Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#49786 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 10 April 2011 - 16:16

Υπάρχει κόσμος που ξυρίζεται με ξυραφάκι;
Με την Φίλιπς μια φορά τον μήνα, και αυτό λόγω σχολικών κανονισμών.

Καλά εσύ είσαι κ σχετικά μικρός ακόμα. Στο μέλλον θα ξυρίζεσαι πιο συχνά αν δε θες γένια.

#49787 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 10 April 2011 - 16:21

Καλά εσύ είσαι κ σχετικά μικρός ακόμα. Στο μέλλον θα ξυρίζεσαι πιο συχνά αν δε θες γένια.

Δεχτό το πρώτο, αλλά για το δεύτερο δεν νομίζω. Δεν με αντέχω χωρίς γένια :P

#49788 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 10 April 2011 - 16:30

Αναρωτιέμαι πόσοι από εδώ μέσα μοιάζουν με το Μαρξ όσον αφορά τα γένια. Όλοι εμείς οι nerds πάντα είχαμε αυτή τη φήμη.

#49789 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 April 2011 - 16:35

Αναρωτιέμαι πόσοι από εδώ μέσα μοιάζουν με το Μαρξ όσον αφορά τα γένια. Όλοι εμείς οι nerds πάντα είχαμε αυτή τη φήμη.

wait wat?
Οι nerds ανέκαθεν ήταν clean-shaven...
Posted Image
Posted Image

#49790 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 10 April 2011 - 16:38

και καλα να εχεις μουσι,
οπως και να 'ναι θα φαινεται μια χαρα με λιγη περιποιηση
τι να πω και 'γω που οι τριχες μου αλλη για Χιο τραβηξε αλλη για Μυτιληνη,
και φυσικα οταν ειμαι αξυριστος φαινομαι αηδια?

εγω χρησιμοποιω και μηχανη και ξυραφακι 2play ftw:hahaha:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#49791 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 10 April 2011 - 16:43

Φαλτσέτα ftw! Γλιτώνεις τα ξυραφάκια που μπουκώνουν και γλιτώνεις και τα λεφτά και το ρεύμα ξυριστικής μηχανής.
Posted Image

#49792 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 10 April 2011 - 16:44

Ρε παιδιά, nerd και clean face δεν πάνε μαζί. @ acid black cherry, δεν πειράζει ρε, και του Che τα γένια έτσι ήταν:hahaha:

#49793 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 April 2011 - 16:46

το ξυρισμα ειναι οπως η περιοδος στις γυναικες ... καθε τοσο πρεπει να το υποστεις ...

Mα γιατι ειναι απαραιτητο να το υποστεις?
Δηλαδη επειδη οι Ρωμαιοι (δεν ηταν μονο οι Ρωμαιοι φυσικα), καποτε κατεκτησαν την Ευρωπη και σιγα σιγα καθιερωσαν τη μοδα του ξυρισματος, σημαινει οτι εμεις πρεπει να υπακουσουμε?
Εγω που εχω παθει μια ψυχωση με τα μουσια τελευταια, βλεπω ξεκαθαρα οτι σχεδον ολοι οι ανθρωποι που ξυριζονται (κυριως μεσηλικες), θα ηταν πολυ καλυτεροι με μουσια.

Επειδη σιγουρα καποιος θα αναφερει το θεμα της δουλειας, εγω προσωπικα αμα ημουν εργοδοτης, και ηθελα καποιον με ωραια και περιποιημενη εμφανιση, σιγουρα θα προτιμουσα καποιον με περιποιημενο και ιδιαιτερο μουσι.
Tωρα αν οι περισσοτεροι Ελληνες (και οχι μονο φυσικα) ειναι κολλημενοι ακομα εκει, πιστευω πως αυτο το καθεστως πρεπει να αλλαξει.

Και μια κουλη ερωτηση που με απασχολουσε πριν καποιο καιρο.
Οι Αιγυπτιοι και οι Ινδιανοι ξυριζονταν τοσο συχνα, οι απλα δεν εβγαζαν γενια?
Το Αιγυπτιακο γενι του Φαραω ειναι αληθινο?

O6rrvsU.jpg

#49794 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 10 April 2011 - 16:48

Υπάρχει κόσμος που ξυρίζεται με ξυραφάκι;
Με την Φίλιπς μια φορά τον μήνα, και αυτό λόγω σχολικών κανονισμών.

Σε τι σχολείο πας ? :oo:

Εγώ μέχρι πριν 1,5 χρόνο κάθε 2-3 μέρες και κόντρα .... Τώρα πια 1 φορά το μήνα (και αν ) με τη μηχανή ίσα ίσα να τα σουλουπώσω .

Που να το φτάσουμε το Μαρξ ? Αυτό θέλει χρόνια

#49795 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 10 April 2011 - 16:53

Φαλτσέτα ftw! Γλιτώνεις τα ξυραφάκια που μπουκώνουν και γλιτώνεις και τα λεφτά και το ρεύμα ξυριστικής μηχανής.

εχει φορτιζομενη μπαταρια και τα ξυραφακια τα χρησιμοποιω καμμια 10ρια φορες
απ' την αλλη με τη φαλτσετα δεν υπαρχει εγγυηση γνωριζοντας πως σχεδον παντα κοβομαι
οταν χρησιμοποιω καθε ειδους μαχαιρι:hahaha:

@wild monkey
ναι αλλα δεν εχω και το προσωπο του Che(δυστυχως):hahaha:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#49796 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 April 2011 - 16:55

Κάτι διαφορετικό 2) Ερώτηση προς didimakia και όποια άλλα μέλη έχουμε που είναι δίδυμα.
Σας έχει τύχει κάτι σχετικό με το παρακάτω;
Υπάρχει τηλεπάθεια μεταξύ των διδύμων;

Mπα. Αλλωστε ειμαστε διζυγωτικά διδυμα και ειπε πως 1/10 τυχαινει τετοιο συμβαν. Με τον αδερφο μου ειμαστε Yin & Yang.

Πανσέτα ftw!

Fix'd :tensai:

Γι αλλη μια φορα εχουμε συζητηση για τριχες :hahaha:

2bbd14fc.jpg

#49797 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 10 April 2011 - 17:02

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ξυρίζονταν παντού, ακόμα και στα φρύδια (αν κ αυτό μάλλον δεν ίσχυε για όλες τις κοινωνικές τάξεις). Επίσης, το ξύρισμα ήταν κ τρόπος πένθους για τους Αιγύπτιους. Για τους Ινδούς δεν έχω ιδέα. Οι μουσουλμάνοι πάλι ξυρίζουν το στήθος τους για θρησκευτικούς λόγους. Γενικά, παρά πολλές συνήθειες καλλωπισμού στην ανθρώπινη φυλή έχουν επιβληθεί από θρησκείες, λατρείες κτλ. Άλλη μια αρνητική συμβολή στην καταπίεση από πλευράς της θρησκείας γενικότερα...

#49798 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2011 - 17:29

Το ξύρισμα όλα αυτά τώρα ε? :P

Έχετε να ξυρίσετε 5 εκατοστά πρόσωπο και γκρινιάζετε. Που να είχατε όλο το σετ καλλωπισμού το οποίο υπομένουν οι γυναίκες. Μετά την πρώτη χαλάουα θα βλέπατε το ξύρισμα με τελείως άλλο μάτι. :hahaha:
Youtube Video

#49799 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 April 2011 - 17:32

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ξυρίζονταν παντού, ακόμα και στα φρύδια (αν κ αυτό μάλλον δεν ίσχυε για όλες τις κοινωνικές τάξεις). Επίσης, το ξύρισμα ήταν κ τρόπος πένθους για τους Αιγύπτιους. Για τους Ινδούς δεν έχω ιδέα. Οι μουσουλμάνοι πάλι ξυρίζουν το στήθος τους για θρησκευτικούς λόγους. Γενικά, παρά πολλές συνήθειες καλλωπισμού στην ανθρώπινη φυλή έχουν επιβληθεί από θρησκείες, λατρείες κτλ. Άλλη μια αρνητική συμβολή στην καταπίεση από πλευράς της θρησκείας γενικότερα...

Bασικα εγω ρωτησα για Ινδιανους, οχι ινδους.
Διαβαζοντας Vinland Saga ομως, μολις εμαθα πως μαλλον οι Ινδιανοι δεν βγαζουν γενια, επειδη οταν οι Vikings πηγαν στη Γροιλανδια και γνωρισαν τους Εσκυμωους, εκεινοι δεν εβγαζαν, και εντυπωσιαστηκαν απο τα γενια των Vikings.

Eγω προσωπικα μεχρι στιγμης δεν εχω βγαλει κανονικα γενια, παρα μονο καποιες φαβοριτες τις οποιες δεν εχω ξυρισει ποτε.
Και φυσικα το μεγαλοπρεπες μουστακακι μου, που, αφου το ξυρισα 3-4 φορες, εγινε πιο ωραιο και δεν το εχω ξαναξυρισει εδω και 5-6 μηνες.
Ισχυει οτι με κανει πιο ασχημο και λιγοτερο bishounen, αλλα με βοηθαει να μπω στην ψυχολογια του gentleman και να νιωσω "κυριος".
Πολλες φορες με κανει να μοιαζω με γιφτο-ταβερνιαρη, αλλα εχω δεθει μαζι του, και αρχησα να το αγαπαω, οπως και τις φαβοριτες μου.
Ασε που μεχρι προσφατα καποιοι εξακολουθουσαν να με περνανε για κοριτσι, οποτε μαλλον το χρειαζομαι κιολας.:hahaha:
Η πλακα ειναι οτι εδω και χρονια δεν ηθελα να παω στρατο λογω μαλλιου, λετε σε μερικα χρονια να υπαρχει και δευτερος λογος?:hihi2:

Edited by Kamui, 10 April 2011 - 17:37.

O6rrvsU.jpg

#49800 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 April 2011 - 17:48

Μιας και λέτε για ξύρισμα και εγώ προχτές ξυρίστηκα για πρώτη φορά από τις 20 Δεκεμβρίου:hihi2:

Πρώτη φορά που τα άφησα τόσο καιρό και δε με βλέπω να τα ξαναφήνω τόσο.Συνήθως ξυρίζομαι μια φορά το μήνα απλά έτυχαν κάποια γεγονότα γι'αυτό τα άφησα τόσο.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν.Είχε πλάκα να τα ξύνεις,να τα τραβάς,να τα γυρίζεις γύρω γύρω με το δάχτυλο κτλ:if:

Posted Image