Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#50116 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 April 2011 - 04:33

^Ναι οκ αυτό δεν ισχύει, αλλά απ' ό,τι βλέπω Ματασσεεεε το έχεις ψάξει και μόνος σου αρκετά.
Μόνο να μην τις πόσταρες εδώ συνέχεια :bleh:

Posted Image

#50117 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 15 April 2011 - 05:57

Ποσο πιο χαμηλα μορει να πεσει η σειρα?Ειμαι στο τελος της season 7 κ εχω βαρεθει τη ζωη μου.Αναρωτιεμαι τι αλλες π@π@ριες θα δω στους 2 τελευταιους κυκλους.
Ο λογος φυσικα για τα X-Files.Για εμενα η σειρα εχει τελειωσει στον 6ο κυκλο.Απο τον 7ο,το μονο επεισοδιο που ξεχωριζω ειναι το Closure,παρολο που δινει μια παντελως αθλια κ ηλιθια εξηγηση για το τι απεγινε η Samantha.

Well περίμενε να δεις και την 8η....Βασικά μην την δεις....

v4kFmx.png

#50118 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 15 April 2011 - 08:30

Δύο είναι οι μάρκες στις φωτογραφικές η Nikon και η Cannon, διάλεξε την πλευρα (πέφτει πολύ κόντρα). Μιλάμε πάντα για digital, σε φιλμ παίζει πολύ πράγμα.

gbak ναι αυτη ειναι η επικρατουσα αποψη, αλλα τη θεωρω λιγο στενομυαλη
στις κλασσικες dslr 4 ειναι οι εταιριες, κανεις λαθος: nikon cannon sony pentax (που σιγουρα θα περνα πενταξ αν δεν ειχα θεμα με τα λεφτα)
τα 2 τουλαχιστον τελευταια μοντελα της σονυ δεν καταλαβαινω γιατι να μην κοντραρουν τις αλλες εταιριες, το ενα αυτο που σκευτομαι εινα κλασικη dslr και το αλλο ειναι η τεχνολογια που λογικα θα επικρατησει στο μελον σε ολες τις μαυρες ψηφιακες (ψαξε translucent mirror)
anyway ακομη ψαχνομαι :P σιγουρα αν ηθελα επαγγελματικο μοντελο θα διαλεγα κανον η νικον
καλα ποιος βγαζει με φιλμ εν ετη 2011 :hahaha:

#50119 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 15 April 2011 - 10:58

καλα ποιος βγαζει με φιλμ εν ετη 2011 :hahaha:

Τα πραγματικά ταλέντα που οι φωτογραφίες τους δείχνουν αυτό που θέλουν εξαρχής χωρίς μετατροπές.
Posted Image

#50120 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 15 April 2011 - 11:08

Εγώ με φιλμάτη βγάζω...

#50121 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 15 April 2011 - 11:39

Τα πραγματικά ταλέντα που οι φωτογραφίες τους δείχνουν αυτό που θέλουν εξαρχής χωρίς μετατροπές.

?????????????????????????????
νομιζεις στις εμφανισεις των φιλμ δεν υπηρχε τροπος επεξεργασιας?

και επειδη βγαζεις με ψηφιακη δεν σημαινει οτι παντα θα κανεις φοτοσοπ...
οι dslr γι αυτο υπαρχουν, για να βγαζεις τελειο αποτελεσμα χωρις επεξεργασιες κλπ

και οπως και να το δεις αν στο τελος κανεις επεξεργασια και ξερεις καλα να την κανεις το αποτελεσμα βγαινει ακομη πιο γ@ματ0

παρε παραδειγμα αυτη
Spoiler:

τραβηχτηκε με μια απλη τουριστικη και αποτι βλεπω απο τα στοιχεια δεν εχει κανει καν edit...
αν εχεις ταλεντο τα καταφερνεις με οτι μεσο εχεις..

Εγώ με φιλμάτη βγάζω...

αμα εβγαζα με φιλματι θα κουβαλουσα μια βαλιτσα μαζι μου μονο για τα φιλμ :hahaha: ασε που σκευτεσε πριν τραβηξεις, ενω με την ψηφιακη τραβας και δεν κωλονεις, δοκιμαζεις για ωρες τις ρυθμισεις και μετα πατας ενα απλο delete σε οτι δεν σαρεσει

anyway δεν εχω ορεξη να συζητησω για φιλμ vs ψηφιακη μορφη , αν δεν εχετε καμια προταση η καποιο σχολιο για τις φωτο ας μη το συνεχισουμε γιατι πριζουμε και την ανελις :nanana:

Edited by matassos, 15 April 2011 - 11:46.

#50122 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 April 2011 - 12:06

στις κλασσικες dslr 4 ειναι οι εταιριες, κανεις λαθος: nikon cannon sony pentax (που σιγουρα θα περνα πενταξ αν δεν ειχα θεμα με τα λεφτα)

Πού είναι η φοβεροτρόμερη Olympus? :P
Το φιλμ είναι για συγκεκριμένα πράγματα, και για τους νοσταλγικούς. Όταν δεν το κατέχεις φαίνεται και σε digital.

Posted Image

#50123 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 15 April 2011 - 12:13

Πολύ απλά, το φιλμ είναι για τους 'φτωχούς', εγώ δεν είχα λεφτά για μία καλή ψηφιακή και πήρα μία μεταχειρισμένη φιλμάτη κάνον κάτω απο 100 που στις μέρες της ήταν τοπ. Το φιλμ δεν κοστίζει πολύ και κοιτάω όσες θέλω και τις 'εκτυπώνω'. Επίσης, καμία ψηφιακή δεν έχει καταφέρει να βγάλει ποιότητα φωτογραφίας απο φιλμ. Δεν είναι προς συζήτηση αυτό...

Ο πατέρας που είναι 'πλούσιος' έχει μία mark II 5d.

#50124 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 April 2011 - 12:15

Επίσης, καμία ψηφιακή δεν έχει καταφέρει να βγάλει ποιότητα φωτογραφίας απο φιλμ. Δεν είναι προς συζήτηση αυτό...

Λες κάτι που δεν ισχύει, λες και ότι δεν είναι προς συζήτηση. :P

Posted Image

#50125 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 April 2011 - 12:17

BEST FATHER EVER.-:hahaha:

Youtube Video

Spoiler: και για να μην ξεχνιόμαστε

#50126 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 15 April 2011 - 12:21

it's been a long time...

#50127 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 15 April 2011 - 12:23

Πολύ απλά, το φιλμ είναι για τους 'φτωχούς', εγώ δεν είχα λεφτά για μία καλή ψηφιακή και πήρα μία μεταχειρισμένη φιλμάτη κάνον κάτω απο 100 που στις μέρες της ήταν τοπ. Το φιλμ δεν κοστίζει πολύ και κοιτάω όσες θέλω και τις 'εκτυπώνω'. Επίσης, καμία ψηφιακή δεν έχει καταφέρει να βγάλει ποιότητα φωτογραφίας απο φιλμ. Δεν είναι προς συζήτηση αυτό...

Ο πατέρας που είναι 'πλούσιος' έχει μία mark II 5d.

???? οι τιμες των τουριστικων ψηφιακων ειναι πολυ χαμηλες, και οι μεμορι στικ κανουν 5 ευρω, μια φορα τα δεινεις και τελειωνεις. στα φιλμ εμ πληρωνεις για τα φιλμ μια στο τοσο, εμ πληρωνεις την εκτυπωση
ε και η σονυ κυριως αλλα και οι αλλες εταιριες εχουν βγαλει αρκετα φθηνες dslr αρκετα ευκολες και για τον ανιδεο χρηστη
τωρα το φθηνες ειανι σχετικο, απο τη στιγμη που μαλον θα σκασω ενα 700αρι μετα τα 300 μου φενονται λιγα για μηχανη xD

τωρα για την ποιοτητα δεν ξερω, το αμφισβητω αυτο που λες αλλα δεν με ενδιαφερει και να το ψαξω, η πρακτικη μιας ψηφιακης μηχανης ειναι τεραστια κατα τη γνωμη μου σε σχεση με ενα φιλμ, μονο απο το γεγονος οτι εβγαλα 1100 φωτο στην 5ημερη και σε 4 μερες ηταν fb για σχολιασμο και να τις δει οποιος θελει λεει πολα

ζηλευω τον πατερα σου αλλα δεν θελω να μαθω ποσα εδωσε :hahaha:

ανελις η Olympus ας πουμε οτι δεν τα παει καλα στις dslr :nanana:

#50128 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 15 April 2011 - 12:25

Λες κάτι που δεν ισχύει, λες και ότι δεν είναι προς συζήτηση. :P

...

#50129 Anelis

Anelis