Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#51061 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 09 May 2011 - 14:44

Ξύλο και πυρ στις κατσαρίδες και ινδιάνικος χορός άνωθεν του καρβουνιασμένου κελύφους αυτών!
Posted Image

#51062 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 May 2011 - 14:46

Όταν πήγα στην Insectopia βγήκα φωτογραφία με 3-4 διαφορετικά έντομα να τα κρατάω αγκαλιά. Όταν έπιασα λοιπόν την κατσαρίδα Μαδαγασκάρης στα χέρια μου (θηλυκιά btw) όταν τις χάιδευα το κεφάλι έβγαζε μια τρομερή τσιρίδα των 100 decibel (που λέει ο λόγος). Αυτό το κάνει για να τρομάζει τα πουλιά, και άλλους εχθρούς που θέλουν να την φάνε.

Η πιο κορυφαία αίσθηση ήταν όταν έπιασα την γιγαντιαία σαρανταποδαρούσα. Ενώ σε ολονών τα χέρια ήταν κουλουριασμένη, στα δικά μου χεράκια ένιωσε σιγουριά και προστασία και άρχισε να ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά και να προχωράει. (με γαργαλούσε) :)

Μου λείψανε....

Photos εν βρίσκω τώρα!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#51063 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 May 2011 - 14:48

Δεν δοκίμασα ποτέ να ρίξω Listerine σε κατσαρίδα... ακούγεται καλή ιδέα. Την επόμενη που θα βρω, θα τη βάλω να κάνει γαργάρες.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#51064 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 09 May 2011 - 14:49

A, στο Incectopia είχα πάει κι εγώ. Τρομερό θέαμα, με τόσα έντομα! Ειδικά αυτά με το καμουφλάζ ήταν απίθανα. Εγώ και μια φίλη μου κάναμε διαγωνισμό για το ποιά θα εντοπίσει τα περισσότερα έντομα μέσα στη γυάλα πρώτη.

Αλλά μόνο πεταλούδες καταφέραμε να πιάσουμε.

Posted Image

#51065 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 09 May 2011 - 14:50

Ξύλο και πυρ στις κατσαρίδες και ινδιάνικος χορός άνωθεν του καρβουνιασμένου κελύφους αυτών!

Πυρ ? Και μετά θα έχεις ένα φλεγόμενο τέρας να τρέχει στο σπίτι μέχρι να ψοφήσει (αν ψοφήσει ) , θα σου κάψει το σπίτι και μετά θα βλαστημάς που δεν είχες ασφάλεια πυρός xD :P

Όταν πήγα στην Insectopia βγήκα φωτογραφία με 3-4 διαφορετικά έντομα να τα κρατάω αγκαλιά. Όταν έπιασα λοιπόν την κατσαρίδα Μαδαγασκάρης στα χέρια μου (θηλυκιά btw) όταν τις χάιδευα το κεφάλι έβγαζε μια τρομερή τσιρίδα των 100 decibel (που λέει ο λόγος). Αυτό το κάνει για να τρομάζει τα πουλιά, και άλλους εχθρούς που θέλουν να την φάνε.

Η πιο κορυφαία αίσθηση ήταν όταν έπιασα την γιγαντιαία σαρανταποδαρούσα. Ενώ σε ολονών τα χέρια ήταν κουλουριασμένη, στα δικά μου χεράκια ένιωσε σιγουριά και προστασία και άρχισε να ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά και να προχωράει. (με γαργαλούσε) :)

Μου λείψανε....

Photos εν βρίσκω τώρα!

Και ετοιμαζόμουν για μεσημεριανό .....

#51066 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 May 2011 - 14:50

Posted Image

Τenshi συνέχισε έτσι και την επόμενη φορά που θα σε δώ θα σε περιλούσω εσένα με Listerine.

#51067 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 May 2011 - 14:56

ειστε σιχαμεροι :puke:

#51068 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 May 2011 - 15:41

Εγώ βασικά ό,τι έγραψα το έγραψα ως παρατήρηση για τη ψυχολογία των εντόμων. Δεν τα είχα ικανά να μαθαίνουν από τα λάθη των ομοειδών τους. Ή μπορεί η φαντασία μου να δημιουργεί καταστάσεις.

#51069 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 May 2011 - 16:07

Σας μισω, σατανικοι κατσαριδοκτονοι!:redcard2:
Για τιμωρια, σκεφτητε αυτο το πανεμορφο πλασματακι να περπαταει αναμεσα στα μαλλια σας.:hehehe:
Posted Image

Edited by Kamui, 09 May 2011 - 16:21.

O6rrvsU.jpg

#51070 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 09 May 2011 - 16:15

Άσχετο: μόλις τώρα άκουσα το τραγούδι που θα στείλουμε ( στείλαμε; ) Eurovision.

Μα τί αίσχος είναι αυτό!! :redcard2:

Posted Image

#51071 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 09 May 2011 - 17:00

Σας μισω, σατανικοι κατσαριδοκτονοι!
Για τιμωρια, σκεφτητε αυτο το πανεμορφο πλασματακι να περπαταει αναμεσα στα μαλλια σας.

Posted Image

Δεν το 'χω....

Edited by Pirate Luffy, 09 May 2011 - 17:01.
Προσθήκη comment

Posted Image

#51072 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 09 May 2011 - 18:04

Μου λείψανε....

Photos εν βρίσκω τώρα!

Σιχαμερέ, άρρωστε τύπε! Θα κάτσω να κλαίω με αυτά που διαβάζω... Ήθελα να γίνεις και Jesus...

#51073 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 May 2011 - 18:37

Ο Χριστός αγαπούσε όλα τα πλάσματα της φύσης, demonicMC. Read your Bible again... μην αποστηθίζεις μόνο το Ezekiel 25:17. :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#51074 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 09 May 2011 - 18:55

Posted Image

#51075 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 09 May 2011 - 19:26

Άσχετο: μόλις τώρα άκουσα το τραγούδι που θα στείλουμε ( στείλαμε; ) Eurovision.

Μα τί αίσχος είναι αυτό!! :redcard2:

Link για να γελάσουμε όσοι δεν είχαμε μια τόσο ωραία ημέρα; XD
Posted Image