Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#50461 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 April 2011 - 16:49

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ σε λίγες μέρες πατάω τα 18 και ακόμα λατρεύω τη ζάχαρη.

Εγώ πατάω τα 20 και ακόμα μισώ τον καφέ
Some things never change. :if: :P

#50462 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 22 April 2011 - 17:00

Ερχοταν ενας καθηγητης εδω,και οποτε τον ρωτουσαμε για τον καφε (ζαχαρη/γαλα) ελεγε:
"Αν ηθελα γλυκο θα επερνα ενα προφιτερολ οπως ερχομουν,φερτε μου ενα καφε σκετο παρακαλω"
χαχα,δεν θα λεγα οτι διαφωνω κιολας.
Τωρα προτιμω χυμο ομως (πανω απ'ολα)...

εδιτ:η δικαιολογια του *15χρονος* οντως δεν ισχυει εδω.Στα 15 θυμαμαι ημουν ηδη σαν τον tweek tweak,whadaya know...^^

Edited by Punisher_P.E.F., 22 April 2011 - 17:15.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#50463 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 22 April 2011 - 17:00

To θεμα ειναι οτι εκτος απο το οτι υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις, το "εισαι 15" ΔΕΝ θεωρειται επιχειρημα. Το αν τη λεω σε καποιον, δεν θα ειναι επειδη ειναι 15 χρονων, αλλα επειδη λεει βλακειες. Και τις βλακειες αυτες δεν θα τις λεει επειδη ειναι 15, αλλα εξαιτιας αλλων παραγοντων. Αυτο δεν καταλαβαινετε ορισμενοι. Σε αυτη τη κοινωνια, μονο η ηλικια δεν παιζει ρολο....εχουμε δει και κατι μεγαλυτερους ποσο πιο "ωριμοι" ειναι....

Η απάντηση ειναι απλή. Οταν πετάγεται ενα μικρο απο το πουθενα σε θεματα που εχουν να κανουν π.χ. με σχολες, δουλεια και αλλα που εκ των πραγματων ειναι απίθανο να εχει ζησει και να μπορει να σχηματισει ολοκληρωμενη αποψη, και πεταει απολυτες αποψεις, η ατακα ειναι 100% δικαιη και παει και γυρευοντας να την ακουσει.

Στις υπολοιπες περιπτωσεις, στην πλειοψηφια τους, ειναι αυτο που ειπατε. Δεν εχουν επιχειρηματα της προκοπης, οι μεγαλυτεροι και κοιτανε να την σκαπουλαρουν ετσι.

Φυσικα υπαρχουν παντα και τα δεκαπενταχρονα που δουλευουν απο τα 12, αλλα και πολλα πιτσιρικια που ακομα και για θεματα που γνωριζουν τους εχει βαρεσει η ... εφηβεια στο κουτελο και λενε οτι ναναι. Αλλα συνηθως τετοιες περιπτωσεις φαινονται απο μακρια.

stasou%2520mygdala.jpg

#50464 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 22 April 2011 - 17:10

Να πάρει Kenny μας ανακάλυψαν! :nanteee:

Θα ήθελα να πω και ένα μπραβο στις τρεις χώρες που ανέφερες :gotit: που δεν θέλουν την ζάχαρη και σε εσένα που έχεις τόσες ωραίες γενικές προκαταλήψεις προς τα 15αχρονα καθώς όλοι ξέρουμε πως εμείς οι νέοι επιλέγουμε μόνο το γλυκό και όχι το σκληροτράχηλο και πικρό όπως εσείς οι "μεγάλοι" :thatsit:

Όσο για τις τουαλέτες μου φένται πολύ γελοίο όλο αυτό το θέμα :/ Αν και όπως είπε ο Gbak starBUCKS είναι , λεφτά και πάλι λεφτα :hehehe:

Γενικολογείς, δεν θέλω να ξέρω τη σχέση του Kenny...

Είναι γνωστό ότι όσο μεγαλώνεις ΑΛΛΑΖΕΙ η παλέτα στο στόμα σου, δεν ξέρω που προήλθε η προκατάλυψη για τα 15χρονα, και μάλιστα με την ωραία συνέχεια 'αναρωτιέμαι αν είναι επιχείρημα κτλ'. Εγώ δεν είμαι 'μεγάλος', ούτε σκληροτράχυλος. Επίσης, δεν επιζητώ το 'πικρο', ο πικρός καφές είναι ο κακα φτιαγμένος καφές και αυτό είναι το ποιντ που προσπαθώ να κάνω τόσιν ώρα.

#50465 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 22 April 2011 - 17:43

Πφφφ.. ακούς εκεί καφέ

Γαλατάκι τσάι σοκολάτα και μιλκσέικ!

Άντε κανα ελληνικό. :P

edit: και χυμό μπανάνα :himitsu:

#50466 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 22 April 2011 - 17:54

*yawn* Πόσες μέρες συζητάτε για τον καφέ εδώ μέσα? Κατάντησε γραφικό πια. Άντε ξεκολλάτε!

#50467 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 April 2011 - 17:54

Μπανάνα βύσσινο τα σπάει!~

edit για τον αποπάνω : Κάνε υπομονή κανα δυο μερούλες ακόμα και μετά όλοι θα συζητάνε για το τσιμπούσι της Κυριακής :P

xbJ3b2w.jpeg

#50468 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 22 April 2011 - 17:56

Ενδιαφέρον δουλειά, http://en.wikipedia.org/wiki/Diane_Arbus

Επίσης,

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=M49Dw7dXx7U[/YOUTUBE]

#50469 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 April 2011 - 17:57

Μπανάνα βύσσινο τα σπάει!~

:awww:

#50470 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 April 2011 - 18:10

Μιας και δεν το έβαλε κανείς (mono) :P

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0&feature=relmfu[/YOUTUBE]

#50471 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 April 2011 - 18:13

Ενδιαφέρον δουλειά, http://en.wikipedia.org/wiki/Diane_Arbus

Έχει βγει μια ωραία ταινία για την Diane Arbus~αν ενδιαφέρεσαι~ μερικώς βασισμένη στη ζωή της, μερικώς σε μυθοπλασία : Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus

xbJ3b2w.jpeg

#50472 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 22 April 2011 - 18:15

To γνωρίζω. (μιας και διάβασα το λινκ :P)

Αλλα λέει είναι βασισμένο στη βιογραφία που έχει δεχτεί τη μεγαλύτερη κριτική μιας και επικεντρώνεται πιο πολύ στη κατάθλιψη, τις σεξουαλικές σχέσεις etc.

#50473 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 April 2011 - 18:25

http://news247.gr/kosmos/zoi/marixoyana_diashmoi.842250.html#commentsList
Βαρεμάρα και διάβασμα περι χόρτου :beaten:
Posted Image

#50474 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 April 2011 - 18:26

Μέσα από αυτά όμως δίνει μια ωραία εναλλακτική ματιά για τους λόγους που διάλεγε τη θεματολογία που διάλεγε...Δεν είναι η μοναδική ερμηνεία αλλά είναι μία από τις ερμηνείες και αν μη τι άλλο μια αρκετά καλή ταινία...

xbJ3b2w.jpeg

#50475 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 April 2011 - 18:43

Πφφφ.. ακούς εκεί καφέ

Γαλατάκι τσάι σοκολάτα και μιλκσέικ!

Άντε κανα ελληνικό. :P

edit: και χυμό μπανάνα :himitsu:

Ε μα, καφέφες και αηδίες τώρα, αυτά είναι ροφήματα (πλην του ελληνικού εννοείται). Και μην ξεχνάμε, πολύ μέλι αντί για ζάχαρη, ειδικά στο τσάι. Το μέλι ποτέ δεν μπορεί να είναι αρκετό :if:.

E5VV38U.jpg