Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#50086 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 14 April 2011 - 17:34

LXD
'nuff said

:terror2:
Damn,πως μου ξεφυγε αυτο?
Θενξ ρε Ερεβος.
Αναρωτιεμαι επισης αν εχουμε και εμεις εδω κανεναν που να χορευει τετοια...
Otaku's gone wild!xD

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#50087 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 14 April 2011 - 17:40

Youtube Video

and part 2
Youtube Video

Edited by Fandom, 14 April 2011 - 17:57.

#50088 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 14 April 2011 - 18:11

And again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again

v4kFmx.png

#50089 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 14 April 2011 - 19:22

CD Projekt Spring Conference

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#50090 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 April 2011 - 19:27

Διπλωματικότητα του furui...

古い!!!

:P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#50091 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 14 April 2011 - 19:31

:mador2:again and again........!!!!!:shock:i hate him...
Spoiler:

Edited by SpeedFreak, 14 April 2011 - 19:39.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#50092 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 14 April 2011 - 19:40

καταρχας η φωτογραφια που υποσχεθηκα http://matassos.deviantart.com/art/eight-204867666
:wis:

Ε χεστήκαμε πια! :bleh:
Άνοιξε ένα θρεντ βρε χρυσό μου και βάλτες όλες μέσα!

δεν σαρεσουν δηλαδη? :emptyonexg1::emptyonexg1:

:P θα κανω μωρε.. απλα θελω χρονο.. γενικως εχω πολα σχεδια (για προφιλ σε facebook κ flickr και συνολικο σημαζεμα φωτογραφιων κλπ κλπ) αλλα και πολυ διαβασμα..
ασε που οταν τα σπαμαρω εδω σιγουρα θα μπουν να τις δουν, το black hole εχει το σταθερο καμμενο κοινο του :himitsu:

Γι' αυτό σε πάω big sis:hahaha:

that's anelis for you :hahaha:

Αν θέλεις να τραβάς πορτραίτα αφλασάριστος σε χαμηλό φωτισμό, θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε έναν "γρήγορο" prime φακό με f/1.4 ή 1.8, πχ o κλασικός Sigma 30mm f/1.4. Και δεν θα έχεις "θόρυβο", και θα έχεις ρηχό DoF και πολύ όμορφα bokeh.
Διαφορετικά, πάρε ένα hot-shoe flash με tilt&swivel για να κάνεις bounce το φως στο ταβάνι ή σε κάποιον τοίχο.

i know i know.. ειδικα τωρα που σχεδιαζω καινουργια μηχανη τα εχω ψαξει αρκετα..
κοιτα η συγκεκριμενη τραβηχτικε με φλασ (το ενσωματομενο xD), μετα απλα επαιζα με το photoshop και βγηκε αυτο το αποτελεσμα, η αλλη που εβαλα τωρα ηταν χωρις φλασ (και σε αυτην επαιζα με το φωτοσοπ :P)
ναι το εχω σχεδον σιγουρο για τον κλασσικο φακο f/1.8 (για πορτρετα και με τετοιο f θα ειναι οτι πρεπει για σκοτεινες ληψεις σε συναυλιες ή φωτοσουτ οπως αυτα με τα cosplay) που ειναι και ο πιο φθηνος,
τωρα για αλλο εξωτερικο φλασ και αλλους φακους τα πραγματα ειανι δυσκολα, υποθετω ξερεις ποσο ακριβοι ειναι, ναι μπορει να μενουν για παντα, αλλα ειναι πανακριβοι (αυτος που εβαλες 600δολαρια)...
ας παρω καινουργια μηχανη και αυτον τον 1.8 και μετα θα δω..

#50093 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 14 April 2011 - 21:27

Ποσο πιο χαμηλα μορει να πεσει η σειρα?Ειμαι στο τελος της season 7 κ εχω βαρεθει τη ζωη μου.Αναρωτιεμαι τι αλλες π@π@ριες θα δω στους 2 τελευταιους κυκλους.
Ο λογος φυσικα για τα X-Files.Για εμενα η σειρα εχει τελειωσει στον 6ο κυκλο.Απο τον 7ο,το μονο επεισοδιο που ξεχωριζω ειναι το Closure,παρολο που δινει μια παντελως αθλια κ ηλιθια εξηγηση για το τι απεγινε η Samantha.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#50094 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 April 2011 - 21:42

(αυτος που εβαλες 600δολαρια)...
ας παρω καινουργια μηχανη και αυτον τον 1.8 και μετα θα δω..

€425 έχει.
Νορμάλ τιμή για budget φακό.
Φθηνότερη εναλλακτική: Sigma 28mm f/1.8

Ποια μηχανή και ποιο φακό έχεις βάλει στο μάτι?
Posted Image
Posted Image

#50095 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 14 April 2011 - 22:04

€425 έχει.
Νορμάλ τιμή για budget φακό.
Φθηνότερη εναλλακτική: Sigma 28mm f/1.8

Ποια μηχανή και ποιο φακό έχεις βάλει στο μάτι?

επειδη με την μηχανη που εχω πηγαινε και ο φακος που χρησιμοποιω (18-200mm F3.5-6.3) ο οποιος κανει 500 (συνολο τη μηχανη την πειρα γυρω στα 350 αν θυμαμαι καλα πριν 2-3 χρονια :hahaha: ηταν βεβαια τελευταιο κομματι)
λεω να συνεχισω με σονυ, βεβαια ειμαι ανοιχτος και σε αλλες μαρκες, αλλα αφου εχω ηδη το φακο αν υπαρχει καποιο καλο μοντελο γιατι να μη συνεχισω με αυτη?
οπωτε για την ωρα εχω καταληξει στην a580 (700ευρω) επειτα απο αρκετο ψαξιμο, ειναι οτι φθηνοτερο για το επιπεδο της και εχει δυνατοτητες που κοντραρουν αρκετα καλα τις αντιστοιχες κανον, νικον και πενταξ
ο φακος ειναι ο f1.8 50mm που εχει γυρω στα 150 της σονυ, στις αλλες εταιριες εινα πιο φθηνος οπωτε θα τσεκαρω και sigma/tamron/minolta αν παρω σονυ
δεν βιαζομαι φυσικα να παρω φακο, πρωτα θα καταληξω στο σωμα και στη μαρκα..

κοιτα επειδη δεν δουλευω και επειδη οσο να ναι οταν αλλος πληρωνει το σκευτεσε πολυ ποσα θα δωσεις, μου φενονται υπερβολικα υψηλα οι τιμες...
ποσο μαλον αν δεν ασχολουμαι επαγγελματικα.. αν βρω στο μελον καπου να δουλεψω σα φωτογραφος τοτε ναι θα αρχισω να το σκευτομαι να δωσω τοσα πολα για φακο

#50096 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 14 April 2011 - 22:33

Posted Image

#50097 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 14 April 2011 - 22:43

^ Πολύ καλό!! :hahaha::hahaha:
Αν και όσον αναφορά τις σεξουαλικές επιδόσεις του Chuck Norris ξεχάσαν το θεϊκό όπου έκανε μια φορά σεξ μέσα σε μια νταλίκα, και εκεί που τελείωσε έσταξε λίγο και έτσι γεννήθηκε ο Optimus Prime!!!!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#50098 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 April 2011 - 23:01

Posted Image
:hahaha::hahaha::hahaha:
Like: 6.666 people
Λιώνωωωω!!!

Posted Image

#50099 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 April 2011 - 23:07

wow-ness...μπορει να αλλαξω αβαταρ ...
Posted Image
Posted Image

Edited by laraska, 14 April 2011 - 23:12.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#50100 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 April 2011 - 23:09

Είσαι στις διαπραγματεύσεις ακόμα ε;

Posted Image