dude how could you........
In other news τωρα τελευταία βρίσκω πολλα άτομα που ξαφνικά άρχισαν να διαβάζουν μάνγκα-βλέπουν ανίμε.....
τελοςΑν δεν είσαι;
Να φανταστώ Narubleapiecetail άντε και κάνα death note και elfen lied? Ξέρω πολλά από αυτά. XD
Posted 16 June 2011 - 16:56
dude how could you........
In other news τωρα τελευταία βρίσκω πολλα άτομα που ξαφνικά άρχισαν να διαβάζουν μάνγκα-βλέπουν ανίμε.....
τελοςΑν δεν είσαι;
Να φανταστώ Narubleapiecetail άντε και κάνα death note και elfen lied? Ξέρω πολλά από αυτά. XD
Posted 16 June 2011 - 16:59
The perfect dream I've had
Not long ago
Exciting and yet so sad
What's real? I don't know!
Posted 16 June 2011 - 17:00
Αν δεν είσαι;
Posted 16 June 2011 - 17:09
Posted 16 June 2011 - 17:09
Posted 16 June 2011 - 17:12
Posted 16 June 2011 - 17:14
KamenoC, είναι όντως πολύ καλύτερα από διάφορα που βλέπουν οι "λίγοι", όμως αντίστοιχα είναι και πολύ χειρότερα από άλλα που τυγχάνουν όχι τόσο ευρείας υποδοχής. Και φυσικά, όπως έχουμε πει άπειρες φορές, τα πάντα υπόκεινται στα γούστα του καθενός. Αν κάνεις μία βόλτα στον τομέα των anime / manga σειρών και του review τομέα του forum θα βρεις πολλές αξιόλογες σειρές οι οποίες δεν έχουν μεγάλη αναγνώριση για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους, χωρίς όμως αυτό να μειώνει την τελική αξία τους. Το ότι τα μεγάλα shonen είναι εμπορικές σειρές και τις γνωρίζει ο πιο πολύς κόσμος (ακόμα και άτομα που δεν ασχολούνται με το άθλημα) είναι αδιαμφισβήτητο, όμως αδιαμφισβήτητο είναι και το γεγονός ότι παραμένουν υπερεκτιμημένες as hell
![]()
Posted 16 June 2011 - 17:23
Συμφωνώ phantom,αλλά διαφωνώ με το δόγμα ''ότι είναι εμπορικό είναι και κακό,είναι μόνο για την πλέμπα''.Για να το ετεροκαθοριστεί ο άλλος ως ψαγμένος και διαφορετικός
Posted 16 June 2011 - 17:23
Posted 16 June 2011 - 17:26
Posted 16 June 2011 - 17:27
KamenoC, είναι όντως πολύ καλύτερα από διάφορα που βλέπουν οι "λίγοι", όμως αντίστοιχα είναι και πολύ χειρότερα από άλλα που τυγχάνουν όχι τόσο ευρείας υποδοχής. Και φυσικά, όπως έχουμε πει άπειρες φορές, τα πάντα υπόκεινται στα γούστα του καθενός. Αν κάνεις μία βόλτα στον τομέα των anime / manga σειρών και του review τομέα του forum θα βρεις πολλές αξιόλογες σειρές οι οποίες δεν έχουν μεγάλη αναγνώριση για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους, χωρίς όμως αυτό να μειώνει την τελική αξία τους. Το ότι τα μεγάλα shonen είναι εμπορικές σειρές και τις γνωρίζει ο πιο πολύς κόσμος (ακόμα και άτομα που δεν ασχολούνται με το άθλημα) είναι αδιαμφισβήτητο, όμως αδιαμφισβήτητο είναι και το γεγονός ότι παραμένουν υπερεκτιμημένες as hell
![]()
Posted 16 June 2011 - 17:33
προσωπικη μου αποψη ως ψαγμενος XD
Spoiler:
CRAAAAAAAAAAWWWWLIIIING IIIIIIIIIIIIIN MAAAAH SKIIIIIIIIIIIIIIIIIINΕιναι σαν κατι ατομα που τους λες ακουω Linkin Park και σου απαντανε—

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||