Πιο ευκολο ειναι να κανεις μυνηση στην ερτ που εχει διαφημισεις - νομιζω αποδεικνυεται πιο ευκολα η παραβαση, και δε θα σου κοψουν και το ρευμα
.
Σε καθε περιπτωση υποψιαζουμαι οτι θα σου τυλιξουνε ενα ζευγαρι @@ στη λαδοκολα να φας στο σπιτι.
ναι φίλε μου αλλά δε γίνεται το mega(που δε το πληρώνω) να βγάζει σειρές σαν το νησί(δε το βλέπω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους) και οι άλλοι (που τους πληρώνουμε) να μιλάνε για τους υπολογιστές και να δείχνουν αυτούς με τα windows 98' δηλαδή έλεος και να δίνουν μετά πόσο εκατομμύρια ευρώ στον ολυμπιακό (και κάθε ολυμπιακό) και να κάνουν τα γατάκια,να κόβουν εκπομπη του τέλογλου(από τους δημοσιογράφους που δουλεύουν) λόγω τηλεθέασης και να κρατάει κάτι άκυρα.Να οργανώνουνε τη eurovision,ασχέτως που δε την παρακολουθώ,χειρότερα και από πανυγήρι στο χωριό.Θα μου πείτε εδώ συμβαίνουν πολύ χειρότερα αλλά όχι ρε φίλε μέσα σε αυτά να πληρώνουμε για ********(sorry gia τη λέξη),θα προτιμούσα να τα έδινα για το χρέος αυτά τα λεφτά.
Και το κορυφαίο που έχω ακούσει είναι πως μπορεί να παγώσουνε οι τραπεζικοί μας λογαριασμοι (με το χρέος).Τι να πω...πραγματικά απογοητεύομαι....