Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#51526 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 21:55

Η μπορείς πολύ απλά το back up να το κρατάς online ώστε να είναι πέρα από ασφαλές και προσβάσιμο από παντού ακόμη και αν ξεχάσεις το αποθηκευτικό μέσο.

Έτσι που βλέπω το ένα cloud storage να κλείνει μετά το άλλο, δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος. Ίσως ένας συνδυασμός Google Docs (ειδικά αν γίνεται collaboration), δικού σου webspace, και offline storage. (κάτι μου λέει ότι το υπεραναλύουμε)

Ή πρώτα τα γράφετε κανονικά στο χαρτί που σας βολεύει και μετά τα σκανάρετε , ούτε πολύ ώρα παίρνει ούτε τίποτα .

Με τον δικό μου γραφικό χαρακτήρα πάντως, τα OCR σηκώνουν τα χέρια (ή εννοείς απλά σαν εικόνες; Oo)

#51527 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 21:57

Απλά σαν PDF ^^

#51528 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 22:00

Έτσι που βλέπω το ένα cloud storage να κλείνει μετά το άλλο, δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος. Ίσως ένας συνδυασμός Google Docs (ειδικά αν γίνεται collaboration), δικού σου webspace, και offline storage. (κάτι μου λέει ότι το υπεραναλύουμε)

Livejournal account. Problem solved! :gotit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51529 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 22:01

Ε με λίγο αλκόολ, χόρτο και όρεξη για λαλακίες μπορείς να το διασκεδάσεις...

"με λίγο αλκόολ, χόρτο και όρεξη για λαλακίες" μπορεις να διασκεδασεις το οτιδήποτε. Για την ακριβεια, μπορεις να ξεχασεις και ποια ηταν η αφορμή.

Προσωπικά ειμαι περηφανος που υπηρξα στη σχολη μου μελος της τρομοκρατικής οργάνωσης talk to the hand, κοινως πολιτικό τρολλ.

Φημες λένε οτι τα φυλλαδια μας κυκλοφορουν ακομα απο χερι σε χέρι, (4+ χρονια απο τότε που και ο τελευταιος μας πηρε πτυχίο) και κανουν τα αιωνια "μεγάλα κεφαλια" να φτυνουν κατάρες :kakaka:

stasou%2520mygdala.jpg

#51530 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 22:14

Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς και να σατυρίσεις τα υπερπαθιασμένα κομματόσκυλα:thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51531 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 22:25

Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς και να σατυρίσεις τα υπερπαθιασμένα κομματόσκυλα:thatsit:

Μπα, οι μειωμένης αντίληψης ψηφοφόροι-πρόβατα έχουν περισσότερη πλάκα. Even a monkey knows that.

#51532 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 22:27

Το καλύτερο είναι όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα και αυτοί που βγήκαν αρχίζουν να ζητωκραυγάζουν , να συγχαίρονται , να φιλιούνται όλο συγκίνηση , να βάζουν μουσική, να χορεύουν κλπ κλπ . Η γελοιότητα σε όλο το μεγαλείο της .

#51533 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 22:45

Posted Image

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#51534 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 23:15

πώς θα λέγαμε στα ελληνικά το"romance of the three kingdoms"; Ιστορία των τριών βασιλείων;

Σιγά το δύσκολο.

Το ρομάντζο των τριών βασιλείων:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51535 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 23:33

Τhat is one hell of an orgy o.O

#51536 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 23:40

Σιγά το δύσκολο.

Το ρομάντζο των τριών βασιλείων:tensai:

Posted Image

O6rrvsU.jpg

#51537 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 01:19

μερικες καλες ταινιες που ...αξιζουν! εχουν να κανουν με θεματα πχ dark city...matrix ..ομως υποτιθεται πιο ''ψαγμενα'' απο αυτα

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#51538 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 05:13

Wow! Πολύ καλό post. Μερικές από αυτές τις έχω δει, άλλες θέλω και τις θυμώμουν, άλλες θέλω και δεν τις θυμώμουν, και άλλες δεν τις ήξερα καν! Όπως όλοι. ^^ Thanks!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51539 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 09:26

Καλημέρες!

Spoiler: i loled

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51540 demonicMC

demonicMC