Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 16 October 2007 - 13:50

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 16 October 2007 - 14:36
Αν η forthnet σταματησει να μου κοβει το internet (2play σου λεει μετα,playμε τα νευρα μου ειναι
) μπορω να βοηθησω.
Παντως μεχρι τωρα δεν την εχω πολυχρησιμοποιησει την fortran,βολευομαι με το excel:hahaha:.
κ τοτε πως την περασες την πληροφορικη;
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 16 October 2007 - 15:01
Περαστικα...αρρωστη γυναικα..
Δεν ειπα οτι δεν ηξερα να χρησιμοποω fortran.Ξερω αρκετα καλα (παρολο που την περασα με 6) αλλα περα απο τα εργαστηρια και τις εργασιες του συγκεκριμενου μαθηματος δεν την εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα (στα επομενα εξαμηνα δηλαδη)κ τοτε πως την περασες την πληροφορικη;
Και εχω την εντυπωση οτι δεν πολυχρειαζεται κιολλας,καλυτερα να μαθαιναμε matlab ή mathcad:nosey:
Posted 16 October 2007 - 15:26

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 16 October 2007 - 15:56
Δεν κάνεις κανά άλλο σχέδιο για έμας τα αγοράκια.
Τώρα δεν ξέρω αν τα κοριτσάκια του φόρουμ μας θέλουν και αυτά άλλο σχέδιο.
Πάντος και τα 3 σου σχέδια τα σπάνε.
Posted 16 October 2007 - 15:58
Ξέρεις οτι εκτιμάμε τις ζωγραφίες σου, οπότε περιμένουμε να τις δούμε ;p
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 16 October 2007 - 17:33
Μπά, μετά τις 4:00 π.μ. έγινε πιο ομιλιτική...Εσυ Yami ησουν guest star...εμπαινες, εγραφες κατι, και μετα ασχολιοσουν με κατι αλλο...(banners? Avatars? Sigs? Wakaranai ttebayo!)...
Με τον denisuki~ δε, η συζήτηση τράβηξε μέχρι τις... 10:30 π.μ.; Ανεπανάληπτο κάψιμο...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 October 2007 - 17:36

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 16 October 2007 - 18:02
Posted 16 October 2007 - 18:05

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 October 2007 - 18:41

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 16 October 2007 - 19:14
ΑΤΣΜΚΓΔΩΝΦΟΑΜ (Ανοίγω Το Στόμα Μου Και Γελώ Δυνατά Ωσπου Να Φανούν Οι Αμυγδαλές Μου)
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 16 October 2007 - 19:59

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare
Posted 16 October 2007 - 21:27
Και η μετάφραση του ROFLMAO (Rolling On Floor Laughing My Ass Off) ????
ΚΣΠΓΤΔΠΘΜΦΓΟΠ
Κοιλιέμε στο πάτωμα γελώντας τόσο δυνατά που θα μου φύγει ο πάτος.