Επίσης Serestrum --> dealwithitimagesaikanorulez.png.gif.jpg
Μαζι σου αδερφε.
/ουρλιαχτα στο βαθος
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 14:37
Επίσης Serestrum --> dealwithitimagesaikanorulez.png.gif.jpg
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 14:39
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα manga.

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 14:42
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 14:49
αστεία χειρότερα κι από Σεφερλή.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 14:53
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 14:56
That's right. Συνειδητοποίησε τώρα ότι τα εν λόγω anime ήταν τα lowest common denominators της εκάστοτε season στην οποία βγήκαν, και καταλαβαίνεις που οδεύει η βιομηχανία.Έγινε το K-ON, και τώρα σε κάθε σεζόν έχουμε κι ένα καινούριο K-ON. Έγινε το Code Geass, που ήταν από μόνο του αχταρμάς διαφόρων anime, και τώρα σε κάθε σεζόν έχουμε κι ένα Code Geass. Το ίδιο θα γίνει και με το επόμενο anime που θα σκίσει τις πωλήσεις, αφού εκεί μυρίζουν το ζεστό χρήμα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:00
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:00
iristella, τα περισσότερα που αναφέρεις είναι κανονικά novels, όχι "light novels". You prove my point.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:01
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:04
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:08
Ε ναι, ευτυχώς που τους χτυπάει η επιφοίτηση καμιά φορά και βγάζουν και κάτι της προκοπής, αλλιώς θα είχα εγκαταλείψει κάθε ελπίδα.Πως I prove your point όταν λες ότι "Παλιότερα ασχολούνταν με proper literature, ή τουλάχιστον με κάποιο manga της προκοπής." και σου δείχνω τόσους και τόσους proper literature τίτλους και αρκετά καλά light novels μέσα σε δύο χρονιές?
Θα με τρελάνεις ken ken.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:09
Μαζι σου αδερφε.
Να κανονισουμε προβολη ολοι μαζι.
/ουρλιαχτα στο βαθος
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:09
Εγώ έχω να πω ότι είστε απλά γκρινιάρηδες
Για να γκρινιάξω και εγώ, μου έκοψαν το internet για χιλιοστή φορά και τώρα μπαίνω από το δίκτυο μιας Ξένιας που έχει βάλει για password το όνομα του δικτύου της...Way to go xenia XD

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:12
Το ban το έχω σίγουρο με το που δει ο Sponis τι λέω για το Saikano. Οπότε βγάζω το άχτι μου για τα πάντα τώρα πριν με αυτοκτονήσει.Επίσης οποιοδήποτε σχόλιο που μειώνει το Berserk anime ή manga θα έπρεπε τουλάχιστον να επιφέρει τριμηνιαίο αποκλεισμό του χρήστη από οποιαδήποτε συζήτηση στο forum
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 15:14