Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#50446 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 15:32

Καλό μου κατάλαβα πώς εννοείς το απαγορεύεται και πάλι σου λέω ότι για Γαλλία και Ιταλία δεν ισχύει αυτό. Για Τουρκία ούτε έχω πάει, ούτε έχω ζήσει εκεί οπότε δεν ξέρω.
Το ότι μιλάς με απόλυτο τόνο δεν το θεωρούσα αμφισβητήσιμο ούτε από εσένα οπότε μου φαίνεται περίεργο πώς δεν το βλέπεις αλλά οκ, είναι άδικο να καθόμαστε να αναλύουμε τον τρόπο που γράφεις στην τρούπα...

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τελετές και ανθρωποθυσίες στο όνομα του καφέ!!! :P

also: I WANT that mug!!

Και κάτι άσχετο, πήγα να μπω στις τουαλέτες των Starbucks τις προάλλες και για να μπεις μέσα ήθελαν ΚΩΔΙΚΟ από την απόδειξη!!! Ρε παιδιά, ο νόμος δεν λέει ότι κάθε μέρος υποχρεούται να σου προσφέρει νερό και τουαλέτα μιας και είναι βασικές ανάγκες; Αλλάξανε τη νομοθεσία ή τα starbucks έγιναν ξαφνικά renegades??

Κοίταξε να δεις, και στα Εβερεστ έχει κωδικό που σου δίνει ο/η ταμίας μετά απο κάποια ώρα γιατί πχ. μαζεύονται τοξικομανείς και πηγαίνουν. Παρ'αυτα μου φάνηκε παράλογο. Τώρα και με απόδειξη... μου φαίνεται εξωπραγματικό, μήπως είχε και τις δύο επιλογές (κωδικός απο το ταμείο, επίδειξη απόδειξης/ ή πολύ απλά ζητάς μία universal απόδειξη για τις τουαλέτες... ξέρω γω)

Ο και βέβαια, αν ήταν να πάρουμε το τέλειο ποτήρι/σφηνάκι εσπρέσσο θα κάναμε. Και για να τελειώνουμε με το θέμα (και να αρχίσουμε για το τσαι :P) είναι απλό, η ζάχαρη στον καφέ είναι σαν να βάζεις κοκα κολα και παγάκια σε ένα single malt/cask whisk(e)y, ναι είναι πολύ που το απολαμβάνουν έτσι αλλα απο την άλλη καλύπτεις τις διάφορες μυρωδιές, γευσεις που έχει να προσφέρει ένα τέτοιο ποτό. (τόσο απλά)

#50447 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 15:35

Κοίταξε να δεις, και στα Εβερεστ έχει κωδικό που σου δίνει ο/η ταμίας μετά απο κάποια ώρα γιατί πχ. μαζεύονται τοξικομανείς και πηγαίνουν. Παρ'αυτα μου φάνηκε παράλογο. Τώρα και με απόδειξη... μου φαίνεται εξωπραγματικό, μήπως είχε και τις δύο επιλογές (κωδικός απο το ταμείο, επίδειξη απόδειξης/ ή πολύ απλά ζητάς μία universal απόδειξη για τις τουαλέτες... ξέρω γω)

Μα οι τουαλέτες είναι μέεεσα στο μαγαζί, δεν προφταίνει το πρεζάκι να μπει τόσο μέσα, τον έχουν διώξει τη στιγμή που κοιτάει το μαγαζί απ' έξω... Και όχι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να μπεις, έπρεπε να έχεις αγοράσει κάτι και να έχεις απόδειξη, ή να την σουφρώσεις από κανά διπλανό σου..
Δράμα η κατάσταση λέμε!:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50448 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 15:36

Είναι για να ξέρουν ποιόν να κυνηγήσουν αν βρουν καμία μεγάλη κουράδα στις τουαλέτες :hihi2:

/καφροηλίθιο σχόλιο

επικ ποστ ιζ επικ :hahaha::hahaha::hahaha:

#50449 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 15:36

Μήπως να το ρίξουμε στο τσάι? Ο καφές από ότι φαίνεται δεν μας κάνει καλό :P

Posted Image

Originally Posted by mono Posted Image
Είναι για να ξέρουν ποιόν να κυνηγήσουν αν βρουν καμία μεγάλη κουράδα στις τουαλέτες :hihi2:

/καφροηλίθιο σχόλιο

Τσεκαρουν τα αποτελεσματα των προιοντων τους στα πειραματοζωα και κρατανε στατιστικα. Αμ πως.

stasou%2520mygdala.jpg

#50450 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 15:51

Μα οι τουαλέτες είναι μέεεσα στο μαγαζί, δεν προφταίνει το πρεζάκι να μπει τόσο μέσα, τον έχουν διώξει τη στιγμή που κοιτάει το μαγαζί απ' έξω... Και όχι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να μπεις, έπρεπε να έχεις αγοράσει κάτι και να έχεις απόδειξη, ή να την σουφρώσεις από κανά διπλανό σου..
Δράμα η κατάσταση λέμε!:hihi2:

Δεν μιλάω να είναι ήδη υπο την επήρεια αλλα να μπαίνει στην τουαλέτα για να κάνει χρήση. Το έχω δει να συμβαίνει, αλλα νομίζω ότι αυτό είναι υπερβολή. Μεχ, έτσι και αλλιώς δεν πάω στα starBUCKS.

#50451 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:02

Αν έχεις κάποια ιστορική πηγή η οποια να αποδυκνείει ότι ο καφές όντως πινόταν με ζάχαρη, φυσικά και θα το δεχόμουν. Αλλα και πάλι το ό,τι ιστορικά οι Αζτέκοι βάζαν στη σοκολάτα τσίλι δεν λέει κάτι για την χρήση της σοκολάτας στο σύγχρονο πολιτισμό, που συνηθέστερα τουλάχιστον δεν θα σου δωθεί καν η επιλογή για τσίλι. Αν υποθέσουμε επίσης ότι λαμβάνουμε πληροφορίες απο την Γαλλία, Ιταλία και Τουρκία για την προετοιμασία καφέ, θα δούμε, ότι συνήθως η ζάχαρη είναι 'απαγορευμένη' (με την κοινωνική έννοια).

Απο εκει και πέρα, είσαι 15 λογικό είναι να μην έχει αλλάξει η παλέτα σου και να σου αρέσουν ακόμα τα πιο γλυκά πράγματα. Επιπρόσθετα, το ότι ο καφές και η σοκολάτα είναι δύο διαφορετικά πράγματα δεν σημαίνει ότι ο καφές (απο κόκκους με χαμηλό acidity) δεν μπορεί να αποδόσει ένα γλυκό ρόφημα όπως και αντίστοιχα οι διάφορες παρασκευές σοκολάτας να μην αποδώσουν ένα ρόφημα με πικρό 'body'.

Φαίνεται έγινε της μόδας να μου την μπαίνουν και αποφάσισες και εσύ να παίξεις το παιχνίδι;

Να πάρει Kenny μας ανακάλυψαν! :nanteee:

Θα ήθελα να πω και ένα μπραβο στις τρεις χώρες που ανέφερες :gotit: που δεν θέλουν την ζάχαρη και σε εσένα που έχεις τόσες ωραίες γενικές προκαταλήψεις προς τα 15αχρονα καθώς όλοι ξέρουμε πως εμείς οι νέοι επιλέγουμε μόνο το γλυκό και όχι το σκληροτράχηλο και πικρό όπως εσείς οι "μεγάλοι" :thatsit:

Όσο για τις τουαλέτες μου φένται πολύ γελοίο όλο αυτό το θέμα :/ Αν και όπως είπε ο Gbak starBUCKS είναι , λεφτά και πάλι λεφτα :hehehe:

v4kFmx.png

#50452 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:26

Εγώ πάλι πίνω τον καφέ/φραπέ w/e με μέλι! (φου και φου)

Η ζάχαρη δεν μου αρέσει καθόλου.

Βέβαια αυτό το κάνω μια στο τόσο γιατί ο καφές μου αρέσει σκέτος.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#50453 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:26

Να πάρει Kenny μας ανακάλυψαν! :nanteee:

Θα ήθελα να πω και ένα μπραβο στις τρεις χώρες που ανέφερες :gotit: που δεν θέλουν την ζάχαρη και σε εσένα που έχεις τόσες ωραίες γενικές προκαταλήψεις προς τα 15αχρονα καθώς όλοι ξέρουμε πως εμείς οι νέοι επιλέγουμε μόνο το γλυκό και όχι το σκληροτράχηλο και πικρό όπως εσείς οι "μεγάλοι" :thatsit:

Όσο για τις τουαλέτες μου φένται πολύ γελοίο όλο αυτό το θέμα :/ Αν και όπως είπε ο Gbak starBUCKS είναι , λεφτά και πάλι λεφτα :hehehe:

Η καραμελιτσα του " Εισαι μονο 15. " ειναι πλεον γνωστη, και την εχουμε ξανακουσει 100 χιλιαδες φορες...ειλικρινα αναρωτιεμαι, θεωρειται επιχειρημα αυτο ? Μηπως τονωνει την αυτοεκτιμηση τους οταν λενε " εισαι 15χρονο ετσι κ αλλιως. ". Θα παρακαλουσα καποιον χρηστη της γελοιας αυτης ατακας να με διαφωτισει....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50454 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:36

Η καραμελιτσα του " Εισαι μονο 15. " ειναι πλεον γνωστη, και την εχουμε ξανακουσει 100 χιλιαδες φορες...ειλικρινα αναρωτιεμαι, θεωρειται επιχειρημα αυτο ? Μηπως τονωνει την αυτοεκτιμηση τους οταν λενε " εισαι 15χρονο ετσι κ αλλιως. ". Θα παρακαλουσα καποιον χρηστη της γελοιας αυτης ατακας να με διαφωτισει....

Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις...
Μη σου πω ότι θα τη λες και εσύ μετά στα 15χρονα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50455 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:38

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ σε λίγες μέρες πατάω τα 18 και ακόμα λατρεύω τη ζάχαρη.

Some things never change. :if:

15fkk04.jpg

#50456 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:40

παντος οπωτε βλεπω τα πρωτα μου ποστ στο φλορουμ γελαω :hihi2: δεν εχουν και αδικο μερικοι που το χρησιμοποιουν :wis:

λετε για τις τουαλετες αλλα ξερω παιδια που παν στα starbucks αραζουν καμια ωριτσα με τα ποδια στα τραπεζια κλπ δεν παραγγελνουν τιποτα και σηκωνονται και φευγουν :hahaha: οι σερβοτοροι δεν εχουν το δικαιωμα να τους διωξουν :hihi2: γαϊδουρια μεν αλλα ωραια γαιδουρια

#50457 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:41

it really gets old....

#50458 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:46

Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις...
Μη σου πω ότι θα τη λες και εσύ μετά στα 15χρονα.

To θεμα ειναι οτι εκτος απο το οτι υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις, το "εισαι 15" ΔΕΝ θεωρειται επιχειρημα. Το αν τη λεω σε καποιον, δεν θα ειναι επειδη ειναι 15 χρονων, αλλα επειδη λεει βλακειες. Και τις βλακειες αυτες δεν θα τις λεει επειδη ειναι 15, αλλα εξαιτιας αλλων παραγοντων. Αυτο δεν καταλαβαινετε ορισμενοι. Σε αυτη τη κοινωνια, μονο η ηλικια δεν παιζει ρολο....εχουμε δει και κατι μεγαλυτερους ποσο πιο "ωριμοι" ειναι....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50459 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:47

Εγώ πάλι πίνω τον καφέ/φραπέ w/e με μέλι! (φου και φου)

Duuude!! Πώς βάζεις μέλι σε κρύο ρόφημα; Λάικ..πόσες ώρες το ανακατεύεις;
Μέλι μόνο στο τσάι, όταν δεν είναι αρωματικό..

Αχ, ζήλεψα πάλι, πάω να χτυπήσω ένα esspresako... miam!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50460 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 16:47

it really gets old....

Older than this

Posted Image

????