Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54211 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 June 2011 - 00:30

:Blissfull:μολις τελειωσα αυτο
Posted Image
μονο που ηταν σοκολατα. (μην το βλεπετε ετσι, ειναι 750ml)

Α, αυτα ειναι ωραια. Την προηγουμενη βδομαδα τσακισα ενα παρφε σοκολατα, ενα παρφε κρεμα και ενα κρεμα βανιλια. Αυτη τη βδομαδα τσακιζω 2 κιλα σπιτικο παγωτο σοκολατα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#54212 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 00:31

XAXAXAXA καλο

I feel you man, στη ζωή μου παίζει να έχω αγοράσει και 10 παιχνίδια και όλα τα άλλα κατεβασμένα...
άλλωστε ποιος έφηβος τη σήμερον ημέρα μπορεί να αγοράσει το κάθε γαμ@το παιχνίδι που του έρχεται στο μυαλό;

inb4 me, I can and all that sh*t...

#54213 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 June 2011 - 00:34

I feel you man, στη ζωή μου παίζει να έχω αγοράσει και 10 παιχνίδια και όλα τα άλλα κατεβασμένα...
άλλωστε ποιος έφηβος τη σήμερον ημέρα μπορεί να αγοράσει το κάθε γαμ@το παιχνίδι που του έρχεται στο μυαλό;

Eχω καμια 35αρια αυθεντικα στο 360, και καμια 100 αντιγραφες του PS2.
Kαι δεν ειμαι ιδιαιτερα πλουσιος or anything.

Problem?Posted Image

O6rrvsU.jpg

#54214 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 23 June 2011 - 00:40

Το PS2 μου ποτέ δεν το χάκαρα. Ας μη πω για το πόσα παιχνίδια έχω...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#54215 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 00:48

I like the fact that this is not 4chan, we never respect inb4 :P

#54216 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 23 June 2011 - 00:53

Kαι περηφανεύεστε που πετάτε τζάμπα λεφτά για να παίρνετε αυθεντικά παιχνίδια?:hmmm:

Eγώ όταν ήμουν gamer ένα αυθεντικό είχα όλο κ όλο,και αυτό επειδή ήταν δώρο με το xbox:wis:

#54217 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 00:55

Kαι περηφανεύεστε που πετάτε τζάμπα λεφτά για να παίρνετε αυθεντικά παιχνίδια?:hmmm:

Eγώ όταν ήμουν gamer ένα αυθεντικό είχα όλο κ όλο,και αυτό επειδή ήταν δώρο με το xbox:wis:

This right here man is talking some great sh*t, we should all learn from him

#54218 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 June 2011 - 00:55

Πραγματικά όποιος δεν έχει κάτσει να διαβάσει αξιόγραφα δεν αντιλαμβάνεται την έννοια του βασανιστηρίου...

/η άσχετη που πέρασε να πει τον πόνο της

xbJ3b2w.jpeg

#54219 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 June 2011 - 00:58

^ Ααα τα γραπτά αξίας λες;

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#54220 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 23 June 2011 - 01:02

Πραγματικά όποιος δεν έχει κάτσει να διαβάσει αξιόγραφα δεν αντιλαμβάνεται την έννοια του βασανιστηρίου...

/η άσχετη που πέρασε να πει τον πόνο της

Ή δυναμικά κυτταρικής μεμβράνης :sadist:

6dqFccT.gif

#54221 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 23 June 2011 - 01:06

ή ..τεχνη. οτι πιο βαρετο. εβερ.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#54222 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 June 2011 - 01:09

^ Έλα ρε, η Τέχνη είναι λατρεία μεγάλη :) Μα καλά είσαι Ιστορικό-Αρχαιολογικό και δε σ'αρέσει η Τέχνη;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#54223 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 June 2011 - 01:17

I Jorg and Kamui can and all that shit.

Σταματήστε επιτέλους να βγαίνετε με αυτό το κλαψιάρικο (κρατήθηκα πολύ για να μην το πω αλλιώς) ύφος για το πόσο φτωχοί ή πόσο δενξέρωκαιγωτι είστε και γι'αυτό δεν αγοράζετε παιχνίδια.Παίξτε πειρατικά, αλλά δείξτε και λίγη ντροπή.Λίγη.

Spoiler:

#54224 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 23 June 2011 - 01:30

aaaw you bad boy, you have to relax just a bit, don't take it on me because you woke up
on the wrong foot.

Also, εδώ είναι ένα μαγικό μέρος που λέγεται internet (id est anonymity prevails), δεν βλέπω
το λόγο για ντροπές. Ούτε μας ζήτησαν να κάνουμε cybersex για να ντρεπόμαστε αλλά
ούτε και βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να δώσω 60 ευρά για τη διασκέδαση μου. Γιατί να μην
διαμαρτυρηθώ και γω, όχι μόνο για τα games αλλά και για οτιδήποτε άλλο μου στερεί η παρούσα
κατάσταση; Or is it that you are forbiding me to do so? Αυτή είναι άλλωστε η Μαύρη Τρύπα.
Αν δεν διαμαρτυρηθώ εδώ τις πρώτες βραδυνές ώρες που θα πάω κύριε;

eagerly waiting for an answer from mister-I don't know the situation of others but still critisize them

Edited by demonicMC, 23 June 2011 - 01:44.

#54225 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 June 2011 - 01:41

Συνεχίζω να πιστεύω πως τα αξιόγραφα είναι το χειρότερο μάθημα που υπάρχει :nanana:

Το βιβλίο είναι δυσνόητο, βαρετό και έχω να βγάλω 100 σελίδες μέχρι το πρωι, ενώ σήμερα έδινα άλλα 2 μαθήματα. FML.

I hereby command you to entertain me :P

xbJ3b2w.jpeg