Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55066 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 05 July 2011 - 09:42

Realy, ποια είναι εκείνη η εντολή στο dos Που κάνει αυτόματα φορμάτ;
Format c: δεν με αφήνει να το κάνω
also ψάχνω για εξωτερικό drive, μπορεί να δανείσει κάποιος;

Άμα έχεις bootarei στα Windows δε πρόκειται να σε αφήσει.

Αν κάνεις εγκατάσταση windows που είναι πριν από τα xp ή αν το μηχάνημα σου είναι τόσο παλιό που δεν υποστηρίζει boot από cd, τότε θες floppy. Κάνεις boot με την startup δισκέτα, αν δεν είσαι στο a: δίνεις πρώτα

a:

και μετά

format c:

~~memories of formating windows millenium and installing windows 98se :burningbe3:
rsrGbGx.gif

#55067 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 05 July 2011 - 11:08

Ενα tribute σε εναν απο τους πιο chilling ανταγωνιστες σε παιχνιδι.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Uk7Iw9bdlwU[/media]
Το μουσικο θεμα που ακουγεται ειναι το Alessa's Harmony απο τη ταινια Silent Hill ή αλλιως το reprise promise απο Silent Hill 2.

Edited by Omoikane, 05 July 2011 - 11:16.

"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#55068 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 05 July 2011 - 11:28

~~memories of formating windows millenium and installing windows 98se :burningbe3:

Ένα δάκρυ έσταξε απ'τη συγκίνηση.
Posted Image

#55069 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 05 July 2011 - 11:39

Λαλ, σίγουρα! :rolleyes:
Τα Millenium ήταν uber, ειλικρινά οι μπλε οθόνες σε αυτό το λειτουργικό θα μπορούσαν να μετριούνται σε bsodph.
rsrGbGx.gif

#55070 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 05 July 2011 - 11:50

Και όμως τα millenium δεν μου έβγαλαν ποτέ ούτε ένα πρόβλημα. Τα έκανα format για να βάλω τα XP SP1, μέχρι τότε όλα δούλευαν ρολόι.
Posted Image

#55071 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 July 2011 - 12:08

Fuck you, Japanese TV.

I'm here to restore your faith.

Space Battleship Yamato remake announced

Τι γαμάτα νέα είναι αυτά. Ήθελα και από καιρό να το δώ, μιλάμε για την πρώτη space opera.
Θα βγεί και το remake του πρώτου Gundam μαζί με αυτό, πόσο καλύτερα να γίνουν τα πράγματα?
Remake SDF anyone?

qzMHWHd.png

#55072 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 July 2011 - 12:13

Αντι να βγαλουν κατι καινουργιο και καλο, ξαναβγαζουν τα παμπαλαια και βαρετα.
Σαν να παραδεχονται την ηττα τους. "Μονο βρακακια μπορουμε να φτιαξουμε πλεον."

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#55073 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 05 July 2011 - 12:24

Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτή η τάση τα τελευταία χρόνια να βγάζουν συνέχεια sequels και remakes.Και να πω ότι έχουν ξεμείνει από ιδέες να το δεχτώ αλλά υπάρχουν πάρα πολλά νέα ταλέντα εκεί έξω.Τόσο πολύ φοβούνται πια οι εταιρίες να ρισκάρουν;

#55074 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 05 July 2011 - 12:24

Αντι να βγαλουν κατι καινουργιο και καλο, ξαναβγαζουν τα παμπαλαια και βαρετα.
Σαν να παραδεχονται την ηττα τους. "Μονο βρακακια μπορουμε να φτιαξουμε πλεον."

Γιατι στα video games?ocarina remake,lylat wars remake,link's awakening remake.....enough already:knock-knock:

sc5bab.jpg

#55075 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 July 2011 - 12:28

Serestrum μιλάς για αυτό λες και είναι κάτι εύκολο
Ειδικά στον τομέα των Space Opera, πόσες νέες σειρές έχεις δει να βγαίνούν τα τελευταία χρόνια? Γιατί εγώ μετράω μόνο crest of the stars, planetes, Tytania (που δεν το έχω δει γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι εκBishoniaσμένο logh) και Terra e
Στα mecha δε η μόνη πραγματικά memorable σειρά των τελευταίων like what, 10 χρόνων είναι το Gundam Unicorn (αν εξαιρέσεις τα Votoms Που έχω δει μόνο το case irvine)

Και εγώ θα άλλαζα το remake ενός classic με μια καλή νέα σειρά, αλλά άμα παραδέχονται ότι δεν μπορούν πλέον, 1000 φορές το remake που σίγουρα θα πετύχει, παρά κάτι καινούργιο που προσπαθεί αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς.

Επίσης αν εννοείς βαρετά και "βρακάκια" τα yamato,SDF και 0079 σε μισώ xd

qzMHWHd.png

#55076 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 05 July 2011 - 12:29

Queen's Blade Season 3 εδώ και τώρα.

#55077 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 July 2011 - 12:29

Εγώ πάλι πιστεύω ότι και παλιότερα λίγα καλά βγαίνανε κάθε χρόνο...Απλά, τα τελευταία 3-4 χρόνια για να μην πω και λιγότερο παρακολουθούμε τα anime της χρονιάς και βλέπουμε χαζομάρες που όταν ξεκινήσαμε να βλέπουμε anime δεν το κάναμε γιατί είχαμε stock καλών σειρών :P

Dunno if I make any sense XD

xbJ3b2w.jpeg

#55078 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 July 2011 - 12:31

Δεν μιλαω για space opera. Οτιδηποτε νεο να βγαλουν. Το Despera που αναφερθηκε πριν πχ.
Βρακακια εννοω τη σαβουρα που βγαινει τα τελευταια χρονια.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#55079 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 July 2011 - 12:33

Εγώ πάλι πιστεύω ότι και παλιότερα λίγα καλά βγαίνανε κάθε χρόνο...Απλά, τα τελευταία 3-4 χρόνια για να μην πω και λιγότερο παρακολουθούμε τα anime της χρονιάς και βλέπουμε χαζομάρες που όταν ξεκινήσαμε να βλέπουμε anime δεν το κάναμε γιατί είχαμε stock καλών σειρών :P

Θα συμφωνήσω εδώ.
Πάντοτε υπήρχαν σκουπίδια, απλά τώρα τα σκουπίδια είναι τα βρακάκια που λες Σερέστρουμ.

HnH5aB0.jpg

#55080 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 05 July 2011 - 12:37

Θα συμφωνήσω εδώ.
Πάντοτε υπήρχαν σκουπίδια, απλά τώρα τα σκουπίδια είναι τα βρακάκια που λες Σερέστρουμ.

Για αυτό όμως φταίει και το ότι όσες σειρές βγαίνουν τώρα είναι κακές αντιγραφές των παλαιότερων πετυχημένων σειρών.Δεν έχει βγει και κανένα anime τώρα τελευταία που να έχει στο σενάριό του κάτι πραγματικά πρωτότυπο:sadist:...