Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 28 July 2011 - 10:56
Posted 28 July 2011 - 11:53
μπα εκανα θρεντακι εδω περα που τις βαζω ολεςΜatassos + Black hole ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ;
Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από σένα.
(α προσθεσα αλλη μια χθες
(always happy to spam)
Edited by matassos, 28 July 2011 - 12:01.
Posted 28 July 2011 - 12:30
Εγω παλι ονειρευτηκα οτι οι ροζ ελεφαντες ειχαν κυριευσει τον κοσμο και ηταν λεει στη ταξη ενας καθηγητης ιστοριας(ροζ ελεφαντας και αυτος)που προσπαθουσε να μας πεισει πως ο ναπολεων ηταν ελεφαντας. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΤΩΡΑ?Είδα στον ύπνο μου ότι πήγα Ιαπωνία σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο κι αυτό εξερράγη. Μάλιστα μετά γύρισα Ελλάδα και το νέφος είχε φτάσει ως εκεί. Μην ρωτήσετε πως έζησα, αλλά παρόλα αυτά υποτίθεται πως απορρόφησα ραδιενέργεια. Και κάποιος μου είπε ότι για να μην πάθω κάτι από την ραδιενέργεια πρέπει να τρώω πολύ κρέας. Και πλακώθηκα στα σαλάμια
Edited by Kalamaris, 28 July 2011 - 14:34.
Posted 28 July 2011 - 16:29
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΤΩΡΑ?
Πραγματικά, μη με προκαλείς.

*waving intensifies*
Posted 28 July 2011 - 16:39
Επίσης εγώ είδα τον mordekaizer (από το league of legends ton morde ενοοώ) ακέφαλο να με κύνηγάει απάνω σε ένα άλογο ... με τόσο κυνηγητό ξύπνησα ιδρωμένος... και δεν εφταίγε η ζέστη!!!!
Posted 28 July 2011 - 17:24
Που βρίσκεται σήμερα ο Λυκούργος από το Disney Club
Για να δείτε μέχρι που φτάνει τελικά το χέρι (; ) της εκκλησίας
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 28 July 2011 - 17:27
>Το υπόλοιπο του λογαριασμού μου είναι διπλάσιο απ' όσο θυμόμουν από την προηγούμενη φορά
>Οι γονείς μου δεν μου έβαλαν λεφτά στο ενδιάμεσο διάστημα (αν το είχαν κάνει θα μου το είχαν πει)
>Κάποιος βλάκας θα έκανε κατά λάθος κατάθεση στο δικό μου λογαριασμό
>Κάνω ανάληψη όλα τα επιπλέον λεφτά και φεύγω σαν κύριος
>FUCK YEAH.png
Could this be... το τέλος της γκαντεμιάς που με δέρνει από τον Απρίλη;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 July 2011 - 17:34
Posted 28 July 2011 - 17:38
Posted 28 July 2011 - 17:45
>Πάω στο ATM της τράπεζάς μου να βγάλω λεφτά
>Το υπόλοιπο του λογαριασμού μου είναι διπλάσιο απ' όσο θυμόμουν από την προηγούμενη φορά
>Οι γονείς μου δεν μου έβαλαν λεφτά στο ενδιάμεσο διάστημα (αν το είχαν κάνει θα μου το είχαν πει)
>Κάποιος βλάκας θα έκανε κατά λάθος κατάθεση στο δικό μου λογαριασμό
>Κάνω ανάληψη όλα τα επιπλέον λεφτά και φεύγω σαν κύριος
>FUCK YEAH.png
Could this be... το τέλος της γκαντεμιάς που με δέρνει από τον Απρίλη;
I suspect midas money
Αν σου εμφανιστεί ξαφνικά αυτός ο τύπος μην απορήσεις