Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54226 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 23 June 2011 - 01:42

I Jorg and Kamui can and all that shit.

Σταματήστε επιτέλους να βγαίνετε με αυτό το κλαψιάρικο (κρατήθηκα πολύ για να μην το πω αλλιώς) ύφος για το πόσο φτωχοί ή πόσο δενξέρωκαιγωτι είστε και γι'αυτό δεν αγοράζετε παιχνίδια.Παίξτε πειρατικά, αλλά δείξτε και λίγη ντροπή.Λίγη.

Spoiler:

Eγώ που δεν ήμουν παρών σε αυτούς τους κύκλους,μπορώ να μάθω τον λόγο που πρέπει να αισθάνομαι ντροπή?

Γιατί αν εσύ νιώθεις συμπόνοια για τους οικονομικούς κολοσσούς τύπου Sony,Microsoft,ΕΑ κτλ και αισθάνεσαι ότι τους κλέβεις(ω,τι ειρωνία!)αν παίρνεις τσιπαρισμένα,δικαίωμα σου,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι που προτιμούν να χαλάσουν με καλύτερο τρόπο τα λεφτά τους.

Aλλά πηγαίνοντας και με εντελώς άλλη λογική.Δεν ξέρω πόσο έχουν τα αυθεντικά τώρα,αλλά όταν έπαιζα εγώ είχαν μίνιμουμ 60 ευρώ(πλην κάποιων προσφορών σε games που είχαν κυκλοφορήσει έναν χρόνο πριν),την ίδια στιγμή που στις άλλες ευρωπαικές χώρες η μέση τιμή κυμαινόταν στα 25-30.Γιατί άντε να πούμε ότι πάει στο καλό να τα ακουμπάς στις μεγαλοβιομηχανείες,αλλά να τα ακουμπάς και στα ελληνικά λαμόγια ενώ μπορείς να το αποφύγεις?Ε απλά και λιτά:OXI

#54227 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 01:46

Ευχαριστώ Zane, δεν θα μπορούσα να το είχα εκθέσει καλύτερα

#54228 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 June 2011 - 01:48

aaaw you bad boy, you have to relax just a bit, don't take it on me because you woke up on the wrong foot.

Actually it's been a great day for me so far, thank you very much.

Also, εδώ είναι ένα μαγικό μέρος που λέγεται internet (id est anonymity prevails), δεν βλέπω το λόγο για ντροπές. Ούτε μας ζήτησαν να κάνουμε cybersex για να ντρεπόμαστε αλλά ούτε και βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να δώσω 60 ευρά για τη διασκέδαση μου.

Μπορεί να γίνομαι παρανοϊκός αλλά το να διαβάζω σχόλια που λένε "Κλέβω και είμαι και γαμάτος" ή "Κλέβω γιατί μπορώ" ή "Κλέβω γιατί η γάτα μου κλαίει" η γενικά Κλέβω και να θέλουν τα ίδια αυτά τα άτομα να τους πούμε και μπράβο ή να τους συμπαρασταθούμε που δεν μπορούν να αγοράσουν βιντεοπαιχνίδια με κάνει να εκνευρίζομαι.Προσωπικά καλύτερα να έκανες cybersex και να μας έλεγες γι'αυτό.Δεν θα έβλαπτες κανέναν.

Γιατί να μην διαμαρτυρηθώ και γω, όχι μόνο για τα games αλλά και για οτιδήποτε άλλο μου στερεί η παρούσα κατάσταση;

Ένα δάκρυ κύλησε.Εάν εσύ που αυτή τη στιγμή κάθεσαι στο σπιτάκι σου, στον υπολογιστή σου, με το ίντερνετ σου και ένα παγωτό αγκαλιά και να υποθέσω πως δεν έχεις δουλέψει ποτέ για κάτι από αυτά είσαι το κατάλληλο άτομο για να γκρινιάζεις για τον καπιταλισμό τότε I rest my case.

Or is it that you are forbiding me to do so? Αυτή είναι άλλωστε η Μαύρη Τρύπα.

Δεν στο απαγορεύω.Απλώς κριτική ασκώ.Consequences αυτών που γράφεις θα τα έλεγα εγώ.

Αν δεν διαμαρτυρηθώ εδώ τις πρώτες βραδυνές ώρες που θα πάω κύριε;

4chan.

#54229 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 June 2011 - 01:48

Αυτο που δεν καταλαβαινετε οι πειρατες ειναι οτι καποιος δουλευει για χρονια για να φτιαξει ενα παιχνιδι με οχι τοσο καλες συνθηκες. Βλεπετε το σημαδακι EA, Activision κτλ και νομιζετε πως πολεματε τους κολλοσους. Ο κολοσσος ομως θα απολυσει ατομα ή θα κλεισει εντελως την εταιρια αναπτυξης του παιχνιδιου αν δεν πουλησει αρκετα. Κατεβαστε το call of duty και το fifa που πουλανε εκατομμυρια σε πιτσιρικια. Μην κατεβαζετε παιχνιδια μικρων εταιριων. Μετα απο λιγους μηνες βρισκεις τα παντα σε τιμη 2 ποτων για παραγγελια απο εξωτερικο.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#54230 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 June 2011 - 01:56

Eγώ που δεν ήμουν παρών σε αυτούς τους κύκλους,μπορώ να μάθω τον λόγο που πρέπει να αισθάνομαι ντροπή?

Γιατί αν εσύ νιώθεις συμπόνοια για τους οικονομικούς κολοσσούς τύπου Sony,Microsoft,ΕΑ κτλ και αισθάνεσαι ότι τους κλέβεις(ω,τι ειρωνία!)αν παίρνεις τσιπαρισμένα,δικαίωμα σου,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι που προτιμούν να χαλάσουν με καλύτερο τρόπο τα λεφτά τους.

Aλλά πηγαίνοντας και με εντελώς άλλη λογική.Δεν ξέρω πόσο έχουν τα αυθεντικά τώρα,αλλά όταν έπαιζα εγώ είχαν μίνιμουμ 60 ευρώ(πλην κάποιων προσφορών σε games που είχαν κυκλοφορήσει έναν χρόνο πριν),την ίδια στιγμή που στις άλλες ευρωπαικές χώρες η μέση τιμή κυμαινόταν στα 25-30.Γιατί άντε να πούμε ότι πάει στο καλό να τα ακουμπάς στις μεγαλοβιομηχανείες,αλλά να τα ακουμπάς και στα ελληνικά λαμόγια ενώ μπορείς να το αποφύγεις?Ε απλά και λιτά:OXI

Όχι δεν λυπάμαι την Sony, Microsoft, EA, Αctivision name whoever you want.Αλλά τους σέβομαι.Και τους ευχαριστώ.Και το μοναδικό που έχω να κάνω για να το δείξω αυτό είναι να αγοράζω τα παιχνίδια που φτιάχνουν για να παίξω εγώ.Αυτοί φίλε μου δεν σε κλέβουν.Δεν ήρθαν σπίτι σου να σου πάρουν την τηλεόραση σου.Ούτε σε αναγκάζουν να παίξεις παιχνίδια τους.Εσύ όμως τα κλέβεις και νιώθεις και περήφανος.Συγγνώμη που μου είναι αδύνατον να το καταπιώ αυτό.

Χρόνια τώρα δεν αγοράζω παιχνίδια από Ελλάδα.Αυτό όμως δεν στέρησε την gaming συλλογή μου από το να έχει τριψήφιο αριθμό.Εναλλακτικές υπάρχουν.Η δικαιολογία αυτή πάλιωσε.

Έστω να δεχτώ και αυτό που λέει ο Serestrum.Κατεβάστε τα CoD και τα FIFA όσο θέλετε.Δεν είναι όλοι όμως Activision και EA.

#54231 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 23 June 2011 - 01:58

νυσταζω. παω για υπνο :gn2:

#54232 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 23 June 2011 - 01:59

Ευχαριστώ Zane, δεν θα μπορούσα να το είχα εκθέσει καλύτερα

Nα σε καλά bro:drinks:

Αυτο που δεν καταλαβαινετε οι πειρατες ειναι οτι καποιος δουλευει για χρονια για να φτιαξει ενα παιχνιδι με οχι τοσο καλες συνθηκες. Βλεπετε το σημαδακι EA, Activision κτλ και νομιζετε πως πολεματε τους κολλοσους. Ο κολοσσος ομως θα απολυσει ατομα ή θα κλεισει εντελως την εταιρια αναπτυξης του παιχνιδιου αν δεν πουλησει αρκετα. Κατεβαστε το call of duty και το fifa που πουλανε εκατομμυρια σε πιτσιρικια. Μην κατεβαζετε παιχνιδια μικρων εταιριων. Μετα απο λιγους μηνες βρισκεις τα παντα σε τιμη 2 ποτων για παραγγελια απο εξωτερικο.

Μα καλά νομίζεις ότι οι συνθήκες εργασίας και οι απολύσεις εξαρτώνται από τις πωλήσεις?'Εχεις ιδέα τι εργατικός μεσαίωνας επικρατεί σε αυτές τις μεγαλοεταιρίες?Ειδικά για Microsoft έχουν κυκλοφορήσει και άπειρα άρθρα και ανακοινώσεις υπαλλήλων.Η' νομίζεις ότι έχουν έστω και το παραμικρό όφελος απ' τα κέρδη?

Στην τελική ακόμα και αν ίσχυε,το ''εξυπηρέτησε το αφεντικό για να εξυπηρετήσεις έμμεσα τον υπάλληλο'' μόνο παράνοια μπορεί να χαρακτηριστεί.Τον εργαζόμενο τον βοηθάς με έμπρακτη αλληλεγγύη,αλλά ας μην πάμε σε τέτοιες συζητήσεις τώρα.

#54233 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 June 2011 - 02:02

Μα καλά νομίζεις ότι οι συνθήκες εργασίας και οι απολύσεις εξαρτώνται από τις πωλήσεις?'Εχεις ιδέα τι εργατικός μεσαίωνας επικρατεί σε αυτές τις μεγαλοεταιρίες?Ειδικά για Microsoft έχουν κυκλοφορήσει και άπειρα άρθρα και ανακοινώσεις υπαλλήλων.Η' νομίζεις ότι έχουν έστω και το παραμικρό όφελος απ' τα κέρδη?

Στην τελική ακόμα και αν ίσχυε,το ''εξυπηρέτησε το αφεντικό για να εξυπηρετήσεις έμμεσα τον υπάλληλο'' μόνο παράνοια μπορεί να χαρακτηριστεί.Τον εργαζόμενο τον βοηθάς με έμπρακτη αλληλεγγύη,αλλά ας μην πάμε σε τέτοιες συζητήσεις τώρα.

Για αρχη δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα. Δευτερον δεν εχεις ιδεα πως λειτουργει ο κοσμος και η αγορα και τριτον ειμαι σιγουρος πως ο καθε κλεφτης θα πει καθε πιθανη μπουρδα για να μην νιωθει ενοχες και για να δικαιολογηθει και εγω δεν εχω καμια ορεξη να διαβασω τις μπουρδες σου αποψε.

#54234 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 23 June 2011 - 02:03

Όχι δεν λυπάμαι την Sony, Microsoft, EA, Αctivision name whoever you want.Αλλά τους σέβομαι.Και τους ευχαριστώ.Και το μοναδικό που έχω να κάνω για να το δείξω αυτό είναι να αγοράζω τα παιχνίδια που φτιάχνουν για να παίξω εγώ.Αυτοί φίλε μου δεν σε κλέβουν.Δεν ήρθαν σπίτι σου να σου πάρουν την τηλεόραση σου.Ούτε σε αναγκάζουν να παίξεις παιχνίδια τους.Εσύ όμως τα κλέβεις και νιώθεις και περήφανος.Συγγνώμη που μου είναι αδύνατον να το καταπιώ αυτό.

Χρόνια τώρα δεν αγοράζω παιχνίδια από Ελλάδα.Αυτό όμως δεν στέρησε την gaming συλλογή μου από το να έχει τριψήφιο αριθμό.Εναλλακτικές υπάρχουν.Η δικαιολογία αυτή πάλιωσε.

Έστω να δεχτώ και αυτό που λέει ο Serestrum.Κατεβάστε τα CoD και τα FIFA όσο θέλετε.Δεν είναι όλοι όμως Activision και EA.

Επιλογή σου φίλε μου,αλλά δεν θα εκφέρω αντίλογο εδώ γιατί απ' ότι βλέπω ζούμε σε τελείως διαφορετικούς κόσμους με τελείως διαφορετικές σκέψεις και πεποιθήσεις και θα πάρει πολύ ώρα για να τις εξηγήσω και να έχουμε διάλογο.Απλά να πω ότι οικονομική βία δεν είναι μόνο η άμεση.

Να σε καλά,όπως και να χει.

Για αρχη δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα. Δευτερον δεν εχεις ιδεα πως λειτουργει ο κοσμος και η αγορα και τριτον ειμαι σιγουρος πως ο καθε κλεφτης θα πει καθε πιθανη μπουρδα για να μην νιωθει ενοχες και για να δικαιολογηθει και εγω δεν εχω καμια ορεξη να διαβασω τις μπουρδες σου αποψε.

Οκ φίλε,πάω λοιπόν στην γιάφκα μου να παίξω τα τσιπαρισμένα παιχνίδια μου.

Αφού εσύ ξέρεις πως λειτουργεί ο κόσμος και η αγορά,μείνε με τις γνώσεις και με τα πεταμένα λεφτά σου,αλλά τουλάχιστον έχεις ήσυχη την συνειδησή σου ότι δεν κλέβεις αυτούς που σε κλέβουν έτσι?Ωραίος,μείνε με αυτήν.

Adioz

Edited by Kenny, 23 June 2011 - 08:12.
merged

#54235 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 June 2011 - 02:09

Με πληγωσες πιο πολυ και απο το μαναρι τον Warchief...

#54236 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 02:12

Actually it's been a great day for me so far, thank you very much.

Μπορεί να γίνομαι παρανοϊκός αλλά το να διαβάζω σχόλια που λένε "Κλέβω και είμαι και γαμάτος" ή "Κλέβω γιατί μπορώ" ή "Κλέβω γιατί η γάτα μου κλαίει" η γενικά Κλέβω και να θέλουν τα ίδια αυτά τα άτομα να τους πούμε και μπράβο ή να τους συμπαρασταθούμε που δεν μπορούν να αγοράσουν βιντεοπαιχνίδια με κάνει να εκνευρίζομαι.Προσωπικά καλύτερα να έκανες cybersex και να μας έλεγες γι'αυτό.Δεν θα έβλαπτες κανέναν.

Ένα δάκρυ κύλησε.Εάν εσύ που αυτή τη στιγμή κάθεσαι στο σπιτάκι σου, στον υπολογιστή σου, με το ίντερνετ σου και ένα παγωτό αγκαλιά και να υποθέσω πως δεν έχεις δουλέψει ποτέ για κάτι από αυτά είσαι το κατάλληλο άτομο για να γκρινιάζεις για τον καπιταλισμό τότε I rest my case.

Δεν στο απαγορεύω.Απλώς κριτική ασκώ.Consequences αυτών που γράφεις θα τα έλεγα εγώ.

4chan.

Και συνεχίζεις να κριτικάρεις χωρίς να ξέρεις τη ζωή μου. Πραγματικά πιστεύεις ότι δεν έχω δουλέψει;
For all I know, I should be the one resting my case. Αν πραγματικά ξέρεις τα πάντα για μένα
και για τον οποιονδήποτε εμένα τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση, συνέχισε τις υποθέσεις σου, it's free.
Και δεν μου αρέσει το παγωτό.

Επίσης δεν είναι ωραίο να βάζεις λόγια στα στόματα των άλλων. Ποτέ δεν είπα ότι είναι σωστό
ή/και καλό το να κλέβεις παιχνίδια ή ότι δεν αξίζει το μισθό του ο κάθε σχεδιαστής/story writer/whatever. Αλλά δεν βλέπω το λόγο για την ψυχαγωγία μου να πρέπει να δώσω 60 ευρώ
από το μισθό μου/των γονιών μου όχι για τα τριψήφιου αριθμού παιχνίδια σου, αλλά για ένα παιχνίδι.
But I digress, αμφιβάλλω αν ξέρεις ένα άτομο από αυτούς τους κλέφτες όπως αποκαλείς
,μπορώ μόνο να υποθέσω ότι δεν ξέρεις κανέναν irl, το οποίο γνωρίζεις την οικονομική του
κατάσταση τόσο ώστε να μπορέσεις να μας κρίνεις όλους μαζί.

Καληνύχτα στην Τρύπα.

#54237 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 June 2011 - 02:13

Can you please realise that it's a matter of priorities and kiss and make up? :3

Περιορισμένους πόρους έχουμε όλοι, απεριόριστες ανάγκες. Για άλλον τα 20 euros για το παιχνίδι είναι σπατάλη για κάποιον άλλο το επιπλέον ποτό το οποίο θα κατουρήσει μετά από δύο ώρες. Τόσο απλό. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι αν είναι να το πάμε με όρους εργασιακών συνθηκών τότε πολλά πράγματα δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε. Clearly that's not the case.Τα τζηνς που τα πληρώνουμε χρυσάφι και φτιάχνονται από παιδάκια που δουλεύουν 20ωρα δεν μας πειράξανε τα video games μας μάραναν. XD Ι really should not be laughing with that.

Anw μέτρον άριστον. Δεν είναι ανάγκη να φαληρίσει κανείς αλλά σε όλα τα πράγματα μία φορά στο τόσο μπορεί να επιβραβέυει τους δημιουργούς που πραγματικά το αξίζουν. :)

Edited by iristella, 23 June 2011 - 02:18.

#54238 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 23 June 2011 - 02:19

Can you please realise that it's a matter of priorities and kiss and make up? :3

Περιορισμένους πόρους έχουμε όλοι, απεριόριστες ανάγκες. Για άλλον τα 20 euros για το παιχνίδι είναι σπατάλη για κάποιον άλλο το επιπλέον ποτό το οποίο θα κατουρήσει μετά από δύο ώρες. Τόσο απλό. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι αν είναι να το πάμε με όρους εργασιακών συνθηκών τότε πολλά πράγματα δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε. Clearly that's not the case.

Σε όσα πράγματα έχουμε ενναλακτικές επιλογές δεν τα πληρώνουμε.Σε όσα όχι,αναγκαζόμαστε να το κάνουμε.Αναφερόμενος σε πρώτο πρόσωπο πάντα.

#54239 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 23 June 2011 - 02:30

στο μνημονιο υπ'αριθμόν 1 βγαλανε την τζουλια ...
στο υπ'αριθμον 2 θα μας ... παρουν το πρωταθλημα για να ικανοποιησουν το κοινο αισθημα των αλλων.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#54240 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 June 2011 - 02:35

Σχεδόν πάντα υπάρχει εναλλακτική επιλογή με πρώτη και καλύτερη το να μην χρησιμοποιήσεις κάτι με του οποίου τον τρόπο παραγωγής διαφωνείς.Eιδικά όταν δεν μιλάμε για είδος πρώτης ανάγκης. Δεδομένου ότι διαφωνώ με το κυνήγι της φάλαινας, αυτό που κάνω είναι να μην αγοράζω προιόντα που προέρχονται από αυτό, όχι να τα κλέβω. :)

Now as i said before all you boys kiss and make up. :3