I Jorg and Kamui can and all that shit.
Σταματήστε επιτέλους να βγαίνετε με αυτό το κλαψιάρικο (κρατήθηκα πολύ για να μην το πω αλλιώς) ύφος για το πόσο φτωχοί ή πόσο δενξέρωκαιγωτι είστε και γι'αυτό δεν αγοράζετε παιχνίδια.Παίξτε πειρατικά, αλλά δείξτε και λίγη ντροπή.Λίγη.Spoiler:
Eγώ που δεν ήμουν παρών σε αυτούς τους κύκλους,μπορώ να μάθω τον λόγο που πρέπει να αισθάνομαι ντροπή?
Γιατί αν εσύ νιώθεις συμπόνοια για τους οικονομικούς κολοσσούς τύπου Sony,Microsoft,ΕΑ κτλ και αισθάνεσαι ότι τους κλέβεις(ω,τι ειρωνία!)αν παίρνεις τσιπαρισμένα,δικαίωμα σου,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι που προτιμούν να χαλάσουν με καλύτερο τρόπο τα λεφτά τους.
Aλλά πηγαίνοντας και με εντελώς άλλη λογική.Δεν ξέρω πόσο έχουν τα αυθεντικά τώρα,αλλά όταν έπαιζα εγώ είχαν μίνιμουμ 60 ευρώ(πλην κάποιων προσφορών σε games που είχαν κυκλοφορήσει έναν χρόνο πριν),την ίδια στιγμή που στις άλλες ευρωπαικές χώρες η μέση τιμή κυμαινόταν στα 25-30.Γιατί άντε να πούμε ότι πάει στο καλό να τα ακουμπάς στις μεγαλοβιομηχανείες,αλλά να τα ακουμπάς και στα ελληνικά λαμόγια ενώ μπορείς να το αποφύγεις?Ε απλά και λιτά:OXI