Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55996 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 26 July 2011 - 20:56

Ρε σεις αυτα τα power balance βραχιολια δουλευουν στ'αληθεια? XD

Exω ακουσει πως οχι.Στην ψυχολογια ειναι το κολπ.

sc5bab.jpg

#55997 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 26 July 2011 - 20:59

Απο τα παραπανω δεν με πειθεις και ιδιαιτερα πως εισαι οσο ψαγμενος οσο λες.

Kαι ψαγμένος και φιλόσοφος είμαι,όπως επιβεβαίωσε και ο φίλος didimakia!!Tο μόνο που μου λείπει πλέον για να συμπληρώσω το προφίλ είναι μια χωρίστρα και το καταλλήλο επιβλητικό βλέμμα που πρέπει να έχω όταν λέω τις ψαγμένες σοφίες μου!
Αλλά τι να κάνω που η μάνα μου με γέννησε αλλήθωρο!!

#55998 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 26 July 2011 - 21:16

Kαι ψαγμένος και φιλόσοφος είμαι,όπως επιβεβαίωσε και ο φίλος didimakia!!Tο μόνο που μου λείπει πλέον για να συμπληρώσω το προφίλ είναι μια χωρίστρα και το καταλλήλο επιβλητικό βλέμμα που πρέπει να έχω όταν λέω τις ψαγμένες σοφίες μου!
Αλλά τι να κάνω που η μάνα μου με γέννησε αλλήθωρο!!

Τουλαχιστον εσυ δεν λες offtopic Πραγματα σε αλλα θρεντ :P απο τους λιγους πρεπει να εισαι :P

Respect for that

v4kFmx.png

#55999 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 26 July 2011 - 21:19

Τουλαχιστον εσυ δεν λες offtopic Πραγματα σε αλλα θρεντ :P απο τους λιγους πρεπει να εισαι :P

Εμ τι νόμιζες,χάρη σε μας τους ψαγμένους λειτουργεί σωστά το φόρουμPosted Image

#56000 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 27 July 2011 - 00:18

Youtube Video

Μακραν καλυτερο.:kakaka:

image.jpg

#56001 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 July 2011 - 00:46

Ρε σεις αυτα τα power balance βραχιολια δουλευουν στ'αληθεια? XD

Όχι βλακείες είναι. Άσε που δεν διευκρινίζει ποτέ που διάολο προσφέρει ισοροπία; Στο περπάτημα (γιατί ανάπηρος είσαι και χρειάζεσαι ισορροπία στο περπάτημα;) . Στρο τρέξιμο (γιατί πριν έτρεχες γρηγορότερα με το δεξί πόδι;) ή στο σχοινάκι ;

Εγώ μια φορά για μάθω να περπατάω με τα χέρια χτύπησα αρκετές φορές. Γενικά η όλη εμπειρία μου από τα ακροβατικά μου λέει ότι για να αποκτήσει ισορροπία πρέπει να πέσεις πολλές φορές και να χτυπήσεις άλλες τόσες.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#56002 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 27 July 2011 - 00:54

Όχι βλακείες είναι.

Aκριβώς.Ορίστε και μια πηγή για του λόγου το αληθές:
This is a blog post. To read the original post, please click here »

Από τον Ανδρέα Ζουρδό, Bsc Human Nutrition

Ο κατάλογος των προϊόντων που εμπορεύονται αέρα κοπανιστό και υπόσχονται τα πιο εξωφρενικά πράγματα μεγαλώνει διαρκώς στον τομέα της υγείας. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό.

Μία τεράστια απάτη αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες στην Αυστραλία. Η Αυστραλιανή Επιτροπή Ανταγωνισμού και Καταναλωτή (αντίστοιχο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτή) διέταξε την εταιρία Power Balance να σταματήσει να διατυπώνει τους παραπλανητικούς ισχυρισμούς για τα βραχιόλια τα οποία πουλά και που συνήθως είχαν αγοραστικό κοινό άτομα κοντά στο χώρο του αθλητισμού.

Τα βραχιόλια αυτά έχουν γίνει αρκετά διάσημα σε πολλές χώρες του κόσμου. Η παραγωγός εταιρία ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, πώς:

"Στην διαφήμηση των Power Balance βραχιολιών ισχυριζόμασταν πως βελτιώνουν την δύναμη, την ισορροπία και την ευλυγισία.

Παραδεχόμαστε πως δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη επιστημονική απόδειξη που να στηρίζει τους ισχυρισμούς μας και πως δημιουργήσαμε μία παραπλανητική διαφήμιση παραβιάζοντας τις σχετικές διατάξεις.

Αν νιώθετε ότι έχετε παραπλανηθεί από τις διαφημίσεις μας, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη και να προσφέρουμε πλήρη αποζημίωση.

Για να πάρετε μία πλήρη αποζημίωση παρακαλούμε επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας www.powerbalance.com.au ή καλέστε μας στο 1800 733 436 ."

Σαν αποτέλεσμα των παραπλανητικών διαφημίσεων η Power Balance εξαναγκάστηκε να κάνει τις εξής κινήσεις στην αγορά της Αυστραλίας
  • Αφαίρεση των παραπλανητικών ισχυρισμών στον ιστότοπο και στα προϊόντα της.
  • Να δημοσιεύσει την ομολογία πως διατύπωσε αναπόδεικτους ισχυρισμούς.
  • Να αποζημιώσει όσους πελάτες της το επιθυμούν.
  • Να αφαιρέσει την φράση "Τεχνολογία Επιδόσεων" (Perfomance Technology) από τα προϊόντα της.

οι (wannabe) θεματικές του προσεγγίσεις του περί ανάπτυξης του εγώ σε συνάρτηση με την αλληλεπίδραση του εξωτερικού κοινωνικού συνόλου ενός ατόμου και τις ενηλικίωσης

Πω πω τι είπες ρε μαν:respect::respect::respect:
Πςςςςς έχει τέτοια το ttgl?
Mισό λεπτό να γκουγκλάρω τα λόγια για πλήρης κατανόηση,και έχω φύγει σφαίρα για rewatch

#56003 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 July 2011 - 00:57

Εγώ μια φορά για μάθω να περπατάω με τα χέρια χτύπησα αρκετές φορές. Γενικά η όλη εμπειρία μου από τα ακροβατικά μου λέει ότι για να αποκτήσει ισορροπία πρέπει να πέσεις πολλές φορές και να χτυπήσεις άλλες τόσες.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που μπόρεσαν να περπατήσουν με τα χέρια χωρίς να χτυπήσουν ποτέ :8):

E5VV38U.jpg

#56004 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 July 2011 - 01:03

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που μπόρεσαν να περπατήσουν με τα χέρια χωρίς να χτυπήσουν ποτέ :8):

υπαρχουν και αλλοι που περπαταν με τα ποδια :mafia:

/haters_gonna_hate

#56005 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 July 2011 - 01:23

Εγώ περπατάω με την ουρά μου.

xbJ3b2w.jpeg

#56006 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 July 2011 - 01:24

Εγώ περπατάω με την ουρά της mono.

Posted Image

#56007 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 July 2011 - 01:26

Άσε κάτω την ουρά μου :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#56008 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 27 July 2011 - 01:28

που χρειάζεται το περπάτημα anyway:canthelp:

#56009 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 July 2011 - 01:32

Seqway ftw δηλαδή;

Posted Image

#56010 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 27 July 2011 - 01:41

^^εγώ είχα στο νου μου πολυθρόνα με ροδάκια (που να είσαι όρθιος τώρα)....

Πεεεεεεεεεεεεεεετσαααααα