Καλα αν δεν σου αρεσει ο ορος ταλιμπαν, τοτε να τους πουμε ισλαμιστες (που η συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι). Αυτοι λοιπον, δεν πηγαν μονοι τους εκει.. Καποιοι τους συγκεντρωσαν, τους στειλανε πακετο στην Αθηνα, τους χωσανε στην νομικη χωρις να εχουν παρει αδεια απο κανεναν, τους υπαγορεψανε τους λογους/ανακοινωσεις και τα αιτηματα τους.. Τους χειραγωγουν σαν μαριονετες.. Για τα ψηφισματα των φοιτητικων συλλογων δεν χρειαζονται σχολια αφου ειναι θρυλικα τα μπαχαλα που γινονται εκει... Οσο για την Αγγλια δεν αντιλεγω οτι εχει προβλημα, αλλα το ελεγχει καλυτερα αποτι εμεις.. Και μπορει εμεις να μην ειχαμε τρομοκρατια απο αυτους ακομα, αλλα ειναι θεμα χρονου.. Και η αριστερα θα ειναι και ηθικη αυτουργος αφου αυτη τους ανοιγει τις επαναστατικες ορεξεις. Εγω χρονια τωρα φωναζω για την μεταναστευση ακριβως επειδη ολα αυτα τα χρονια εβλεπα τι τραβουσε η Αγγλια. Και αν διαπιστωσα κατι ολα αυτα τα χρονια εκει, ειναι οτι οι μουσουλμανοι συγκεκριμενα οσα χρονια και οσες γενεες και αν περασουν δεν ενσωματωνονται και δεν προοδευουν στο ελαχιστο. Και οι Αγγλοι μονο κοκκινο χαλι δεν τους εχουν στρωσει μπας και καραφερουν να τους ενταξουν στην κοινωνια τους.
Good night!
Οταν εσυ γραφεις τετοια ποστ και προσβαλεις τους μουσουλμανους του φορουμ και την κοπελα μου και πολλους φιλους μου και κανεις δεν αντιδραει ,θα λεω οτι γουσταρω.... Το οτι νευριασες μου δειχνει οτι ολα οσα ειπα για την παρτη σου ειναι σωστα. Τωρα για το 'χαιβαινι' και τα 'αδειασε μας τη γωνια' δεν νομιζω οτι πρεπει να συζηταμε εδω. Στειλε μου ενα πμ το τηλεφωνο σου να βρεθουμε , διπλα ημαστε...μια γειτονια. Δεν λεει να βριζομαστε....στειλε να παμε για καφε να συζητησουμε. Δεν απανταω αλλο στη Τρυπα. Αλλα αμα δεν στειλεις τηλ να βρεθουμε θα μαθουνε ολοι οτι τα @@ σου ειναι μονο πισω απο το keyboard.