also: I WANT that mug!!
Και κάτι άσχετο, πήγα να μπω στις τουαλέτες των Starbucks τις προάλλες και για να μπεις μέσα ήθελαν ΚΩΔΙΚΟ από την απόδειξη!!! Ρε παιδιά, ο νόμος δεν λέει ότι κάθε μέρος υποχρεούται να σου προσφέρει νερό και τουαλέτα μιας και είναι βασικές ανάγκες; Αλλάξανε τη νομοθεσία ή τα starbucks έγιναν ξαφνικά renegades??
Απο την Κερύνεια ειχα παρει ενα ποτηρι καφε που εδειχνε τον Κεμαλ να πινει καφε!
καλα και στο μετρο του Λονδινου εχει τουαλετες σε μερικες στασεις αλλα για να μπεις πρεπει να βαλεις μεσα το εισητηριο. Αντε, εκσυγχρονιζομαστε. Απο το να δινουμε 50 λεπτα στην καθαριστρια στην εισοδο, γινεται πιο απροσωπο το το πραγμα.....τουλαχιστον αν εχεις πραγματα στα προσεχει.
το ξερω, ειστε παρεξηγημενοι. μην σκας.Είναι γνωστό ότι όσο μεγαλώνεις ΑΛΛΑΖΕΙ η παλέτα στο στόμα σου, δεν ξέρω που προήλθε η προκατάλυψη για τα 15χρονα, και μάλιστα με την ωραία συνέχεια 'αναρωτιέμαι αν είναι επιχείρημα κτλ'. Εγώ δεν είμαι 'μεγάλος', ούτε σκληροτράχυλος. Επίσης, δεν επιζητώ το 'πικρο', ο πικρός καφές είναι ο κακα φτιαγμένος καφές και αυτό είναι το ποιντ που προσπαθώ να κάνω τόσιν ώρα.
Καλα, ο επεξεργασμενος καφες και η ζαχαρη σημερα δεν εχουν καμια σχεση με αυτον που πιναν παλιοτερα. Ασε που η ζαχαρη και τα γλυκα γενικοτερα ηταν κατι ακριβο και δεν καταναλωνοταν στο βαθμο που γινεται τωρα.
Παλια δυσκολευοσουν να διακρινεις παχυσαρκο ατομο.