Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#50431 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 22 April 2011 - 04:25

Well, it IS Friday after all...

http://www.newgrounds.com/portal/view/567538

LfNX0dh.png

#50432 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 22 April 2011 - 08:24

O καφές δεν πίνεται με ζάχαρη, αν είναι να πιείτε κάτι γλυκό, πιείτε σοκολάτα ή καλά προετοιμασμένο καφέ. Εφοσων, όμως, σας αρέσει συνεχίστε. Το θέμα είναι να μην το κάνετε για την 'εγρήγορση' που προσδίδει η καφείνη γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως εμφανίστηκε σε έρευνες τελευταία.

Προς πληροφόρησή σου αγάπητέ Gbak ο καφές πίνεται με ζάχαρη όπως και η σοκολάτα πίνονταν με καυτερό τσίλι. Τώρα αν εσύ προτιμάς τον σκέτο καφέ και θέλεις να είσαι απόλυτος (ή θέλεις να κάνεις τον απόλυτο) σε αυτό , have it your way.
Και επίσης δεν ξέρω αν έχει κάτι η γλώσσα σου αλλά τώρα τελευταία όταν το τσέκαρα ο καφές είχε διαφορετική γεύση από την σοκολάτα.....
Τέλοσπάντων ευχαριστούμε για την άδεια που μας έδωσες για να συνεχίσουμε να πίνουμε τον καφέ μας γλυκό :nod: και εύχομαι σε όλους όσους πάνε σήμερα στον επιτάφιο καλό ξεποδάριασμα :sigh2:

New video :D

Youtube Video

χαχα καιρό είχα να τα δώ αυτά ^.^

Hajime....
Spoiler:

Edited by BoredForLife, 22 April 2011 - 08:50.

v4kFmx.png

#50433 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 22 April 2011 - 08:53

φοβερο ποστερ απο j-dorama (cafe isobe)
εμπνευσμενα λογια:hahaha::hahaha::hahaha:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#50434 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 April 2011 - 11:57

Δύο μήνες σινεμά παρουσιάζει το Ταινιόραμα στον κινηματογράφο Άστυ

HELL YEAAAAAAAAAAAH!!!!:x3::yahoo:

xbJ3b2w.jpeg

#50435 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 22 April 2011 - 12:11

Ερχεται το τέλος του κόσμου .... Το Nyan Cat πήγε στον Ray William Johnson.....

v4kFmx.png

#50436 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 April 2011 - 13:30

Επιτέλους αύριο πετάω για Ηράκλειο. (τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα....ακολουθεί 4ήμερη άδεια).

Tiger-stock-blog-header.jpg

#50437 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 22 April 2011 - 14:38

Προς πληροφόρησή σου αγάπητέ Gbak ο καφές πίνεται με ζάχαρη όπως και η σοκολάτα πίνονταν με καυτερό τσίλι. Τώρα αν εσύ προτιμάς τον σκέτο καφέ και θέλεις να είσαι απόλυτος (ή θέλεις να κάνεις τον απόλυτο) σε αυτό , have it your way.
Και επίσης δεν ξέρω αν έχει κάτι η γλώσσα σου αλλά τώρα τελευταία όταν το τσέκαρα ο καφές είχε διαφορετική γεύση από την σοκολάτα.....
Τέλοσπάντων ευχαριστούμε για την άδεια που μας έδωσες για να συνεχίσουμε να πίνουμε τον καφέ μας γλυκό :nod: και εύχομαι σε όλους όσους πάνε σήμερα στον επιτάφιο καλό ξεποδάριασμα :sigh2:

Αν έχεις κάποια ιστορική πηγή η οποια να αποδυκνείει ότι ο καφές όντως πινόταν με ζάχαρη, φυσικά και θα το δεχόμουν. Αλλα και πάλι το ό,τι ιστορικά οι Αζτέκοι βάζαν στη σοκολάτα τσίλι δεν λέει κάτι για την χρήση της σοκολάτας στο σύγχρονο πολιτισμό, που συνηθέστερα τουλάχιστον δεν θα σου δωθεί καν η επιλογή για τσίλι. Αν υποθέσουμε επίσης ότι λαμβάνουμε πληροφορίες απο την Γαλλία, Ιταλία και Τουρκία για την προετοιμασία καφέ, θα δούμε, ότι συνήθως η ζάχαρη είναι 'απαγορευμένη' (με την κοινωνική έννοια).

Απο εκει και πέρα, είσαι 15 λογικό είναι να μην έχει αλλάξει η παλέτα σου και να σου αρέσουν ακόμα τα πιο γλυκά πράγματα. Επιπρόσθετα, το ότι ο καφές και η σοκολάτα είναι δύο διαφορετικά πράγματα δεν σημαίνει ότι ο καφές (απο κόκκους με χαμηλό acidity) δεν μπορεί να αποδόσει ένα γλυκό ρόφημα όπως και αντίστοιχα οι διάφορες παρασκευές σοκολάτας να μην αποδώσουν ένα ρόφημα με πικρό 'body'.

Φαίνεται έγινε της μόδας να μου την μπαίνουν και αποφάσισες και εσύ να παίξεις το παιχνίδι;

#50438 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 April 2011 - 14:53

Posted Image

δεν κοβετε λεω γω τα μαλωματα, οπως θελει τον πινει ο καθενας! (τον καφε του)
αυτη η μανια να την λεει ο ενας στον αλλο σε αυτο το site..
gbak το γεγονος οτι τελευταια ολο και περισοτερο εσυ μπλεκεσε κατι δειχνει... δεν χρειαζετε να εισαι τοσο απολυτος σε μερικα πραγματα, τη γνωμη του λεει ο καθενας..

#50439 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 April 2011 - 14:56

. Αν υποθέσουμε επίσης ότι λαμβάνουμε πληροφορίες απο την Γαλλία, Ιταλία και Τουρκία για την προετοιμασία καφέ, θα δούμε, ότι συνήθως η ζάχαρη είναι 'απαγορευμένη' (με την κοινωνική έννοια).
......
Φαίνεται έγινε της μόδας να μου την μπαίνουν και αποφάσισες και εσύ να παίξεις το παιχνίδι;

Δεν ισχύει αυτό που λες για την απαγορευμένη κοινωνικά ζάχαρη στον καφέ, τουλάχιστον σε Γαλλία και Ιταλία, και στο λέω από πρώτο χέρι.

Ο κακομοίρης απλά σου απάντησε. Εφόσον εσύ μόνος σου επιλέγεις να ποστάρεις στο φόρουμ, και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, δεν είναι δυνατόν να εκπλήσσεσαι όταν οι άλλοι σου απαντάνε, είτε συμφωνούν είτε όχι. Αν δεν θες απαντήσεις ή διαφωνίες, το φόρουμ έχει και επιλογή για μπλογκ. ^^

Posted Image

#50440 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 22 April 2011 - 15:03

Δεν ισχύει αυτό που λες για την απαγορευμένη κοινωνικά ζάχαρη στον καφέ, τουλάχιστον σε Γαλλία και Ιταλία, και στο λέω από πρώτο χέρι.

Ο κακομοίρης απλά σου απάντησε. Εφόσον εσύ μόνος σου επιλέγεις να ποστάρεις στο φόρουμ, και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, δεν είναι δυνατόν να εκπλήσσεσαι όταν οι άλλοι σου απαντάνε, είτε συμφωνούν είτε όχι. Αν δεν θες απαντήσεις ή διαφωνίες, το φόρουμ έχει και επιλογή για μπλογκ. ^^

Όταν λέω 'απαγορεύεται' και μάλιστα το βάζω και σε ' ' δεν εννοώ ότι δεν θα σου φέρουν ζάχαρη στο τραπέζι αν θες. Αλλά ότι δεν το προτιμάται (1) και ο barista ποτέ δεν θα σου βάλει ζάχαρη στον καφέ απο την προετοιμασία, θα σε αφήσει και αν θες θα βάλεις εσύ. Εχω πάει και στην Τουρκία και στην Ιταλία, για λίγο μεν, για πολλούς καφέδες δε. Αυτή την εντύπωση μου άφησαν. Για την Γαλλία έχω πληροφορηθεί ότι η ζάχαρη είναι σε ίδια επίπεδα όσο με την Ιταλία αλλα χρησιμοποιουν πολύ γάλα στον καφέ τους (κοίτα latte).

Επισης, αν βλέπεις στο προηγούμενο ποστ αναφέρω ότι αν υπάρχει κάποια πηγή που να αποδυκνείει ότι ιστορικά η ζάχαρη ήταν απαραίτητη για την κατανάλωση καφέ, ενδιαφέρομαι. Όπως επίσης ενδιαφέρομαι για αυτό που λες εσύ απο πηγές.

Δεν μιλάω με απολυτό τόνο και δεν είναι λογικό κάποιος να θίγεται επειδή του θίξαμε τον τρόπο που πίνει τον καφέ του. Στην τελική, για μένα ότι είναι ο καφές (και μερικά αλλα πράγματα) ειναι για σένα ο Cthulu.

#50441 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 22 April 2011 - 15:08

Let us all get along!

Posted Image

LfNX0dh.png

#50442 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 22 April 2011 - 15:10

ΔΕΝ τσακώνομαι με κανέναν.

#50443 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 April 2011 - 15:20

Μήπως να το ρίξουμε στο τσάι? Ο καφές από ότι φαίνεται δεν μας κάνει καλό :P

Πάντως σαν τον καφέ που έπινα στο ξενοδοχείο στην Φλωρεντία δεν εχω ξαναματαπιεί...Ξυπνούσα, έβγαινα από το δωμάτιο και μύριζε από την τραπεζαρία...Ακολουθούσα την μυρωδιά όπως ο Pluto την μυρωδιά από τις πίτες XD

Μαγεία λέμε :if:

xbJ3b2w.jpeg

#50444 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 April 2011 - 15:23

Όταν λέω 'απαγορεύεται' και μάλιστα το βάζω και σε ' ' δεν εννοώ ότι δεν θα σου φέρουν ζάχαρη στο τραπέζι αν θες. Αλλά ότι δεν το προτιμάται (1) και ο barista ποτέ δεν θα σου βάλει ζάχαρη στον καφέ απο την προετοιμασία, θα σε αφήσει και αν θες θα βάλεις εσύ. Εχω πάει και στην Τουρκία και στην Ιταλία, για λίγο μεν, για πολλούς καφέδες δε. Αυτή την εντύπωση μου άφησαν. Για την Γαλλία έχω πληροφορηθεί ότι η ζάχαρη είναι σε ίδια επίπεδα όσο με την Ιταλία αλλα χρησιμοποιουν πολύ γάλα στον καφέ τους (κοίτα latte).

Επισης, αν βλέπεις στο προηγούμενο ποστ αναφέρω ότι αν υπάρχει κάποια πηγή που να αποδυκνείει ότι ιστορικά η ζάχαρη ήταν απαραίτητη για την κατανάλωση καφέ, ενδιαφέρομαι. Όπως επίσης ενδιαφέρομαι για αυτό που λες εσύ απο πηγές.

Δεν μιλάω με απολυτό τόνο και δεν είναι λογικό κάποιος να θίγεται επειδή του θίξαμε τον τρόπο που πίνει τον καφέ του. Στην τελική, για μένα ότι είναι ο καφές (και μερικά αλλα πράγματα) ειναι για σένα ο Cthulu.

Καλό μου κατάλαβα πώς εννοείς το απαγορεύεται και πάλι σου λέω ότι για Γαλλία και Ιταλία δεν ισχύει αυτό. Για Τουρκία ούτε έχω πάει, ούτε έχω ζήσει εκεί οπότε δεν ξέρω.
Το ότι μιλάς με απόλυτο τόνο δεν το θεωρούσα αμφισβητήσιμο ούτε από εσένα οπότε μου φαίνεται περίεργο πώς δεν το βλέπεις αλλά οκ, είναι άδικο να καθόμαστε να αναλύουμε τον τρόπο που γράφεις στην τρούπα...

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τελετές και ανθρωποθυσίες στο όνομα του καφέ!!! :P

also: I WANT that mug!!

Και κάτι άσχετο, πήγα να μπω στις τουαλέτες των Starbucks τις προάλλες και για να μπεις μέσα ήθελαν ΚΩΔΙΚΟ από την απόδειξη!!! Ρε παιδιά, ο νόμος δεν λέει ότι κάθε μέρος υποχρεούται να σου προσφέρει νερό και τουαλέτα μιας και είναι βασικές ανάγκες; Αλλάξανε τη νομοθεσία ή τα starbucks έγιναν ξαφνικά renegades??

Posted Image

#50445 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 April 2011 - 15:26

Και κάτι άσχετο, πήγα να μπω στις τουαλέτες των Starbucks τις προάλλες και για να μπεις μέσα ήθελαν ΚΩΔΙΚΟ από την απόδειξη!!! Ρε παιδιά, ο νόμος δεν λέει ότι κάθε μέρος υποχρεούται να σου προσφέρει νερό και τουαλέτα μιας και είναι βασικές ανάγκες; Αλλάξανε τη νομοθεσία ή τα starbucks έγιναν ξαφνικά renegades??

Είναι για να ξέρουν ποιόν να κυνηγήσουν αν βρουν καμία μεγάλη κουράδα στις τουαλέτες :hihi2:

/καφροηλίθιο σχόλιο

xbJ3b2w.jpeg