Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5191 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 16 October 2007 - 13:50

Εσυ Yami ησουν guest star...εμπαινες, εγραφες κατι, και μετα ασχολιοσουν με κατι αλλο...(banners? Avatars? Sigs? Wakaranai ttebayo!)...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#5192 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 16 October 2007 - 14:36

Αν η forthnet σταματησει να μου κοβει το internet (2play σου λεει μετα,playμε τα νευρα μου ειναι:erk:) μπορω να βοηθησω.
Παντως μεχρι τωρα δεν την εχω πολυχρησιμοποιησει την fortran,βολευομαι με το excel:hahaha:.

κ τοτε πως την περασες την πληροφορικη;
:oo:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#5193 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 16 October 2007 - 15:01

...αρρωστη γυναικα..

Περαστικα:congrats:

κ τοτε πως την περασες την πληροφορικη;
:oo:

Δεν ειπα οτι δεν ηξερα να χρησιμοποω fortran.Ξερω αρκετα καλα (παρολο που την περασα με 6) αλλα περα απο τα εργαστηρια και τις εργασιες του συγκεκριμενου μαθηματος δεν την εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα (στα επομενα εξαμηνα δηλαδη)
Και εχω την εντυπωση οτι δεν πολυχρειαζεται κιολλας,καλυτερα να μαθαιναμε matlab ή mathcad:nosey:

#5194 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 16 October 2007 - 15:26

Παλι ησυχια...τουλαχιστον στο Off Topic περιμενα να κινουνται λιγο περισσοτερο τα πραγματα...ρε καντε μου παρεα ρε...αρρωστη ειπαμε ειμαι! Εγκλειστη στο σπιτι χωρις τιποτα να κανω...μεχρι και πορνοζωγραφιες καταντησα να κανω!!!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#5195 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 16 October 2007 - 15:56

Είδες τώρα που είσαι άρρωστη ανακύπτεις και άλλες πτυχές από το ταλέντο σου.

Δεν κάνεις κανά άλλο σχέδιο για έμας τα αγοράκια.

Τώρα δεν ξέρω αν τα κοριτσάκια του φόρουμ μας θέλουν και αυτά άλλο σχέδιο.

Πάντος και τα 3 σου σχέδια τα σπάνε.
Posted Image

#5196 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 16 October 2007 - 15:58

Εεεεε.... δουλεύουμε.... ναι.... ναι! Αυτό κάνουμε :D
Ξέρεις οτι εκτιμάμε τις ζωγραφίες σου, οπότε περιμένουμε να τις δούμε ;p
Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#5197 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 October 2007 - 17:33

Εσυ Yami ησουν guest star...εμπαινες, εγραφες κατι, και μετα ασχολιοσουν με κατι αλλο...(banners? Avatars? Sigs? Wakaranai ttebayo!)...

Μπά, μετά τις 4:00 π.μ. έγινε πιο ομιλιτική... :hahaha: Άσε που μετά από λίγο "αναστήθηκε" ο Blademaster_X και γίναμε και πάλι 4... :riiight:

Με τον denisuki~ δε, η συζήτηση τράβηξε μέχρι τις... 10:30 π.μ.; Ανεπανάληπτο κάψιμο... :lol:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5198 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 October 2007 - 17:36

Βλέπω ότι υπερίσχυσαν οι απειλές της comic team προς τους mod και admins (ως προς μία δυσμενέστερη αντιμετώπιση των χαρακτήρων τους στο comic) και αλλάχτηκε το ροζ χρώμα των γραμμάτων στα ονόματά τους...:hehehe:...τώρα είναι γαλάζιο...<<...για να δούμε αν θα τους αρέσει αυτό το χρώμα μέσω του τι παθαίνουν κάποιοι admins και mods στα επόμενα τεύχη του KEHK!:hiding_something:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#5199 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 16 October 2007 - 18:02

Καποιος με screencap? Ηταν epic το χτεσινο :P

#5200 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 October 2007 - 18:05

Έχω κρατήσει log. Θέλετε; :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5201 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 October 2007 - 18:41

Δώσε υλικό Kenny!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#5202 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 16 October 2007 - 19:14

Μετάφραση του lol (laughing out loud) στα ελληνικά:
ΑΤΣΜΚΓΔΩΝΦΟΑΜ (Ανοίγω Το Στόμα Μου Και Γελώ Δυνατά Ωσπου Να Φανούν Οι Αμυγδαλές Μου)

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#5203 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 October 2007 - 19:26

Και η μετάφραση του ROFLMAO (Rolling On Floor Laughing My Ass Off) ????

#5204 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 16 October 2007 - 19:59

LAIN κανείς;

Posted Image
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#5205 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 October 2007 - 21:27

Και η μετάφραση του ROFLMAO (Rolling On Floor Laughing My Ass Off) ????

ΚΣΠΓΤΔΠΘΜΦΓΟΠ
Κοιλιέμε στο πάτωμα γελώντας τόσο δυνατά που θα μου φύγει ο πάτος.