Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 October 2007 - 06:18
Posted 04 October 2007 - 08:32
Posted 04 October 2007 - 08:59
Posted 04 October 2007 - 09:04
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 04 October 2007 - 11:07
Και για όλα φταιει ο ash ο οποιος ξαφνικα εγινε φυτο και αποφασισε οτι το νετ τον αποσπει...Και εμεινα και εγω χωρις νετ.
Τωρα ειμαι σε netcafe και δεν μπορω να μεινω και για παντα,τεσπα σε 15 μερες θα επιστρεψω παλι!
Εις το επανειδειν συμφορουμητες και συμφορουμητισσες!
Posted 04 October 2007 - 11:47
Για όλα φταιει ο ash ο οποιος ξαφνικα εγινε φυτο και αποφασισε οτι το νετ τον αποσπάει...
Άσ' το το παιδί, καλά κάνει! Εσύ πέρασες στο πανεπιστήμιο, άσε και τους άλλους να περάσουν τώρα. Βολέψου εκεί με τα anime σου και μη μιλάς. Ο Ash θα διαβάσει και θα τα πάει πολύ καλά, είμαι σίγουρος.
EDIT: ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 04 October 2007 - 12:09
Άσ' το το παιδί, καλά κάνει! Εσύ πέρασες στο πανεπιστήμιο, άσε και τους άλλους να περάσουν τώρα. Βολέψου εκεί με τα anime σου και μη μιλάς. Ο Ash θα διαβάσει και θα τα πάει πολύ καλά, είμαι σίγουρος.
EDIT: ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
όχι να μη τον αφήνει γιατί περσυ τετειο καιρό ειχε κάνει ενα σωρό ωραία thread για τα anime της χρονιάς, θέλω τον Ash ΠΙΣΩ1!
όσο για σένα Pizza Dora, εσένα να κατηγορείς που σήκωσες ψηλά τον πήχη για τον αδερφό σου. Τώρα ο καλός μας θα πρέπει να διαβάσει για να περάσει σε μια σχολή εξίσου καλή με τη δική σου.
Posted 04 October 2007 - 14:05
όχι να μη τον αφήνει γιατί περσυ τετειο καιρό ειχε κάνει ενα σωρό ωραία thread για τα anime της χρονιάς, θέλω τον Ash ΠΙΣΩ1!
όσο για σένα Pizza Dora, εσένα να κατηγορείς που σήκωσες ψηλά τον πήχη για τον αδερφό σου. Τώρα ο καλός μας θα πρέπει να διαβάσει για να περάσει σε μια σχολή εξίσου καλή με τη δική σου.
Αφήστε το το παιδί λέμε. Καλά κάνει.
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 04 October 2007 - 14:10
Εγω δεν ηθελα να διαβασω,οποτε αφηνα τα παντα να μου αποσπασουν την προσοχη..χοχοχο!

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 04 October 2007 - 18:22
Με ενημέρωσε η κολλητή μου ότι πείρε το μάτι της σε dvd το Tekkon Kinkreet
και σαν fun που είμαι των anime γενικά αλλά και των anime από Studio 4°C
έτρεξα το βούτηξα και το νοίκιασα
Γενικά χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι μετά το Paprika φέρανε και μια δουλειά από Studio 4°C
και ελπίζω στο μέλλον τα ματάκια μου να δουν και άλλα τέτια καλούδια στα ελληνικά video club
Posted 04 October 2007 - 18:48
λοιπόν μόλις γύρισα από το dvd club της γειτονιάς μου,
Με ενημέρωσε η κολλητή μου ότι πείρε το μάτι της σε dvd το Tekkon Kinkreet
και σαν fun που είμαι των anime γενικά αλλά και των anime από Studio 4°C
έτρεξα το βούτηξα και το νοίκιασα
Γενικά χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι μετά το Paprika φέρανε και μια δουλειά από Studio 4°C
και ελπίζω στο μέλλον τα ματάκια μου να δουν και άλλα τέτια καλούδια στα ελληνικά video club
To νοίκιασα και εγώ χτες
Posted 04 October 2007 - 23:08
Βοοουρ πάμε για δικό μας fun-club με ενοικιάσεις απο το Tekkon Kinkreet
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 05 October 2007 - 01:03
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 05 October 2007 - 01:06
2)Μόλις είδα το πρόγραμμα της επαναληπτικής και οι όποιες ελπίδες είχα να περάσω 2 μαθήματα που είχα πάρει 4αρι στην εξεταστική χάθηκαν σχεδόν.Μας άφησαν μόνο μια μέρα κενό
3)Καληνύχτα.
4)Α ξέχασα ο Kenny κοντεύει να με φτάσει στη 2 θέση στα ποστ στο Black Hole:oo:Να δείτε σε λίγο καιρό θα περάσει την Erisabetsu:terror2: