκρασίας...(κάτι το οποίο θα δεις σε κονσόλα μόνο σε περίπτωση βλάβης ή ελαττωματικού προιόντος). Βέβαια ο χρόνος είναι πια μεγάλος που έχει αρχίσει η εξέλιξη στα pc και λογικό τα προβλήματα να μειώνονται.Οι λείαν απαιτητικοί θα βρούν πάντος αρκετά θεματάκια να γκρινίαξουνΔεν βρίσκω το πώς σχετίζεται ο λόγος για τον οποίο φτιάχτηκε αρχικά κάτι με την τελική ποιότητα του προϊόντος but oh well....
Also=> Pc + HDMI + 42'' pure win.
Edited by zennith666, 20 August 2011 - 00:20.

Posted 20 August 2011 - 00:19
Posted 20 August 2011 - 00:22
i agree! in factAlso=> Pc + HDMI + 42'' pure win.
Posted 20 August 2011 - 00:25
Xαχα Καλώς όρισες... και εγώ pc gamer είμαι από την μέρα που το θρυλικό μου ps2 τα "τίναξε" πριν από 5-6 χρόνια δεν έχω πάρει κονσόλα (έξαίρεση το PSP οποίο χρησιμοποιήται σε ταξίδια και no internet καταστάσεις).Ναι, αλλά σκέψου τι παραπάνω έχεις από ένα παιχνίδι. Πέραν του ότι παίζεις όλα τα παιχνίδια σε αυτήν την ποιότητα μπορείς και να βλέπεις όποια ταινία blueray θες, όποιο anime 1080p θες, και δεν χρειάζεται να έχεις και 500 συσκευές.
Προσωπικά κι εγώ pc gamer είμαι αλλά τελευταία το έχω γυρίσει στις κονσόλες λόγω τίτλων (πού να βρεις Metroid Prime στο PC....)
Άντε, έκανα και post, που μου παραπονιέται και το site... Μετά από πόσο καιρό χωρίς posting σου πετάει το notice; Ούτε λίγες διακοπές χωρίς internet δεν μπορούμε να κάνουμε....:hihi2:

Posted 20 August 2011 - 00:28

Posted 20 August 2011 - 00:29
Hmm όντως ι ποιότητα είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια (+ or - δεν έχω την εμπειρία για να πώ) αλλά το θέμα είναι το gaming όχι movies (ακούγεται ειρωνεύτικο αλλά δεν έχω τετοιές προθέσεις). Αν δεν κάνω λάθος έχει διαφορά το βαρος του game με το βάρος μιας ταινίας...i agree! in fact
laptop + HDMI + 42" full HD + downloaded 1080p quality movie + σπιτικο pop corn απο τη μαμα + καναπες >>> cinema experience

Posted 20 August 2011 - 00:31
Χειρότερο είναι το βλαμμένο που έχει γράψει παντού "Τίποτα δεν είναι τυχαίο"...

Posted 20 August 2011 - 00:34

Posted 20 August 2011 - 00:34
[...]Προσωπικά κι εγώ pc gamer είμαι αλλά τελευταία το έχω γυρίσει στις κονσόλες λόγω τίτλων (πού να βρεις Metroid Prime στο PC...
)[...]
Posted 20 August 2011 - 00:36
Αν δεν κάνω λάθος έχει διαφορά το βαρος του game με το βάρος μιας ταινίας...
Posted 20 August 2011 - 00:38
Είναι και αυτό μια αρκετά χρησιμή λύση σε πολλές περιστώσεις( και αυτό γιατί δεν υποστηρίζουν ΟΛΑ τα παιχνίδια... είναι και πολλά τα Γ*****μένα).[/FONT]
Υπάρχουν ωραιότατοι emulators γι' αυτή τη δουλειά.

Posted 20 August 2011 - 00:39
this is black hole.Hmm όντως ι ποιότητα είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια (+ or - δεν έχω την εμπειρία για να πώ) αλλά το θέμα είναι το gaming όχι movies (ακούγεται ειρωνεύτικο αλλά δεν έχω τετοιές προθέσεις). Αν δεν κάνω λάθος έχει διαφορά το βαρος του game με το βάρος μιας ταινίας...