Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55966 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 25 July 2011 - 18:00

ρε εμαθα πεθανε η γουαινχαουζ..κριμα και ηταν νεαρη
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#55967 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 July 2011 - 18:50

Σε Σουηδία,Νορβηγία ο φόνος είναι γύρω στα 20 χρόνια. Εκεί ΕΧΟΥΝ σωφρονιστικό σύστημα και όχι σύστημα τιμωρίας. Οπότε σε αυτή τη λογική σωφρονισμός για 20 χρόνια αρκεί, σωφρονισμός για ισόβια δεν έχει νόημα. Επιπλέον, νομίζω ότι ο τύπος πέφτει υπό τον αντιτρομοκρατικό νόμο της Νορβηγίας, που σε σχέση με εμάς είναι ανύπαρκτος, όσο και οι Νορβηγοί τρομοκράτες.

Θες σωφρονιστικο συστημα;Ας παρει καμια 40αρια χρονια,να βγει απο την φυλακη γερος,να δει ποσο ασχημη και αϊδιαστικη ειναι η ζωη του.Οπως ασχημη ειναι η ζωη ολων εκεινων των ανθρωπων που εχασαν τους συγγενεις τους.Πιστεψε με χειροτερη ειναι η ζωη αυτων απο εκεινου του ψυχακια.
Ειμαι υπερ του να ειναι αξιοπρεπεις οι συνθηκες φυλακισης,αλλα οσον αφορα την βαρυτητα της ποινης ειμαι αμετακινητος.
Δηλαδη αν ο ανθρωπος αυτος βγει μετα απο 20 χρονια και σκοτωσει παλι καμια 100αρια μετα θα μιλαμε παλι για σωφρονισμο;Εννοειτε ΤΙΜΩΡΙΑ και μονο ΤΙΜΩΡΙΑ σε αυτα τα τερατα!!!Απο την στιγμη που εφτασε στο σημειο να διαπραξει τετοιο εγκλημα,ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα το ξανακανει;

image.jpg

#55968 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 25 July 2011 - 19:05

Προφανώς και δεν κατανοείς τι σημαίνει σωφρονισμός. Αυτό που περιγράφεις είναι εκδίκηση απο την πολιτεία - η πιο απλά δράση αντίδραση σε κάθε πράξη, το μόνο πρόβλημα είναι ότι η πολιτεία δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκδικείται. Το πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή δεν έχει σχέση με το πόσο καλός και μετανιωμένος άνθρωπος θα βγει, ίσα ίσα μάλιστα. Τέλος, ας βλέπουμε κάθε κατάσταση ορθολογικά και χωρίς συναισθηματισμούς. Η πολιτεία και το κάθε οργανό της δεν μπορεί να δουλεύει έτσι αλλά με διατάξεις κανόνες και στην τελική το πρακτικό αποτέλεσμα που θα επιφέρει η τιμωρία.

#55969 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 July 2011 - 19:15

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η σκληροτητα αυτου του εγκληματος ειναι αδιανοητη και για αυτον τον λογο δεν πρεπει να συγχωρεθει αυτος ο ανθρωπος.Δεν γενικευω αυτην την αποψη ουτε τους βαζω ολους σε ενα καζανι.
Αυτη ειναι η αποψη μου sorry.:byejg9:

#55970 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 July 2011 - 19:21

wtf is this...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=jAjurNbOXQY[/media]
phmava.php

#55971 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 July 2011 - 19:40

Θες σωφρονιστικο συστημα;Ας παρει καμια 40αρια χρονια,να βγει απο την φυλακη γερος,να δει ποσο ασχημη και αϊδιαστικη ειναι η ζωη του.Οπως ασχημη ειναι η ζωη ολων εκεινων των ανθρωπων που εχασαν τους συγγενεις τους.Πιστεψε με χειροτερη ειναι η ζωη αυτων απο εκεινου του ψυχακια.
Ειμαι υπερ του να ειναι αξιοπρεπεις οι συνθηκες φυλακισης,αλλα οσον αφορα την βαρυτητα της ποινης ειμαι αμετακινητος.
Δηλαδη αν ο ανθρωπος αυτος βγει μετα απο 20 χρονια και σκοτωσει παλι καμια 100αρια μετα θα μιλαμε παλι για σωφρονισμο;Εννοειτε ΤΙΜΩΡΙΑ και μονο ΤΙΜΩΡΙΑ σε αυτα τα τερατα!!!Απο την στιγμη που εφτασε στο σημειο να διαπραξει τετοιο εγκλημα,ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα το ξανακανει;

Δεν ειμαι υπερ του να χλευαζεται καμια γνωμη αλλα αυτα που διαβασα εδω με αηδιασαν.

sc5bab.jpg

#55972 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 July 2011 - 20:03

Τι ακριβως;:hmmm:
Δεν νομιζω να ειπα κατι ποθ να προκαλει αηδια.Αφου λες κατι τοσο σοβαρο φιλε μου αιτιολογησε το.

#55973 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 July 2011 - 22:11

Πολύ βαρεμάρα σήμερα, δεν έχω πουθενά να τρολλάρω δεν τρολλάρει κανένας...
Posted Image

#55974 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 July 2011 - 22:19

Και να είχες δεν θα μπορούσες.

xbJ3b2w.jpeg

#55975 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 July 2011 - 22:26

Πολύ βαρεμάρα σήμερα, δεν έχω πουθενά να τρολλάρω δεν τρολλάρει κανένας...

:sigh2::sigh2:

Ντάξει δεν λέω, ο καθένας ότι θέλει κάνει στο κρεβάτι του, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για να περάσεις την ώρα σου...Αν βαριέσαι κάνοντας κάτι τόσο βαρετό, κάνεις κάτι λάθος.

#55976 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 July 2011 - 22:46

Και να είχες δεν θα μπορούσες.

Mια χαρά τα καταφέρν σε ξένα φόρουμ...
Posted Image

#55977 phm

phm

Anime Ghost