Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5236 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 17:19

Διαφωνώ in every possible way... :nosey:

Ποια 2-3 topics; Μόνο το Ecchi United είναι όπως το περιγράφεις... επίσης, η μαύρη τρύπα έχει φιλοξενήσει ξανά στο παρελθόν kawaii pics.

Τέλος, όπως έχω κουραστεί να λέω, το να θαυμάζεις την αρετή της γυναικείας ομορφιάς δεν είναι κάτι το κολάσιμο... :wooi2:

Και εγώ εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμε:

Πρώτον:Δλδ στο Japanese Idols οι Γιαπονέζες με τα μπικίνι τι είναι???

Δεύτερον:Δεν είναι καθόλου κολάσιμο,να θαυμάζεις την ομορφιά...από το θαυμασμό στο να είσαι κολλημένος μόνο σε ένα πράγμα,υπάρχει απόσταση μεγαλύτερη από αυτή της Γής με το εξώτερο σύμπαν των Ελ.Δλδ και εμένα μου αρέσουν οι Γιαπονέζες,αλλά έχει και ένα άκρο το όλο πράγμα ρε παιδί μου.Θέλω να δώ πως θα αντιδρούσατε αν οι κοπέλες του forum ποστάρανε συνέχεια σε κάθε σχετικό-'ασχετο τόπικ εικόνες αυτού του στύλ.

Τεσπα,επειδή από ότι καταλαβαίνω μάλλον είμαι ο ξενέρωτος της παρέας,πάω πάσο,αλλά εξακουλουθώ να μην συμφωνώ με αυτή την υπερβολή.

Φιλικά πάντα;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5237 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 17:21

Get your credits right, Kenny :P

Η μαύρη τρύπα είναι shoutbox, red pyramid οπότε ό,τι και να πεις μπορούμε να ποστάρουμε εδώ (σχεδόν) ό,τι μας έρθει.

Randomness is what black hole really is.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#5238 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 17:25

Omg Μετά απο αυτή την φωτογραφία θα κάνω ένα εξάμηνο να ξανακάνω σεχ.

#5239 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 17:28

Τεσπα,επειδή από ότι καταλαβαίνω μάλλον είμαι ο ξενέρωτος της παρέας,πάω πάσο,αλλά εξακουλουθώ να μην συμφωνώ με αυτή την υπερβολή.

Φιλε Red,κανενας δεν σε λεει ξενερωτο επειδη δεν θες να καταληφθει το black hole απο την Kipi και τις φιλες της(hopefully!)

Αλλα μιας και δεν το εχουνε καταλαβει και σκανε μυτη περιστασιακα ασε να τις θαυμασουμε λιγακι χωρις να μας υποβαλεις σε σοκαριστικες εικονες (που την ξετρυπωσες αυτην την θεα ηθελα να ηξερα!):nod:

Παντα φιλικα:riiight:

#5240 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 17:29

Η μαύρη τρύπα είναι shoutbox, red pyramid οπότε ό,τι και να πεις μπορούμε να ποστάρουμε εδώ (σχεδόν) ό,τι μας έρθει.

Για αυτό πόσταρα και εγώ αυτή την αξιολάτρευτη γιαπονέζα:wooi2:

Δεν το λέω ειρωνικά,μην το παρεξηγίσεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5241 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 17:30

Get your credits right, Kenny :P

Α, ναι, ξέχασα να πω:

ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ respect στον denisuki-sensei που την ανακάλυψε χθες τη νύχτα. :nod::nod::nod:
Spoiler:

Για αυτό πόσταρα και εγώ αυτή την αξιολάτρευτη γιαπονέζα:wooi2:

Nope... that's American beauty for you... :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5242 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 17:39

Α, ναι, ξέχασα να πω:

ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ respect στον denisuki-sensei που την ανακάλυψε χθες τη νύχτα.

Όχι, δεν ευχαριστήθηκα! Δεν την αναλάκυψα χθες βράδυ την Kipi! Get your facts right! Απλά χθές στην αποκάλυψα, μέχρι χθες ήμουν χαραμοφάης :wis:

Omiji με τους ελληνικούς κ@$#@ς, η φάτσα είναι το θέμα στην κοπέλα, rest are [almost] irrelevant ;3
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#5243 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 19:22

[/spoiler]Nope... that's American beauty for you... :nosey:

Χμ....μου την έβγαλε στο google σε search για japanese fat woman....τι να πώ,δεν πειράζει,την επόμενη φορά:wooi2:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5244 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 19:23

Spoiler:

Για το καλό σου ελπίζω να ισχύει αυτό που λες:kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5245 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 19:31

Για το καλό σου ελπίζω να ισχύει αυτό που λες:kill4u:

Με απειλείς???:terror2:

Θα το καταγγίλω στους mod....ενοώ τον άλλο mod:fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5246 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 19:38

Με απειλείς???:terror2:

Θα το καταγγίλω στους mod....ενοώ τον άλλο mod:fromabove:

Δε σε απειλώ.Σε προειδοποιώ:smokingg:

ΥΓ.Ο Kenny κολλητός μου είναι πες του ότι θες να δούμε ποιον θα στηρίξει.Το τέλειο έγκλημα:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5247 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 19:43

το ότι οι ecchi pics συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό της randomness σας, συν τα τόπικς που ανέφερε ο πύραμιδ, μάλλον δεν είναι πολύ υπέρ σας...

και κέννυ η ομορφιά δεν είναι βUζιά κ κ0λοι. αυτό λέγεται απλά αUλα. η ομορφιά είναι πολλά πράγματα μαζί. και νομίζω ότι θα έπρεπε να την ψάχνουμε στους γύρω μας και όχι σε σχιστομάτες θεογκόμενες που ζουν 29035709275 χιλιόμετρα μακριά μας. για να μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την χτένα. άιντε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5248 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 20:17

το ότι οι ecchi pics συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό της randomness σας, συν τα τόπικς που ανέφερε ο πύραμιδ, μάλλον δεν είναι πολύ υπέρ σας...

Ανακρίβεια, και σας προκαλώ και τους δύο να με διαψεύσετε.

Μιλάμε για, όλα κι όλα, 3 threads.

- Ecchi united: το dedicated thread για τέτοιες pics... από τη στιγμή που υπάρχει και το αντίστοιχο thread για bishounen, είμαστε πάτσι. (Άσε που εμείς δεν γκρινιάζουμε για ό,τι ανεβάζετε εκεί.)
- Japanese idol of the day: Δεν υπάρχει κανόνας στο thread που να λέει "μόνο j-babes, παρακαλώ". Έχουν postαριστεί ΚΑΙ j-γκόμενοι (βασικά, μέχρι και τον Mamoru Oshii θα βρεις εκεί μέσα :lol:).
- Black Hole: Είναι το γενικό random thread του forum, κι αν πιστεύεις ότι η "περιεκτικότητα" του Black Hole σε ecchi pics είναι μεγάλη, απόδειξέ μας το. Αν βαριέσαι να το κάνεις, πες μου να σε βοηθήσω εγώ που θυμάμαι που είναι το καθετί.

Ψάξε οπουδήποτε αλλού θες μέσα στο forum για ecchi, και καλή τύχη με τα αποτελέσματα. :nosey:

και κέννυ η ομορφιά δεν είναι βUζιά κ κ0λοι. αυτό λέγεται απλά αUλα. η ομορφιά είναι πολλά πράγματα μαζί. και νομίζω ότι θα έπρεπε να την ψάχνουμε στους γύρω μας και όχι σε σχιστομάτες θεογκόμενες που ζουν 29035709275 χιλιόμετρα μακριά μας. για να μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την χτένα. άιντε.

Νομίζω ότι στις φωτογραφίες που ανεβάσαμε, η κοπέλα ήταν επαρκώς "καλυμμένη". :|

Από κει και πέρα, εμένα δεν μου αρέσει να γενικεύω το νόημα της λέξης "ομορφιά". Όταν λέμε "ομορφιά", μιλάμε για την αισθητική αρτιότητα ενός σώματος. Για άλλες αρετές υπάρχουν άλλες λέξεις, όπως "σοφία", "γενναιότητα", "αποφασιστικότητα", "ευγένεια", κ.τ.λ.. Και δεν νομίζω να έχουμε δείξει δείγματα ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες αρετές, όπως υποννοείς. Μάλλον το αντίθετο.

Και το που ψάχνει κάποιος την ομορφιά ή οτιδήποτε άλλο είναι προσωπικό του βάσανο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5249 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 20:20

Αααααααααχ! It feels s ogood to have my beautiful dsl connection back!Μονο απο συγκινηση δεν εχω κλαψει ακομη.Αν και πριν εκλαιγα σχεδον απο απελπισια γιατι δεν μπορουσα να βαλω το net τελος καλο ολα καλα!
Και να θα εγκαινιασω την πρωτη υπεροχη βραδια μου στο νετ και δεν θα διαβασω για το αυριανο εργαστηριο βιοχημειας(απο νωρις στο κοψιμο των μαθηματων με βλεπω...)Και εγω που ελεγα οτι θα ειχα ορεξη να διαβαζω...Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν διαβαζουν.

#5250 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 20:24

Και εγω που ελεγα οτι θα ειχα ορεξη να διαβαζω...Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν διαβαζουν.

Κι εμείς το ίδιο λέγαμε αλλά τελικά στην πράξη άλλα κάναμε:emptyonexg1:Μη νομίζεις ότι είσαι η μόνη,μετά από λίγο καιρό θα δεις ότι είναι περισσότεροι απ'όσους νομίζεις αυτοί που δε διαβάζουν.

Δημοσιευμένη  εικόνα