Καλό μου κατάλαβα πώς εννοείς το απαγορεύεται και πάλι σου λέω ότι για Γαλλία και Ιταλία δεν ισχύει αυτό. Για Τουρκία ούτε έχω πάει, ούτε έχω ζήσει εκεί οπότε δεν ξέρω.
Το ότι μιλάς με απόλυτο τόνο δεν το θεωρούσα αμφισβητήσιμο ούτε από εσένα οπότε μου φαίνεται περίεργο πώς δεν το βλέπεις αλλά οκ, είναι άδικο να καθόμαστε να αναλύουμε τον τρόπο που γράφεις στην τρούπα...
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τελετές και ανθρωποθυσίες στο όνομα του καφέ!!!
also: I WANT that mug!!
Και κάτι άσχετο, πήγα να μπω στις τουαλέτες των Starbucks τις προάλλες και για να μπεις μέσα ήθελαν ΚΩΔΙΚΟ από την απόδειξη!!! Ρε παιδιά, ο νόμος δεν λέει ότι κάθε μέρος υποχρεούται να σου προσφέρει νερό και τουαλέτα μιας και είναι βασικές ανάγκες; Αλλάξανε τη νομοθεσία ή τα starbucks έγιναν ξαφνικά renegades??
Κοίταξε να δεις, και στα Εβερεστ έχει κωδικό που σου δίνει ο/η ταμίας μετά απο κάποια ώρα γιατί πχ. μαζεύονται τοξικομανείς και πηγαίνουν. Παρ'αυτα μου φάνηκε παράλογο. Τώρα και με απόδειξη... μου φαίνεται εξωπραγματικό, μήπως είχε και τις δύο επιλογές (κωδικός απο το ταμείο, επίδειξη απόδειξης/ ή πολύ απλά ζητάς μία universal απόδειξη για τις τουαλέτες... ξέρω γω)
Ο και βέβαια, αν ήταν να πάρουμε το τέλειο ποτήρι/σφηνάκι εσπρέσσο θα κάναμε. Και για να τελειώνουμε με το θέμα (και να αρχίσουμε για το τσαι