Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55021 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 03 July 2011 - 13:35

5 διάσημοι που κατά βάθος είναι...geeks!

Ειλικρινά το έχει παίξει κανείς το The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. ?
Είναι πράγματι τόσο καλό;:hmmm:

Mόνο καλό;Είναι Θεικό!!!:joyful:άμα αποφασίσεις να το παίξεις πάντως προτίμησε την καινούργια έκδοση που βγήκε πακέτο με το dark athena.Στο gameplay δεν έχει καμία διαφορά από την παλιά αλλά τα γραφικά είναι πιο βελτιωμένα

#55022 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 July 2011 - 13:50

Ειλικρινά το έχει παίξει κανείς το The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. ?
Είναι πράγματι τόσο καλό;:hmmm:

Ναι ειναι πολυ καλο. Το Dark Athena campaign οχι και τοσο, αλλα το Butcher's Bay ειναι φοβερο. Αν βρεις φθηνο, παρε το πακετακι που ειπε ο Κειταρος.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#55023 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 03 July 2011 - 13:58

Yup, εγκρίνεται και από μένα.

Δαμν, χρειάζεται ένα ριπλέι τώρα που μου το θυμίσατε.

#55024 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 03 July 2011 - 17:59

40 χρόνια από τον θάνατο του Jim Morrison

Κάτι που δεν ήξερα είναι ότι ο τάφος του έχει την ελληνική επιγραφή Κατά τον δαίμονα εαυτού
Posted Image

Ανάλυση...
Γιατί ο τάφος του Jim Morrison έχει Ελληνική επιγραφή.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#55025 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 July 2011 - 18:05

Ο Βιν δεν σχεδίασε ο ίδιος και εξ ολοκλήρου μάλιστα την Απόδραση από το Στέκι του Χασάπη.

Vin Diesel, the lead actor of The Chronicles of Riddick, provided his voice and likeness for Riddick. He and director David Twohy also contributed to the game's plot and character design; the game's story was developed in conjunction with the film's.[23] Per the filmmakers' instructions, the designers made the origin of Riddick's "eyeshine" vague.[24] Diesel offered guidance to the game's lead writer during voice recording sessions; this included dialogue rewrites to reduce Riddick's lines, as Diesel believed the character spoke too often.[25]
Starbreeze intended for Escape from Butcher Bay to feature more complex role-playing game systems, but feedback from Diesel and game testers dissuaded them. Starbreeze senior producer Peter Wanat said, "We tried to limit the number of really hard or really intricate RPG elements, and that was a choice because we wanted the game to be playable."[25] Other removed features include an electric bullwhip for the guard Abbott, and a 25-minute final boss fight.[19][26]

Ο συντάκτης του κόσμο.γρ θα μπορούσε να συμβουλευτεί τη βικιπαίδεια πριν γράψει ό,τι έγραψε.

#55026 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 July 2011 - 18:10

Πώς θα συμπλήρωνε την 5άδα αλλιώς; Το 4 δεν είναι catchy.

#55027 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 July 2011 - 18:25

Επίσης δεν ξέρω τί καίνε στον τάφο του αλλά εγώ είχα σίγουρα μαστουρώσει XD

xbJ3b2w.jpeg

#55028 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 03 July 2011 - 18:35

χθες ήταν μια μέρα που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωη. έκανα το πρώτο μου βήμα στο χώρο της επιβίωσης! Κατάφερα και τηγάνησα λουκάνικα!!! :burningbe3::hero: I feel soooo proud of myself

#55029 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 03 July 2011 - 18:49

Μπράβο ρε Κρεμμύδι, άντε τώρα, να μάθεις και να τηγανίζεις πατάτες!

#55030 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 posts

Posted 03 July 2011 - 18:52

χθες ήταν μια μέρα που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωη. έκανα το πρώτο μου βήμα στο χώρο της επιβίωσης! Κατάφερα και τηγάνησα λουκάνικα!!! :burningbe3::hero: I feel soooo proud of myself

Το πρώτο;
Δηλαδή μετά έρχεται το...
(Μπρρρρρ...)
...Πλύσιμο των πιάτων; :Crying2:
Και, ω, δεν τολμώ να το πω...
(Γλουπ...)
...Σκούπισμα/σφουγγάρισμα; :scared:

Oh, the horror!
Oh, the humanity!

Είσαι ένας εξερευνητής, Κρεμμυδοϊππότη! Cuz' you boldly go where no man has gone before... :hero:

Άσχετο, αλλά θυμήθηκα κάτι από τα παλία: Γιατί οι γυναίκες πάνε 2-2 στις τουαλέτες;

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#55031 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 July 2011 - 18:59

το κακο ειναι αμα χρειαστει να κανει καμια σαλατα ...τιποτα μακαρονια με κιμα ...εχει συνηθισει τον κανιβαλισμο;
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#55032 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 03 July 2011 - 19:00

λουκάνικα 1
κρεμμυδοιππότης 2
bwahahahahahaha:kakaka:
Την πρώτη φορά τα έκανα εντελώς κάρβουνο και είχε ντουμανιάσει το σπίτι :P αλλά στο round two τα πέτυχα τέλεια!
Σήμερα κατάφερα να πλύνω τα πιάτα μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε αρκετά καθώς ο φίλος μου που είχε έρθει να μείνει σπίτι μου είχε βάλει τα πιάτα με τα υπολείματα φαγητού στο νεροχύτη και όταν άρχισα να πλένω βούλωσε και ήταν απίστευτη αηδία να τον ξεβουλώσω! Και σαν να μην έφτανε αυτό αντι να με βοηθάει ο άλλος ήταν στο pc και έπεζε dota! Τελικά ομως πίστεψα στον εαυτό μου και τα κατάφερα! Αν τώρα καταφέρω να τηγανίσω πατάτες θα πορωθώ πολύ άγρια!

#55033 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 posts

Posted 03 July 2011 - 19:02

το κακο ειναι αμα χρειαστει να κανει καμια σαλατα ...τιποτα μακαρονια με κιμα ...εχει συνηθισει τον κανιβαλισμο;

Ξαφνικά δεν φαντάζει πια τόσο περίεργο το γεγονός πως όποτε κόβω πατάτες καταλήγω να τις τηγανίζω μαζί με κομμάτια από τα δάχτυλά μου... Υπάρχουν, τελικά, και χειρότερα! :hihi2:

Επίσης, αυτό:
Spoiler:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#55034 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 03 July 2011 - 19:37

Φάε στη λέσχη, αυτό έκανα όσο ήμουνα στο ΤΙΙ~>ΤΕΙ, βέβαια με το ανάλογο τίμημα. Δεν μπορούμε να τα χουμε όλα στη γμενη τη ζωή.

/Ψωμιάδης mode

Βάλε μπιπ στο ζωή και photo deal with it.
rsrGbGx.gif

#55035 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 04 July 2011 - 14:12

Πρέπει να πέφτει διάβασμα σήμερα!

Youtube Video

rsrGbGx.gif