Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#49756 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 14:51

Εγώ πάλι έφαγα σπιτικές βάφλες χθες, με σοκολάτα σιρόπι κ παγωτό από πάνω. Yummy yummy:nbleed:

#49757 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 14:53

Εγώ πάλι κάνω δίαιτα γι'αυτό GTFO all of you!

xbJ3b2w.jpeg

#49758 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 14:54

Kαι εγώ αλλά εφαρμόζω το ρητό "φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο". Αν δεν μπορώ να φάω παγωτά θα συζητάω γι αυτά μέχρι τελικής πτώσης :hero:.

#49759 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 14:57

Αυτό αγάπη μου είναι καθαρός μαζοχισμός :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#49760 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 14:59

Μα ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι συνάδελφε. Άσε που τελευταία τείνω να καταλήξω ότι Food > Sex. Είμαι σίγουρος ότι οι Luffy, Goku, Natsu & Naruto θα συμφωνούσαν μαζί μου. Ο Ichigo πάλι μπορεί κ όχι, είναι πιο μαζεμένο παιδί.

#49761 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:00

λίγη βοήθεια με την ερώτηση παρακαυλώ
ο :ichigo είναι Gay -.- Aλλιώς θα είχε κάνει κάτι με την orihime

v4kFmx.png

#49762 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:08

In other news: 4TB HDD by Samsung.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#49763 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:09

Ντάξει βασικά δωδώνη ήθελα να πάρω αλλά είναι μακρία και έτσι πήγα στο περίπτερο :P
Κάνω έκθεση και θέλω λίγη βοήθεια :
Τι ενοούμε με τις παρακάτω φράσεις?
-Χιτσκοκικό σενάριο
-Σολομώντιος λύση
-Δον κιχοτισμός

Το πρώτο αναφαίρετε στις ταινίες τρόμου του Χιτσκοκ.
Το δεύτερο αναφαίρετε στην απάντηση του Σολομών στο θεό Ιαχβε.
Και το τρίτο στο γνωστό μυθιστόρημα του Δον Κιχότη και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει.

Αν δεν έχω ολοκληρο το κείμενο όμως δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί επέλεξε ο συγγραφέας να τα χρησιμοποιήσει.

#49764 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:09

λίγη βοήθεια με την ερώτηση παρακαυλώ
ο :ichigo είναι Gay -.- Aλλιώς θα είχε κάνει κάτι με την orihime

και ο Kubo θα την γύριζε σε hentai την σειρά :riiight:

Κάτι διαφορετικό 1)
Αυξήθηξε ο τζίρος λόγω της απεργίας των Μ.Μ.Ε

Μπορώ να πω ότι αν και η πηγή και το συμπέρασμα είναι αρκετά αμφισβητούμενα, το πιστεύω.

Κάτι διαφορετικό 2) Ερώτηση προς didimakia και όποια άλλα μέλη έχουμε που είναι δίδυμα.
Σας έχει τύχει κάτι σχετικό με το παρακάτω;
Υπάρχει τηλεπάθεια μεταξύ των διδύμων;
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#49765 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:11

Μα ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι συνάδελφε. Άσε που τελευταία τείνω να καταλήξω ότι Food > Sex. Είμαι σίγουρος ότι οι Luffy, Goku, Natsu & Naruto θα συμφωνούσαν μαζί μου. Ο Ichigo πάλι μπορεί κ όχι, είναι πιο μαζεμένο παιδί.

Γιατί όχι και τα 2 ταυτόχρονα? :hihi2:

Πάντως τα γλυκά έχω κόψει και έχω μειώσει τις μερίδες. Κατά τάλλα συνεχίζω να φτιάχνω ωραιότατα φαγητούλια. Σήμερα έφτιαξα γαρίδες με κόκκινη σάλτσα με κρασί και κανέλα με χαλούμι σαγανάκι...~ΚΟΛΑΣΗ~

xbJ3b2w.jpeg

#49766 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:14

Εγω τρώω σπανακόπιτα απο τα χεράκια της μάνας, μιαμ.

#49767 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:15

Το πρώτο αναφαίρετε στις ταινίες τρόμου του Χιτσκοκ.
Το δεύτερο αναφαίρετε στην απάντηση του Σολομών στο θεό Ιαχβε.
Και το τρίτο στο γνωστό μυθιστόρημα του Δον Κιχότη και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει.

Αν δεν έχω ολοκληρο το κείμενο όμως δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί επέλεξε ο συγγραφέας να τα χρησιμοποιήσει.

Bασικά ψάχνώ τι σημαίνουν όχι απο που προέρχονται....
Αυτό με τον σολομώντα το βρήκα (καμία σχέση με τον θεό Ιαχβε αλλά τέλος πάντων :hahaha:)

v4kFmx.png

#49768 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:17

Δώσε το κείμενο, λογικά θα υπάρχει online, γιατι τα πέρνουν απο εφημερίδες, ψάξε τον τίτλο. Μεταφορικά τα βάζει, αλλα αν ξέρεις απο που προέρχονται τότε ξέρεις και γιατί τα χρησιμοποιεί.

Λογικά για το Σολομών αναφέρεται στην ιστορία με τις 2 γυναίκες και το παιδί που υποστήριζε η μία και αλλή οτι ήταν δικό της και απαντάει ο Σολομών να το κόψουν στα δύο το παιδί και απαντάει η μία, ας γίνει έτσι, και η άλλη απαντάει, δωστε της το εκείνης αν είναι έτσι, και το δίνει στην δεύτερη κτλ κτλ.

#49769 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:20

Bασικά μας είπε να τα ψάξουμε , δεν είναι κείμενο είναι σκέτη άσκηση...

v4kFmx.png

#49770 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 15:21

Ντάξει βασικά δωδώνη ήθελα να πάρω αλλά είναι μακρία και έτσι πήγα στο περίπτερο :P
Κάνω έκθεση και θέλω λίγη βοήθεια :
Τι ενοούμε με τις παρακάτω φράσεις?
-Χιτσκοκικό σενάριο
-Σολομώντιος λύση
-Δον κιχοτισμός

- Κάποιο σενάριο ιστορίας μυστηρίου
- Δίκαιη αλλά αυστηρή λύση
- Ανόητη επίδειξη γενναιότητας και ιπποτισμού

edit Και για να μη στα δίνω στο πιάτο πρέπει να καταλάβεις από που προέρχονται. Το πρώτο είναι κάπως προφανές. Ο Χίτσκοκ έχει κάνει μερικές από τις καλύτερες ταινίες τρόμου και μυστηρίου όπως το Δεσμώτη του Ιλίγγου, τα πουλιά και το Ψυχώ. Ο Σολομώντας ήταν βασιλιάς που θεωρούταν πολύ σοφός και είναι γνωστή μια ιστορία που έδωσε τη λύση όταν δυο μητέρες διεκδικούσαν το ίδιο βρέφος ~google it~ και ο Δον Κιχώτης είναι το πολύ γνωστό βιβλίο του Θερβάντες για έναν άντρα με παραισθήσεις μεγαλείου ~google that too~ .

xbJ3b2w.jpeg