Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55906 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 22 July 2011 - 20:36

Ρε κοφτε τη ζαπρε λεω γω. Αφενος εχουν μαζευτει διακοσιοι νοματαοι στους ονλαιν γιουζερς και παιρνουν ματι, αφετερου μια φορα το χρονο που πα να ψωνισω δε βρισκω τιποτα παλιοφαταουλες.

προς το παρον παρασκευοβραδυασε και ανηφοριζω για ταβερνουλα στο δασακι. με κανα δυο ουζακια και την κουραση της βδομαδας, δεν πα να κατεβασετε οτι χρωμα κουμπια και σνιφες θελετε, τη μαστουρα που θα βγαλω με κανα δυο ουζακια δε τη φτανετε.

Τα ποστς που γράφτηκαν ήταν για ενημερωτικούς σκοπούς,δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν αν οι γραφόντες έχουν παρελθόν η' παρόν η' μέλλον με τα ντρόγκια η' αν είναι αδερφές τις μονές μέρες και straight τις ζυγές,η' αν την Δευτέρα πιστεύουν στους Νεφελίμ και την Τρίτη στους θεούς του Ολύμπου

Τώρα για την δεύτερη παράγραφο....:hmmm:Εσύ πίνεις ουζάκια για να ανταγωνίζεσαι τους κουμπωμένους?Δηλαδή τι έχει σειρά?Να μετράς με τους φίλους σου ποιος την έχει μακρύτερη και να διαγωνίζεστε ποιος θα κατουρήσει πιο μακριά?

Και σόρρυ για την εριστικότητα,αλλά ειλικρινά διέκρινα ένα παιδιάστικο ύφος του τύπου''είμαι πιο γαμάτος απ όλους σας'' χωρίς καν να καταλάβω τον λόγο.

#55907 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 22 July 2011 - 20:49

To παλικαρι που επεσε στο φαραγγι της σαμαριας ηταν?
Rest In Peace παντως.

Nαι.Δεν ηξερα πως ειχε κυκλοφορησει και παραεξω.

sc5bab.jpg

#55908 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 22 July 2011 - 22:08

Nαι.Δεν ηξερα πως ειχε κυκλοφορησει και παραεξω.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2021238

To διαβασα πριν απο λιγο :/ κριμα το παιδι , rest in peace....

v4kFmx.png

#55909 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 22 July 2011 - 23:21

Το θέμα είναι, άμα θες ντε και καλά να φέρεις την υγεία σου σε κίνδυνο "για την εμπειρία", τουλάχιστον πάρε μεσκαλίνη, ψιλοκυβίνη ή LSD. Ναι, είναι βλαβερά για το σώμα, but at least you'll be high as fuck, trippin' balls, and seeing some weird shit.

Το να καπνίσεις 25 τσιγάρα σε 4 ώρες δεν προσφέρει ούτε καν αυτό.

Καφές - ΤΟ ψυχοτρόπο. Βέβαια εάν πίνεις 5/ημέρα σαν εμένα δεν είναι και *πολύ* καλό.
Posted Image

#55910 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 22 July 2011 - 23:30

Youtube Video

Neat.

LfNX0dh.png

#55911 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 23 July 2011 - 00:37

γιατί απο τότε που άρχισα να βλέπω Gintama (3 days ago) οτιδήποτε γίνεται το φαντάζομαι πως θα ήταν στον κόσμο του Gintama ,εχω αρχίσει να σκέφτομαι σαν τον Gintoki και όταν κάποιος με αποκαλεί με ένα υποκείμενο του απαντάω : " " janai Katsura da!
Είναι λογικό αυτό που μου συμβαίνει, μήπως ο Sougo έκανε κάποια κατάρα πάνω μου, έχω αρχίσει να τρελαίνομαι???? :madtodeath: Tasukete onegaishimasu!!!!:nanteee:
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#55912 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 July 2011 - 00:39

απλα εισαι γουιμπου.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#55913 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 23 July 2011 - 00:43

γουιμπου janai Katsura da!
Spoiler:

Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#55914 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 July 2011 - 00:56

Posted Image

#55915 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 July 2011 - 10:01

γιατί απο τότε που άρχισα να βλέπω Gintama (3 days ago) οτιδήποτε γίνεται το φαντάζομαι πως θα ήταν στον κόσμο του Gintama ,εχω αρχίσει να σκέφτομαι σαν τον Gintoki και όταν κάποιος με αποκαλεί με ένα υποκείμενο του απαντάω : " " janai Katsura da!
Είναι λογικό αυτό που μου συμβαίνει, μήπως ο Sougo έκανε κάποια κατάρα πάνω μου, έχω αρχίσει να τρελαίνομαι???? :madtodeath: Tasukete onegaishimasu!!!!:nanteee:

Είναι απολύτως φυσιολογική αντίδραση...Είσαι σε σωστό δρόμο, συνέχισε έτσι :P

xbJ3b2w.jpeg

#55916 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 July 2011 - 10:58

Από πότε;;;;;;!!!!!!

#55917 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 23 July 2011 - 10:58

Τα ποστς που γράφτηκαν ήταν για ενημερωτικούς σκοπούς,δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν αν οι γραφόντες έχουν παρελθόν η' παρόν η' μέλλον με τα ντρόγκια η' αν είναι αδερφές τις μονές μέρες και straight τις ζυγές,η' αν την Δευτέρα πιστεύουν στους Νεφελίμ και την Τρίτη στους θεούς του Ολύμπου

Τώρα για την δεύτερη παράγραφο....:hmmm:Εσύ πίνεις ουζάκια για να ανταγωνίζεσαι τους κουμπωμένους?Δηλαδή τι έχει σειρά?Να μετράς με τους φίλους σου ποιος την έχει μακρύτερη και να διαγωνίζεστε ποιος θα κατουρήσει πιο μακριά?

Και σόρρυ για την εριστικότητα,αλλά ειλικρινά διέκρινα ένα παιδιάστικο ύφος του τύπου''είμαι πιο γαμάτος απ όλους σας'' χωρίς καν να καταλάβω τον λόγο.

Aφου σε χαλαει, τι το πίνεις; :bleh:

Να σαι καλα τετοιο χαμογελο που μου χαρισες πρωινο σαββατου. Για αλλους δεν ξερω απο σενα μια φορα πιο γαματος ειμαι. Τουλαχιστον εγω καταλαβαινω τι διαβαζω.:thatsit:

stasou%2520mygdala.jpg

#55918 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 July 2011 - 11:09

-Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;

-Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μιά τέτοια απραξία;

-Γιατί κ' οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα
να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους;

#55919 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 23 July 2011 - 11:37

Aφου σε χαλαει, τι το πίνεις; :bleh:

Να σαι καλα τετοιο χαμογελο που μου χαρισες πρωινο σαββατου. Για αλλους δεν ξερω απο σενα μια φορα πιο γαματος ειμαι. Τουλαχιστον εγω καταλαβαινω τι διαβαζω.:thatsit:

Mια χαρά κατάλαβα τι διάβασα.Είπα στην αρχή να το δεχτώ σαν χιούμορ,αλλά δυσκολεύτηκα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ναι τόσο αποτυχημένο.
'Ετσι,ακόμα κι αν δεν τα γράψες για να το παίξεις κάμποσος(που αμφιβάλλω),μάλλον χάρη σου έκανα που το είδα έτσι;)

#55920 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 23 July 2011 - 12:13

Είμαι ο πιο γαμάτος απ όλους σας.

Και επειδή έχω και το πιο γαμάτο nick ,το έκλεψες για να φαίνεσαι κι εσύ γαμάτος.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.