Posted 16 October 2007 - 13:14
@Jiraiya: Χαχα ας κοιτάξει και ο ΠΟΤΕ τα χάλια του...
Και για του λόγου το αληθές:
Έτος 2004, Μεγάλη Δευτέρα.
Πρωϊ: κάνω αίτηση για ADSL τότε 384Mbit μόνο μιας και οι μεγαλύτερες ταχύτητες ήταν ακόμα απαγορευτικές σε τιμές.
Απόγευμα: πάω σπίτι, πάω να μπώ internet και το τηλέφωνο νεκρό (μέσω 56k modem τότε). Μου κόβει και από το κινητό παίρνω τον αριθμό του τηλεφώνου μου. Και απαντάει άλλος!!!!! Τι είχαν κάνει οι "υποτιθέμενοι" τεχνικοί του ΟΤΕ??? Αντί να κάνουν νέα σύνδεση, συνδέσανε το τηλέφωνό μου στον άλλονα... Φυσικά εννοείται ότι τους ξέχεσα κανονικότατα και από τηλεφώνου και μέσω e-mail και επίσης απαίτησα η ADSL γραμμή να ενεργοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες το πολύ (τότε χρειαζόντουσαν τουλάχιστον 2 μήνες), και οποιαδήποτε χρέωση τηλεφώνου έγινε εκείνη την ημέρα να μην χρεωθεί σε μένα τουλάχιστον.
Κατάληξη της ιστορίας είναι ότι και δεν μου χρεώσανε τα τηλεφωνήματα εκείνης της ημέρας (δεν ήτανε βέβαια και κανά σπουδαίο ποσό, νομίζω 1-2 ευρώ ήτανε μπορεί και λιγότερο) και ADSL είχα κάπου 10 μέρες αργότερα...
(Και φυσικά δεν είναι όλα πάντα ρόδινα με τις υπάρχουσες παλιές καλωδιώσεις και τα χαζοκούτια του OTE που άκρη δεν βρίσκεις...)