Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54811 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 27 June 2011 - 23:00

Μαζεψα κάπου στα 8 ps2 games για να τα παω στα πάμπλικ......Τι μου δίνουν αν τα παω?? Εκπτωση και έτσι??

v4kFmx.png

#54812 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 27 June 2011 - 23:02

Μολις μου ηρθε η καινουργια RAM που περιμενα και θελω να την βαλω στην μητρικη.Θελω να ρωτησω με το που την βαλω στη μητρικη και ανοιξω το pc θα ειναι ολα ετοιμα και θα μετρηση εξτρα η RAM ή θα πρεπει να κανω κατι για να την αναγνωρισει?
Posted Image
Spoiler:

#54813 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 27 June 2011 - 23:03

Μαζεψα κάπου στα 8 ps2 games για να τα παω στα πάμπλικ......Τι μου δίνουν αν τα παω?? Εκπτωση και έτσι??

2-3 ευρώ το καθένα για να πάρεις κάτι άλλο.Δεν αξίζει εκτός αν είναι σαβούρες (βλ. ό,τι έχει ημερομηνία στο όνομα του).
Πες τι έχεις μήπως ενδιαφέρεται κανείς εδώ.Σίγουρα πιο πολλά από το Public θα δίνει κάποιος. :P

#54814 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts

Posted 27 June 2011 - 23:03

Σου δινουν καποια τιμη για το καθε game ποσο το αξιολογουν και σου δινουν τοσα euro εκτωση οσο κανουν τα games αλλα μονο στο game section και πουθενα αλλου.
Posted Image
Spoiler:

#54815 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 27 June 2011 - 23:07

2-3 ευρώ το καθένα για να πάρεις κάτι άλλο.Δεν αξίζει εκτός αν είναι σαβούρες (βλ. ό,τι έχει ημερομηνία στο όνομα του).
Πες τι έχεις μήπως ενδιαφέρεται κανείς εδώ.Σίγουρα πιο πολλά από το Public θα δίνει κάποιος. :P

οτι είναι σαβούρες , ειναι :P κατι garfield Που ειχα πάρει παλια και έτσι :P άκυρα πραγματα γενικα.....

Σου δινουν καποια τιμη για το καθε game ποσο το αξιολογουν και σου δινουν τοσα euro εκτωση οσο κανουν τα games αλλα μονο στο game section και πουθενα αλλου.

μόνο σε game η έκπτωση??

v4kFmx.png

#54816 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts

Posted 27 June 2011 - 23:09

Yep.Ειχα παει και εγω να δωσω καποια αλλα μολις μου το ειπαν αυτο τους ειπα γεια σας,καλυτερα να κρατησω τα games μου παρα να τα δωσω για 10 euro μονο.
Posted Image
Spoiler:

#54817 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 June 2011 - 23:23

Μολις μου ηρθε η καινουργια RAM που περιμενα και θελω να την βαλω στην μητρικη.Θελω να ρωτησω με το που την βαλω στη μητρικη και ανοιξω το pc θα ειναι ολα ετοιμα και θα μετρηση εξτρα η RAM ή θα πρεπει να κανω κατι για να την αναγνωρισει?

Εγω οταν ειχα βαλει RAM δεν χρειαστηκε να αλλαξω τιποτα αλλα επειδη ειμαι και λιγο noob στα hardware δεν σου δινω τον λογο μου :P

Demonic σε παω :D

2bbd14fc.jpg

#54818 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts

Posted 27 June 2011 - 23:25

Εγω οταν ειχα βαλει RAM δεν χρειαστηκε να αλλαξω τιποτα αλλα επειδη ειμαι και λιγο noob στα hardware δεν σου δινω τον λογο μου :P

Demonic σε παω :D

Thx man.Παω να την εγκαταστισω.
Posted Image
Spoiler:

#54819 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 27 June 2011 - 23:58

Στο online game που παίζω, έβγαλαν nyan cat mount. Oh the horror. Πάλι καλά που δεν τραγουδά το παλιογάτι.:nanana:

Posted Image

#54820 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 June 2011 - 00:00

οτι είναι σαβούρες , ειναι :P κατι garfield Που ειχα πάρει παλια και έτσι :P άκυρα πραγματα γενικα.....

μόνο σε game η έκπτωση??

Γενική έκπτωση απ'ότι ξέρω...Βέβαια μπορείς και πριν τα πας να μας πεις και τι έχεις.Αν και η αλήθεια είναι ότι ούτως ή άλλως τα PS2 games τα έχουν σε άθλια τιμή.Σε τυχερή μέρα είχα πετύχει Xenosaga Episode II που είχε και extra disc με movie or something 5 ευρώ...

#54821 Thane

Thane

Studying Computer Sience in Samos

• Members
  • 15 posts

Posted 28 June 2011 - 00:02

Στο online game που παίζω, έβγαλαν nyan cat mount. Oh the horror. Πάλι καλά που δεν τραγουδά το παλιογάτι.:nanana:

Ποιο online game παίζεις? Να το ξεκινήσω άμα είναι.. Μονο και μονο για την nyan cat xD

Posted Image
El Psy Congroo

#54822 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 June 2011 - 00:11

Fiesta online αν θυμαμαι καλα :P

2bbd14fc.jpg

#54823 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 28 June 2011 - 00:14

Αν η συνολική μνήμη του υπολογιστή σου είναι από 4 GB και πάνω και το λειτουργικό σου είναι 32-bit μπορεί να μην στην αναγνωρίσει όλη (αλλά το μηχάνημα θα δουλεύει). Αν το μηχάνημα ΔΕΝ δουλεύει πρόσεξε μην υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας παλιάς και νέας μνήμης.
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#54824 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts

Posted 28 June 2011 - 00:17

Αν η συνολική μνήμη του υπολογιστή σου είναι από 4 GB και πάνω και το λειτουργικό σου είναι 32-bit μπορεί να μην στην αναγνωρίσει όλη (αλλά το μηχάνημα θα δουλεύει). Αν το μηχάνημα ΔΕΝ δουλεύει πρόσεξε μην υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας παλιάς και νέας μνήμης.

thx for the hint!
Posted Image
Spoiler:

#54825 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 28 June 2011 - 00:23

Fiesta online αν θυμαμαι καλα :P

I already pm'd him! :bleh:

Posted Image