Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55936 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.012 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 21:00

μια ασχετη ερωτηση...... ειμαι αμερικη.... αν παρω απο το κινητο μου καποιον αλλον στην ελλαδα, αυτος θα χρεωθει? αν ναι ποσο?

!
!
!
!
!
!
!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#55937 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 21:09

μια ασχετη ερωτηση...... ειμαι αμερικη.... αν παρω απο το κινητο μου καποιον αλλον στην ελλαδα, αυτος θα χρεωθει? αν ναι ποσο?

!
!
!
!
!
!
!

Eσυ χρεωνεσαι νομιζω...:knock-knock:

v4kFmx.png

#55938 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.012 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 21:11

ΚΑΙ εγω αυτο πιστευω αλλα μου λεει ενας απο ελλαδα οτι ειναι 10000% σιγουρος οτι χρεωνεται και αυτοσ που το σηκωνει....αλα δν βρισκω πληροφοριεσ στο web

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#55939 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 21:16

ΚΑΙ εγω αυτο πιστευω αλλα μου λεει ενας απο ελλαδα οτι ειναι 10000% σιγουρος οτι χρεωνεται και αυτοσ που το σηκωνει....αλα δν βρισκω πληροφοριεσ στο web

Παντως εγω οταν παιρνω τον πατερα μου που atm ειναι εξωτερικο , αυτος χρεωνεται.... Που ειναι εκτος ελλαδα....

v4kFmx.png

#55940 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 22:19

Είτε παίρνεις είτε σε παίρνουν ενώ βρίσκεσαι στο εξωτερικό, τα έξοδα του roaming επιβαρύνουν εσένα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#55941 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 00:56

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YAQ1_dZD14Q[/YOUTUBE]
Posted Image

#55942 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 01:18

Εμ το θελε και το παθε,τι να κανουμε οποιος παιρνει ναρκωτικα ετσι κατανταει
Posted Image

#55943 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 01:21

Εντάξει είναι και να μην κάνεις καταχρήσεις.
Και η Lady Gaga κάνει αλλά δεν εμφανίζεται σάπια σε συναυλίες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55944 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.941 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 01:53

Οταν ειχε βγει η ειδηση ο πατερας της ηταν σε πτηση για να παει να την δει σε μια συναυλια που θα εκανε.Επισης ακουσα πως ηταν εξαιρετικη κοπελα αλλα δυστηχως ειχε μπλεξει με αυτους τους διαβολους.Τεσπα RIP στη κοπελα.

image.jpg

#55945 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.012 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 05:59

Είτε παίρνεις είτε σε παίρνουν ενώ βρίσκεσαι στο εξωτερικό, τα έξοδα του roaming επιβαρύνουν εσένα.

thnks kenny-man!cu guys! :run:

#55946 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 19:26

τι έκανε ο άλλος στη Νορβηγία!:OMG3:

#55947 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 19:34

Δυστυχώς στις Σκανδιναβικές χώρες λόγω κλίματος τέτοια φαινόμενα είναι αρκετά συχνά,και δη στην Νορβηγία.
Για την πρόθεση και ψυχοσύνθεση των δραστών αναφέρομαι,όχι για τα αποτελέσματα,αλιμονό μας αν ήταν αρκετά συχνές τέτοιες σφαγές.

#55948 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.941 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 19:45

Παντως σχεδιαζε ολο το σκηνικο απο το 2009.Και την βομβα την εβαλε για να αντιπερισπασμο.Σαν σεναριο ταινιας ειναι.:oo:

#55949 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 20:27

Δυστυχώς στις Σκανδιναβικές χώρες λόγω κλίματος τέτοια φαινόμενα είναι αρκετά συχνά,και δη στην Νορβηγία.

Θα διαφωνήσω. Είναι πολύ ανεκτική-ανοικτή κοινωνία. Απλά από το 90' και έπειτα διαπίστωσαν ότι παρά το ότι ήταν καλοπροαίρετοι και ανεκτικοί και προσέφεραν αγαθά προς όλους χωρίς διακρίσεις, οι μετανάστες που απολάμβαναν αυτά τα αγαθά σε μεγάλο ποσοστό δεν ενδιαφέρονταν να ανταποδώσουν.
Γενικά στις σκανδιναβικές χώρες υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι οι μετανάστες (και ειδικότερα οι μουσουλμάνοι) ζουν στην καμπούρα τους παρασητώντας. Αυτή η ατμόσφαιρα τροφοδοτήθηκε κυρίως από αποκαλύψεις που είχαν γίνει ότι μετανάστες έρχονταν στις σκανδιναβικές χώρες για να λαμβάνουν τα επιδόματα (πχ για εγγυμοσύνη, για ανεργία) χωρίς να προσπαθούν να ενσωματωθούν στις κοινότητες ή να εργαστούν (το επίδομα ανεργίας το ζήλευαν οι μισθωτοί).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55950 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 21:00

Σήμερα παρατήρησα πως το αμάξι του πατέρα μου προέρχεται από μια αντιπροσωπία με το όνομα Κάιδος...
Δημοσιευμένη  εικόνα