Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55921 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 12:18

Mια χαρά κατάλαβα τι διάβασα.Είπα στην αρχή να το δεχτώ σαν χιούμορ,αλλά δυσκολεύτηκα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ναι τόσο αποτυχημένο.
'Ετσι,ακόμα κι αν δεν τα γράψες για να το παίξεις κάμποσος(που αμφιβάλλω),μάλλον χάρη σου έκανα που το είδα έτσι;)

Δικο σου πρόβλημα, όχι δικό μου. Αν σε ενδιαφερει να εκτονωσεις τον εγωισμο σου πανω σε καποιον προτιμησε τα vm απο την τρυπα. Δε θα κανω καν τον κοπο να το συνεχισω.
Επισης αν θες τσεκαρε αυτο το μπλογκ. Αν κρινω απο τον τροπο που γραφεις θα το λατρεψεις. Καποτε το τσεκαρα συστηματικα, μια φορα το μηνα, τωρα βαριεμαι να διαβαζω τοσο μεγαλα ποστς.

stasou%2520mygdala.jpg

#55922 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 12:28

Posted Image

Πολλές φορές όταν είμαι σε κάποιο χώρο με κόσμο, σε κάποιο πάρτυ σε κάποια εκδήλωση σε κάποια εγκαίνια,σε κάποια κοπή πίτας σε οτιδήποτε έρχεται κόσμος και μου λέει.... "hey iristella είσαι γαμάτη ρε φίλε...Ο τρόπος δηλαδή που στεκεσαι στο χώρο, ακόμη και αν δεν λες τίποτα, ακόμη και αν απλά υπάρχεις εκεί, νοηματοδοτούν τελείως διαφορετικά τα πάντα... την βραδιά τις διαθέσεις των ανθρώπων ... Κυριαρχείς στον χώρο... Μπαίνεις και ο χώρος γίνεται εσύ ... Εσύ γίνεσαι ο χώρος... Και είναι κάτι που το κάνεις αβίαστα ... είναι κάτι που το κάνεις ανυπόκριτα -και αυτό είναι το βασικό-, είναι κάτι που σου βγαίνει, υπάρχει μια ροή και αυτό το εισπράττουμε όλοι μας.. Είσαι απλά γαμάτη "μου λένε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Ιούλιος 2011 - 12:48

#55923 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 12:42

Δικο σου πρόβλημα, όχι δικό μου. Αν σε ενδιαφερει να εκτονωσεις τον εγωισμο σου πανω σε καποιον προτιμησε τα vm απο την τρυπα. Δε θα κανω καν τον κοπο να το συνεχισω.
Επισης αν θες τσεκαρε αυτο το μπλογκ. Αν κρινω απο τον τροπο που γραφεις θα το λατρεψεις. Καποτε το τσεκαρα συστηματικα, μια φορα το μηνα, τωρα βαριεμαι να διαβαζω τοσο μεγαλα ποστς.

To ποιος ενδιαφέρεται να εκτονώσει τον εγωισμό του και να δειχτεί φάνηκε απ την αρχή φίλε μου:byejg9:

#55924 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 12:52

Άντε κατέβηκε το animelo 2010 :D
phmava.php

#55925 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 12:56

Spoiler:

Η Μαύρη Τρύπα:

Posted Image

Η Μαύρη Τρύπα μετά την είσοδο της Iristella:

Posted Image

Αφιερωμένο στην Iristella που γεμίζει τη ζωή μας με χρώμα

#55926 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 13:12

Posted Image

Πολλές φορές όταν είμαι σε κάποιο χώρο με κόσμο, σε κάποιο πάρτυ σε κάποια εκδήλωση σε κάποια εγκαίνια,σε κάποια κοπή πίτας σε οτιδήποτε έρχεται κόσμος και μου λέει.... "hey iristella είσαι γαμάτη ρε φίλε...Ο τρόπος δηλαδή που στεκεσαι στο χώρο, ακόμη και αν δεν λες τίποτα, ακόμη και αν απλά υπάρχεις εκεί, νοηματοδοτούν τελείως διαφορετικά τα πάντα... την βραδιά τις διαθέσεις των ανθρώπων ... Κυριαρχείς στον χώρο... Μπαίνεις και ο χώρος γίνεται εσύ ... Εσύ γίνεσαι ο χώρος... Και είναι κάτι που το κάνεις αβίαστα ... είναι κάτι που το κάνεις ανυπόκριτα -και αυτό είναι το βασικό-, είναι κάτι που σου βγαίνει, υπάρχει μια ροή και αυτό το εισπράττουμε όλοι μας.. Είσαι απλά γαμάτη "μου λένε.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU[/YOUTUBE]
hey iristella ξεχασες να πεις για την φαση με τα ποδια :P

#55927 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 13:17

kakashi sensei λένε ότι η μίμηση είναι η απόλυτη μορφή κολακείας. Προφανώς το παιδί με θαυμάζει πάρα πολύ.:P

Σίγουρα όχι αυτό που είχα κατά νου όταν του έλεγα "δεν υπονοώ ότι το επίπεδό μου είναι υψηλότερο από των άλλων ανθρώπων, αλλά ότι όλοι μπορούν να φτάσουν σε αυτό" αλλά δεν βαριέσαι...

Υγεία πάνω από όλα.:hahaha:

@demonicMC ευχαρίστησή μου. *χαμηλώνει βλέμμα σεμνά*

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Ιούλιος 2011 - 13:23

#55928 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 14:16

Αααααα barbeque σήμερα στην Κνωσού :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#55929 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 14:22

http://twitpic.com/5pzq9d

#55930 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 19:01

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2018020/Amy-Winehouse-dead--Found-dead-London-flat.html
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55931 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 19:14

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2018020/Amy-Winehouse-dead--Found-dead-London-flat.html

E δυστυχώς έτσι όπως το πήγαινε το πράμα κάποια στιγμή θα γινόταν κ αυτό,δεν είναι όλοι οι οργανισμοί σαν του Ozzy.
Κρίμα,εκτός όλων των άλλων ήταν και αξιόλογη καλλιτέχνις....R.I.P...

#55932 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 19:30

RIP παιδια , RIP :( αν και δεν ειμαι φαν κριμα , 27 χρονων ηταν...

v4kFmx.png

#55933 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 19:34

πραγματικα κριμα ακομα ενας τοσο ταλαντουχος ανθρωπος
να χαθει τοσο νεα και για λογους που ολοι καταλαβαινουμε:
r.i.p. Amy

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#55934 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 19:42

Τέτοια φωνή να χαθεί έτσι...Κρίμα...

Επίσης : http://www.star.gr/ellada_kosmos/100683

#55935 1451

1451

.