Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#55006 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 01:03

Ναι, αλλά και τα λάθος συμπεράσματα δεν έχουν πλάκα

#55007 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 01:43

Ηθοποιός (προφανώς) παριστάνει δίποδη οργανική ένωση που την συναντάμε συχνά (ειδηκά εδώ στο Ελλάντα) που έχουμε και την λέξη "Καγκούρι" (την δεκάρας) που περιγράφει απόλυτα αυτές τις ιδεολογίες.

Δείγματα:

"All people burning, put your hands up!" μας λέει, προσπαθόντας να πείσει ότι είναι ο νέος Euronymous ή κάτι τέτοιο.

"Stupid poor people, I have more money than you/Stupid poor people, you can't even afford food!" με το καπιταλόμετρο να χτυπάει ταβάνι.

Γενικά ο τύπος έχει φτιάξει έναν χαρακτήρα που κουβαλάει ότι στραβό μπορείτε να φανταστείτε: καπιταλισμός, μισογυνισμός, συνεχής εξύμνηση του μεγέθους του ανδρικού μορίου, κόμπλεξ 3ης δημοτικού κλπ.

Αξίζει λίγη κοινωνιολογική ανάλυση.

Youtube Video

#55008 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 01:51

Εμένα μου αρέσει πολύ ο John LaJoie. Δεν έχει το βάθος Carlin, Hicks, επουδενί, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικός. :D

Νομίζω ότι λέει "old people burning" όχι "all".

Εdit: Μιας και τον πιάσαμε, ας σπαμάρω και εγώ
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55009 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 01:59

Εμένα μου αρέσει πολύ ο John LaJoie. Δεν έχει το βάθος Carlin, Hicks, επουδενί, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικός. :D

Νομίζω ότι λέει "old people burning" όχι "all".

Ε, ναι, για να κατασκευάσεις τέτοιο χαρακτήρα, μάλλον παρατηρείς καλά τον κόσμο γύρω σου. Εντάξει, ο Hicks ήταν πολύ εγκεφαλικός/πνευματικός κωμικός και -αν και δεν συμφωνώ επ' ουδενί με τις απόψεις του περί ουσιών κλπ- είχε έναν πολύ ωραίο τρόπο να σε φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων, ανήμπορος να αντιφράσεις.

Εχμ...δεν το είχα παρατηρήσει ότι λέει "old people burning"αλλά το "all people burning" μου φαίνεται πιό "ολοκληρωμένο". Ε, μισή μισανθρωπία είναι λειψή μισανθρωπία :D

Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν joke και νόμιζα ότι τα εννοούσε. Είναι πειστικός για "τρελός του χωριού".

#55010 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 08:55

Έχασα κουβέντα για Λατζόη Λαζουά, δαμν.

Αγαπημένος όσο λίγοι. Λιωμένα τα κλιψ του, αλλά και πολυακουσμένοι οι δίσκοι του. Δύσκολα διαλέγω αγαπημένα. Επίσης περιβάλλεται από μια από της πιο γαμάτες προσωπικότητες στον πλανήτη, το Στηβ, που τον θέλω για φίλο μου.

Οι τελευταίες του τρεις δουλειές βέβαια δε με ικανοποίησαν, αν και άρχισε να φαίνεται η πτώση του από το, καλό μεν, διαφορετικό με την κακή έννοια δε, Drug Commercial.

Και ίσως το μόνο του κομμάτι που δεν ακούω για τα λολζ:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=A0Gs4xGw1Eg[/YOUTUBE]
I'm not homophobic, but this song is so-fucking-gay. D:

HnH5aB0.jpg

#55011 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 09:59

εχει γινει εμπορικος το κανει μονο για το χαρτι πια... δεν το κρατα αληθινο

#55012 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 10:05

You want some of this?!

Αν και πλέον τα περισσότερα από αυτά που κάνει δεν μου αρέσουν, έχει τρελό respect για το 2girls1cup, hight as f@ck, show me your genitals. Τα έχω δει τόσες φορές, και έχω γελάσει τόσο πολύ, που χαλάλι του κ αν δεν ξαναβγάλει ποτέ κάτι καλό!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55013 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 11:12

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xC03hmS1Brk[/YOUTUBE]

Καλά ο τύπος είναι Θεός :burningbe3:

EDIT:

http://konachan.com/post/show/16875/beach-celestial_exploring-clouds-kagaya-moon-sceni

http://konachan.com/post/show/16871/celestial_exploring-kagaya-water

:drink:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από phm: 03 Ιούλιος 2011 - 11:44

phmava.php

#55014 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 12:00

You want some of this?!

Αν και πλέον τα περισσότερα από αυτά που κάνει δεν μου αρέσουν, έχει τρελό respect για το 2girls1cup, hight as f@ck, show me your genitals. Τα έχω δει τόσες φορές, και έχω γελάσει τόσο πολύ, που χαλάλι του κ αν δεν ξαναβγάλει ποτέ κάτι καλό!

WTF ??????????????

#55015 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 12:03

Έλα μου, πες τι απορίες έχεις να στις λύσουμε!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55016 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 13:00

Έλα μου, πες τι απορίες έχεις να στις λύσουμε!

''Τα έχω δει τόσες φορές'' ???????????
τέσπα

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WqwElUKXWJ0&feature=related[/YOUTUBE]

#55017 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 13:03

Ναι, parody video με τραγουδάκια είναι, δε θα έπρεπε να σου φαίνεται περίεργο ότι κάποιος θα τα άκουγε πολλές φορές.
Εκτός αν νόμισες ότι αναφερόμουν στο original 2girls1cup?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55018 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 13:21

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Gvk0rstprOc[/media]
phmava.php

#55019 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 13:27

Εκτός αν νόμισες ότι αναφερόμουν στο original 2girls1cup?

Yeap αυτό νόμιζα xD

#55020 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 13:29

5 διάσημοι που κατά βάθος είναι...geeks!

Μια πορνοστάρ – επίτιμο μέλος της εταιρείας Mensa, ένας αναρχικός ρόκερ με μεταπτυχιακό στην μοριακή βιολογία, μια οσκαρική ηθοποιός με ακαδημαϊκή καριέρα στη ψυχολογία, ένα βαμπίρ - ποιήτρια με σπουδές στη ρωσική λογοτεχνία και μετάφραση και ένας brutal ηθοποίος που όταν δεν τουλουμιάζει κόσμο στις ταινίες σχεδιάζει video games, είναι μερικοί από τους λεγόμενους celebrities που αποδεικνύουν ότι ο χώρος του θεάματος μπορεί να έχει και λίγο μυαλό παραπάνω...

Spoiler:

Ειλικρινά το έχει παίξει κανείς το The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. ?
Είναι πράγματι τόσο καλό;:hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα