Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4861 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 04 October 2007 - 06:18

Συγνώμη αλλά δεν είσαι ο τελευταίος από την νύχτα, ακόμα ξύπνιος είμαι εγώ. :hahaha:
Posted Image

#4862 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 October 2007 - 08:32

λοιπόν είστε πολύ εκνευριστικοί για ένα άτομο που δουλεύει και για το οποίο οι ώρες της νύχτες είναι πολύ λίγες για να κοιμηθεί αρκετά ώστε να ξεκουραστεί.

#4863 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 04 October 2007 - 08:59

Ρε παιδιά παίζει να πιάσω δουλειά με βραδυνές βάρδιες. Κάνα hint απο τους ξενύχτηδες του forum?? :P

#4864 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 04 October 2007 - 09:04

Τέτοιο κακό σαν το χτεσινό ούτε στον εχθρό μου! :(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4865 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 October 2007 - 11:07

Aααααχ παει σχεδον ενας μηνας απο τότε που μπηκα για τελευταια φορα!!!:emptyonexg1::Crying2:
Και για όλα φταιει ο ash ο οποιος ξαφνικα εγινε φυτο και αποφασισε οτι το νετ τον αποσπει...Και εμεινα και εγω χωρις νετ.:deadga6:Και δεν μπορουσα να μπω ουτε με pstn γιατι το laptop τα εχει παιξει και θελει format για να λειτουργησει παλι...Για το πανεπιστημιο επειδη ειναι 45 λεπτα αποσταση θα φυγω την μερα που θα ξεκινησουν τα μαθηματα.(δηλ σε 4-5 μερες:wis:).Προς το παρον εχω πηξει στα ανιμε.Εκανα αιτηση στον πΟΤΕ για να γραμμη στο νεο μου σπιτι και μου ειπαν οτι μεσα στην αλλη εβδομαδα θα εχω,τωρα για νετ σε 15 μερες υπολογιζω αν εχουμε καθυστερησεις.
Τωρα ειμαι σε netcafe και δεν μπορω να μεινω και για παντα,τεσπα σε 15 μερες θα επιστρεψω παλι!:wooi2:
Εις το επανειδειν συμφορουμητες και συμφορουμητισσες!

#4866 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 04 October 2007 - 11:47

Για όλα φταιει ο ash ο οποιος ξαφνικα εγινε φυτο και αποφασισε οτι το νετ τον αποσπάει...

Άσ' το το παιδί, καλά κάνει! Εσύ πέρασες στο πανεπιστήμιο, άσε και τους άλλους να περάσουν τώρα. Βολέψου εκεί με τα anime σου και μη μιλάς. Ο Ash θα διαβάσει και θα τα πάει πολύ καλά, είμαι σίγουρος.

EDIT: ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#4867 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 October 2007 - 12:09

Άσ' το το παιδί, καλά κάνει! Εσύ πέρασες στο πανεπιστήμιο, άσε και τους άλλους να περάσουν τώρα. Βολέψου εκεί με τα anime σου και μη μιλάς. Ο Ash θα διαβάσει και θα τα πάει πολύ καλά, είμαι σίγουρος.

EDIT: ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

όχι να μη τον αφήνει γιατί περσυ τετειο καιρό ειχε κάνει ενα σωρό ωραία thread για τα anime της χρονιάς, θέλω τον Ash ΠΙΣΩ1!

όσο για σένα Pizza Dora, εσένα να κατηγορείς που σήκωσες ψηλά τον πήχη για τον αδερφό σου. Τώρα ο καλός μας θα πρέπει να διαβάσει για να περάσει σε μια σχολή εξίσου καλή με τη δική σου.

#4868 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 04 October 2007 - 14:05

όχι να μη τον αφήνει γιατί περσυ τετειο καιρό ειχε κάνει ενα σωρό ωραία thread για τα anime της χρονιάς, θέλω τον Ash ΠΙΣΩ1!

όσο για σένα Pizza Dora, εσένα να κατηγορείς που σήκωσες ψηλά τον πήχη για τον αδερφό σου. Τώρα ο καλός μας θα πρέπει να διαβάσει για να περάσει σε μια σχολή εξίσου καλή με τη δική σου.

Αφήστε το το παιδί λέμε. Καλά κάνει.:arrow:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#4869 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 04 October 2007 - 14:10

Χμμ...δεν εχει να κανει...καλα θα κανει το παιδακι να διαβασει, για να περασει καπου που θα του αρεσει...τωρα αν αυτο εχει υψηλη βαση ειναι αλλο το θεμα..αλλα εγω ξερω οτι οποιος θελει να διαβασει διαβαζει..δεν τον αποσπουν ουτε νετ, ουτε ανιμε ουτε τιποτα...προγραμμα θελει...ετσι ωστε να χωρανε ολα..
Εγω δεν ηθελα να διαβασω,οποτε αφηνα τα παντα να μου αποσπασουν την προσοχη..χοχοχο!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#4870 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 04 October 2007 - 18:22

λοιπόν μόλις γύρισα από το dvd club της γειτονιάς μου,
Με ενημέρωσε η κολλητή μου ότι πείρε το μάτι της σε dvd το Tekkon Kinkreet
και σαν fun που είμαι των anime γενικά αλλά και των anime από Studio 4°C
έτρεξα το βούτηξα και το νοίκιασα :wooi2:

Γενικά χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι μετά το Paprika φέρανε και μια δουλειά από Studio 4°C
και ελπίζω στο μέλλον τα ματάκια μου να δουν και άλλα τέτια καλούδια στα ελληνικά video club :wooi2:

rrmr.png

#4871 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 posts

Posted 04 October 2007 - 18:48

λοιπόν μόλις γύρισα από το dvd club της γειτονιάς μου,
Με ενημέρωσε η κολλητή μου ότι πείρε το μάτι της σε dvd το Tekkon Kinkreet
και σαν fun που είμαι των anime γενικά αλλά και των anime από Studio 4°C
έτρεξα το βούτηξα και το νοίκιασα :wooi2:

Γενικά χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι μετά το Paprika φέρανε και μια δουλειά από Studio 4°C
και ελπίζω στο μέλλον τα ματάκια μου να δουν και άλλα τέτια καλούδια στα ελληνικά video club :wooi2:

To νοίκιασα και εγώ χτες:hahaha:
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#4872 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 October 2007 - 22:08

το νοίκιασσ το σάββατο :P:P:P:P:P

#4873 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 04 October 2007 - 23:08

LOL βάλτε και εμένα στους ενοικιαστές!!!

Βοοουρ πάμε για δικό μας fun-club με ενοικιάσεις απο το Tekkon Kinkreet :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4874 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 05 October 2007 - 01:03

hi5 - giannis's Photos

Ειναι κακος.Προσοχή.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#4875 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 October 2007 - 01:06

1)Λατρεύω το νέο χρώμα στο όνομά μου.Πολύ ωραίο αυτό το πορτοκαλί.
2)Μόλις είδα το πρόγραμμα της επαναληπτικής και οι όποιες ελπίδες είχα να περάσω 2 μαθήματα που είχα πάρει 4αρι στην εξεταστική χάθηκαν σχεδόν.Μας άφησαν μόνο μια μέρα κενό:deadga6:
3)Καληνύχτα.
4)Α ξέχασα ο Kenny κοντεύει να με φτάσει στη 2 θέση στα ποστ στο Black Hole:oo:Να δείτε σε λίγο καιρό θα περάσει την Erisabetsu:terror2:

Posted Image