Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55096 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 July 2011 - 14:37

Επίσης Serestrum --> dealwithitimagesaikanorulez.png.gif.jpg

Μαζι σου αδερφε. :P Να κανονισουμε προβολη ολοι μαζι.

/ουρλιαχτα στο βαθος

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#55097 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 05 July 2011 - 14:39

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα manga.

this!
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#55098 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 05 July 2011 - 14:42

Έγινε το K-ON, και τώρα σε κάθε σεζόν έχουμε κι ένα καινούριο K-ON. Έγινε το Code Geass, που ήταν από μόνο του αχταρμάς διαφόρων anime, και τώρα σε κάθε σεζόν έχουμε κι ένα Code Geass. Το ίδιο θα γίνει και με το επόμενο anime που θα σκίσει τις πωλήσεις, αφού εκεί μυρίζουν το ζεστό χρήμα.

Χωρίς να είμαι ειδικός στις παλαιότερες σεζόν, γιατί δεν τις παρακολούθησα από κοντά και από αυτές μας έμειναν μόνο τα αξιόλογα anime, ή έστω αυτά που άρεσαν στον περισσότερο κόσμο, να κάνω μια μαντεψιά λέγοντας ότι το ίδιο γινόταν και τότε; Μήπως το ίδιο δε γίνεται και στις ταινίες, και στις σειρές; Μετά το LOST είχαμε το FlashForward και το Event.

Αυτή είναι η πραγματικότητα της βιομηχανίας, και κάθε παρόμοιας βιομηχανίας. Δεν είναι κάτι που ξεκίνησε φέτος.

#55099 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 July 2011 - 14:49

αστεία χειρότερα κι από Σεφερλή.

Now i hate you.

2bbd14fc.jpg

#55100 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2011 - 14:53

Otona Joshi no Anime Time: Kawamo o Suberu Kaze, Aoi Bungaku, Colorful, Karigurashi no Arrietty, Bungaku Shoujo,Yojouhan Shinwa Taike, Katanagatari,Τrapeze,Taishou Yakyuu Musume,Konnichiwa Anne,Kemono no Souja Erin

Oλα τα παραπάνω είναι decent Novel adaptations τα οποία είδαμε μέσα στα τελευταία δύο χρόνια (και trust me πρέπει να ξεχνάω πολλά). Για ποιό decline ακριβώς μιλάμε? Το ότι crap>quality anime σε αριθμητικούς όρους δεν είναι κάτι καινούριο ουτε περιορίζεται μόνο στα anime. Ή μήπως θέλετε να μου πείτε ότι στο παρελθόν έφτυναν τα Studios και φύτρωνε χρυσάφι?

Διαφωνώ και στον τομέα του animation. Πρέπει να ξεχνάτε πραγματικά κακούς "hand drawn" τίτλους (coughs Berserk coughs). Το πώς χρησιμοποιείται ένας υπολογιστής ανάλογα το ταλέντο και τους πόρους αυτού που το χρησιμοποιεί δεν έχει καθόλου να κάνει με computer animation < hand drawn in general.

#55101 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 July 2011 - 14:56

Έγινε το K-ON, και τώρα σε κάθε σεζόν έχουμε κι ένα καινούριο K-ON. Έγινε το Code Geass, που ήταν από μόνο του αχταρμάς διαφόρων anime, και τώρα σε κάθε σεζόν έχουμε κι ένα Code Geass. Το ίδιο θα γίνει και με το επόμενο anime που θα σκίσει τις πωλήσεις, αφού εκεί μυρίζουν το ζεστό χρήμα.

That's right. Συνειδητοποίησε τώρα ότι τα εν λόγω anime ήταν τα lowest common denominators της εκάστοτε season στην οποία βγήκαν, και καταλαβαίνεις που οδεύει η βιομηχανία. :P

Ζήσαμε μια σύντομη περίοδο στην οποία βγαίνανε (μεταξύ άλλων) και anime που στέκονταν στα πόδια τους από μόνα τους... τώρα επιστρέφουμε στην εποχή που τα anime χρησιμεύουν μόνο για διαφήμιση του source material (στην καλύτερη περίπτωση), ή σχετικού merchandise όπως φιγούρες και dakimakura (στη χειρότερη περίπτωση).

iristella, τα περισσότερα που αναφέρεις είναι κανονικά novels, όχι "light novels". You prove my point. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#55102 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 July 2011 - 15:00

Εγώ έχω να πω ότι είστε απλά γκρινιάρηδες :P

Για να γκρινιάξω και εγώ, μου έκοψαν το internet για χιλιοστή φορά και τώρα μπαίνω από το δίκτυο μιας Ξένιας που έχει βάλει για password το όνομα του δικτύου της...Way to go xenia XD

xbJ3b2w.jpeg

#55103 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2011 - 15:00

iristella, τα περισσότερα που αναφέρεις είναι κανονικά novels, όχι "light novels". You prove my point. :P

Πως I prove your point όταν λες ότι "Παλιότερα ασχολούνταν με proper literature, ή τουλάχιστον με κάποιο manga της προκοπής." και σου δείχνω τόσους και τόσους proper literature τίτλους και αρκετά καλά light novels μέσα σε δύο χρονιές? :hmmm:

Θα με τρελάνεις ken ken.

#55104 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 05 July 2011 - 15:01

Εγωκεντρική η Ξένια!

#55105 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 July 2011 - 15:04

Ναι, σαν δεν ντρέπεται...:P

xbJ3b2w.jpeg

#55106 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 05 July 2011 - 15:08

Πως I prove your point όταν λες ότι "Παλιότερα ασχολούνταν με proper literature, ή τουλάχιστον με κάποιο manga της προκοπής." και σου δείχνω τόσους και τόσους proper literature τίτλους και αρκετά καλά light novels μέσα σε δύο χρονιές? :hmmm:

Θα με τρελάνεις ken ken.

Ε ναι, ευτυχώς που τους χτυπάει η επιφοίτηση καμιά φορά και βγάζουν και κάτι της προκοπής, αλλιώς θα είχα εγκαταλείψει κάθε ελπίδα.

Δεν είναι αρκετά όμως!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#55107 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 05 July 2011 - 15:09

Μαζι σου αδερφε. :P Να κανονισουμε προβολη ολοι μαζι.

/ουρλιαχτα στο βαθος

Μην παίζεις με αυτά έχω τη σειρά σε dvd, Ι ΚΑΝ ΜΕΙΚ ΓΙΟΥ ΓΟYOΤΣ ΔΕΜ :hiding_something:

Επίσης οποιοδήποτε σχόλιο που μειώνει το Berserk anime ή manga θα έπρεπε τουλάχιστον να επιφέρει τριμηνιαίο αποκλεισμό του χρήστη από οποιαδήποτε συζήτηση στο forum :bahhh::redcard2:
rsrGbGx.gif

#55108 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 05 July 2011 - 15:09

Εγώ έχω να πω ότι είστε απλά γκρινιάρηδες :P

Για να γκρινιάξω και εγώ, μου έκοψαν το internet για χιλιοστή φορά και τώρα μπαίνω από το δίκτυο μιας Ξένιας που έχει βάλει για password το όνομα του δικτύου της...Way to go xenia XD

περίμενε, είναι "ξένια" ή "xenia" ή "3enia"?
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#55109 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2011 - 15:12

Θες να μου πεις δηλαδή ότι παλαιότερα έβγαζαν τα καλά anime με το τσουβάλι or smth? Γιατί κοιτώντας προηγούμενες χρονιές δεν είναι αυτό το οποίο εισπράττω. Σε σχέση με τον συνολικό όγκο των anime ναι είναι πολύ λίγα - και είναι αναμενόμενο- still όμως είναι κάτι παραπάνω από αρκετά για να περνάς ευχάριστα τις δύο αυτές χρονιές. :)

Τελικά και στον anime fan μπορείς να στερήσεις τα πάντα εκτός από το παράπονο.:hihi2:

Επίσης οποιοδήποτε σχόλιο που μειώνει το Berserk anime ή manga θα έπρεπε τουλάχιστον να επιφέρει τριμηνιαίο αποκλεισμό του χρήστη από οποιαδήποτε συζήτηση στο forum :bahhh::redcard2:

Το ban το έχω σίγουρο με το που δει ο Sponis τι λέω για το Saikano. Οπότε βγάζω το άχτι μου για τα πάντα τώρα πριν με αυτοκτονήσει.:hahaha:

Πάντως να πληροφορήσω σε αυτό το σημείο ότι η εταιρεία που έβγαλε το Mars of Destruction ετοιμάζει μεταφορά otome game στα χνάρια του Studio DEEN. Θα ζήσουμε επικές στιγμές. Αναμένουμε κάτι πιο γελοίο από το Togainu no chi και το Hakuouki. Πόσοι ψήνεστε φέτος να έχουμε και Razzies Anime awards?

#55110 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 05 July 2011 - 15:14

Berserk sucks a million floppy donkey dicks.

Babby's first GRIMDARK.

Deal.With.It.2011.UNRATED.1080p.BRRip.x264.dts.mkv

2112.gif