Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5356 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 22 October 2007 - 20:23

Αυτα τα εκανα στο Λυκειο με την pasqal:wooi2:

μονο π εγω δεν εκανα τπτ παρομοιο στο λυκειο κ στη σχολη τα βρηκα σκουρα
μεχρι π κατασκευασα το υπερπρογραμμα
:wooi2:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#5357 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 22 October 2007 - 20:23

Αυτα τα εκανα στο Λυκειο με την pasqal:wooi2:

pascal εννοείς;

Σίγουρα κάνατε pascal στο λύκειο; Εγώ ξέρω έναν μεταδιερμηνέα που χρησιμοποιούσαν, τη γλωσσομάθεια που δεν είχε καθόλου δυνατότητες σε σχέση με την pascal. Ήμουν θετική btw οπότε παίζει να κάνω και λάθος.

Πάντως μικρό τι κακό αν δεν έκανες κάτι αντίστοιχο στο λύκειο... Και εγώ θετική ήμουν αλλά από προγραμματισμό φυσάω ^^
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#5358 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 October 2007 - 20:25

αυτό ειναι εδώ και ποσο καιρό.
πρώτα ήταν Journals και μετά βλογκ

#5359 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 22 October 2007 - 20:28

Εμείς κάναμε Pascal στο γυμνάσιο... (και τώρα στο Computer Science κάνω Java)

#5360 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 22 October 2007 - 22:12

Εμεις κανουμε απο ολα Borland C++ , Visual Basic , Zava και αλλες.
Στο γυμνασιο εγω που εκανα προγραμματισμο στο MS-DOS
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#5361 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 October 2007 - 22:17

εγώ στο γυμνάιο έκανα MDos, στο λύκειο έκανα MSDos στο TEI Μs Dos
(σε κάποια φάση κάναμε και basic)

#5362 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 October 2007 - 22:32

Εμείς κάναμε Pascal στο γυμνάσιο... (και τώρα στο Computer Science κάνω Java)

Εμεις κανουμε απο ολα Borland C++ , Visual Basic , Zava και αλλες.
Στο γυμνασιο εγω που εκανα προγραμματισμο στο MS-DOS

εγώ στο γυμνάιο έκανα MDos, στο λύκειο έκανα MSDos στο TEI Μs Dos
(σε κάποια φάση κάναμε και basic)

Τσ,κοίτα κάτι παιδιά,απαράδεκτοι.Εμείς στο γυμνάσιο κοιμόμασταν στη τάξη,πετάγαμε χαρτάκια ο ένας στον άλλο και στην καλύτερη ζωγραφίζαμε τα θρανία προτού τα γεμίσουμε με τσίχλες και τα πετάξουμε.

Κάντε σύγκριση,και πείτε,ποιους θα διαλέγατε για μαθητές εσείς?
Posted Image

#5363 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 22 October 2007 - 23:17

Τσ,κοίτα κάτι παιδιά,απαράδεκτοι.Εμείς στο γυμνάσιο κοιμόμασταν στη τάξη,πετάγαμε χαρτάκια ο ένας στον άλλο και στην καλύτερη ζωγραφίζαμε τα θρανία προτού τα γεμίσουμε με τσίχλες και τα πετάξουμε

Eμεις καναμε και σεξ...

#5364 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 22 October 2007 - 23:47

Eμεις καναμε και σεξ...

Στο νησι σου;:hehehe:

#5365 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 October 2007 - 00:17

Στο λύκειο κάνουν μια ψευδογλώσσα που μοιάζει αρκετά στη σύνταξη με pascal αλλά δε χρησιμοποιείται πουθενά στη πράξη.Απλώς την κάνουν για να σε εισάγουν στα βασικά του προγραμματισμού.

Posted Image

#5366 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 23 October 2007 - 01:23

Στο λύκειο κάνουν μια ψευδογλώσσα που μοιάζει αρκετά στη σύνταξη με pascal αλλά δε χρησιμοποιείται πουθενά στη πράξη.Απλώς την κάνουν για να σε εισάγουν στα βασικά του προγραμματισμού.

Και αν θυμάμαι καλά δεν ασχολείται καθόλου με διαχείρηση μνήμης. Είναι γλώσσα καθαρά για διδακτικούς σκοπούς, δεν είναι κακή ^^
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#5367 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 October 2007 - 01:39

man that thing sux >>
i'm tutoring my bro on this,this year..Και ειναι σα να τη ξανακανω...<< και δεν ειχα και πολυ καλες εμπειριες στο λυκειο απο αυτο το μαθημα...

#5368 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 October 2007 - 01:50

man that thing sux >>
i'm tutoring my bro on this,this year..Και ειναι σα να τη ξανακανω...<< και δεν ειχα και πολυ καλες εμπειριες στο λυκειο απο αυτο το μαθημα...

Εγώ είχα κάνει κανά-δυό μαθήματα σε ένα φίλο μου το καλοκαίρι.Μπορώ να πω ότι μου άρεσε,μου φαινόντουσαν πολύ εύκολα(και είχα καιρό να δω εύκολα γιατί στο ΕΜΠ είμαι κάπως έτσι :terror2: με τις ασκήσεις)

Posted Image

#5369 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 23 October 2007 - 01:53

pascal εννοείς;

Σίγουρα κάνατε pascal στο λύκειο; Εγώ ξέρω έναν μεταδιερμηνέα που χρησιμοποιούσαν, τη γλωσσομάθεια που δεν είχε καθόλου δυνατότητες σε σχέση με την pascal. Ήμουν θετική btw οπότε παίζει να κάνω και λάθος.

Πάντως μικρό τι κακό αν δεν έκανες κάτι αντίστοιχο στο λύκειο... Και εγώ θετική ήμουν αλλά από προγραμματισμό φυσάω ^^

Ναι pascal.Μου ξεφυγε.
Στο Λυκειο καναμε μια ψευδογλώσσα που εμοιαζε αρκετά και εγω με τον
καθηγητη που εκανα μάθημα καναμε πολλες ασκήσεις με Turbo Pascal.:nosey:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#5370 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 October 2007 - 01:53

μου φαινόντουσαν πολύ εύκολα

ε,ναι...αμα εχεις κανεις κανει C και πανω ή κυριως κατω :hahaha: αυτες οι ψευδογλωσσες ειναι kindergarten stuff XD