Αργοσχολοι ειναι αυτοι που κατεβαινουν στους δρομους δυο και τρεις φορες την εβδομαδα για τους φυλακισμενους συντροφους τους η για τους λαθρομεταναστες, η για τους γκει, η για καθε λογης χαζομαρα. Αυτοι που εχουν για ιδεολογια τον οπαδισμο και εχουν κανει την επανασταση επαγγελμα..
σορυ αν εννουσες κατι αλλο αλλα εγω καταλαβα οτι τσουβαλιασες ολους αυτους με τον τεραστιο αριθμο των ανθρωπων που βγαινουν σε ποριες και απεργιες κλπ. για να απετησουν ορισμενα πραγματα
νομιζω και συ συμφωνεις οτι ελαχιστοι ασχολουνται με αυτους, παρα μονο οταν τα σπανε και εκει ειναι το θεμα, οταν αποφασισουν να τα σπανε ολη η προβολη πεφτει πανω τους και αγνοουν τα μμε πολα αλλα πραγματα
αλλα anyway πολοι μα παρα πολοι ανθρωποι διαφωνουν με την ιδεα των παρελασεων και δνε εχουν προβλημα με τους γκει και στηριζουν τους λαθρομεταναστες χωρις να κανουν ολα αυτα που λες
Η χωρα βρισκεται σε μαυρο χαλι οχι λογω της ταξης/πειθαρχιας και των παραδοσεων, αλλα επειδη εδω και πολλα χρονια εχουμε απομακρυνθει απο τις αξιες μας και απο καθε ιδεα oργανωμενης κοινωνιας. Επικρατει η λαμογια και ο ωχαδερφισμος.
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ακομη και πριν το 2000 η ελλαδα ειχε αποκοπει απο τις παραδωσεις της και την ιστορια της και ειχε χασει της αξιες της,
νομιζω οτι η λαμογια και ο ωχαδερφισμος προεκυψε απο αλλους λογους και δεν ειχε μεγαλη σχεση με αυτο που λες
(ασε που ολες αυτες οι παραδοσεις με τα κατσικακια κλπ μου φενετε συνεβαλαν στον τελος)
Η αριστερα στην Ελλαδα, δεν εχει τιποτα θετικο να προσφερει στην κοινωνια. Σε ολες τις μορφες της κυριαρχει ο φανατισμος και ο οπαδισμος, δεν εχει σταθερη ιδεολογια, και αυτη που υπαρχει ειναι ειτε παιδιαστικη και αφελης (αναρχια), ειτε για facepalm (κκε-σταλινισμος). Γενικα δεν προκειται να δωσει καμμια λυση στα προβληματα της χωρας. Ειναι μαλιστα ενα απο τα προβληματα της χωρας..
οταν σου απαντησα δεν μιλησα καθολου για αριστερα.. αφου επιμενεις ομως,
θεωρεις οτι η κυβερνηση που οδηγησε την ελλαδα σε αυτο το χαλι (πασοκ νδ) ειναι και αυτη που θα τη βγαλει?
συνηθως οταν γινετε μλκια σε μια επιχειρηση απολυετε ο υπευθυνος και αναλαμβανουν καινουργια ατομα να διωρθωσουν την κατασταση
τωρα για οπαδισμο και φασισμο δεν σχολιαζω οταν μου το λες εσυ που εχεις προβαλει αρκετες ακροδεξιες αποψεις
παρολαυτα συμφωνω οτι η ουτοπικη αναρχεια σαφος δεν ειναι λυση ουτε το κκε οπως λες (απο τα λιγα που ξερω) τωρα γιατι αυτα ειναι προβληματα της χωρας δεν το καταλαβαινω, στο τελος θα μας πεις οτι αυτοι ειναι και υπευθυνοι για το χαλι xD
Η ιαπωνια ειναι χρονια μπροστα μας σε πολιτισμο και νοοτροπια. Δεν νομιζω να χασουν τον υπνο τους οι Ιαπωνες επειδη καποιοι στην Ελλαδα τους θεωρουνε ρομποτακια. Αυτοι θα δουλεψουν σκληρα και θα ξαναχτισουν την χωρα τους σε 5 χρονια το πολυ.
γελλ τα στατιστικα αλλα δειχνουν, μπορει να εχει τεραστια τεχονλογικη αναπτυξη αλλα στους κοινωνικους τομεις ειναι το μαυρο της το χαλι,
ποσο μαλον οταν τελικα δεν ειανι τοσο ρομποτ οσο προβαλονται, αφου φανηκε τεραστια ανευθυνοτητα στην περιπτωση της φουκουσιμα
Η Ελλαδα χρειαζεται πειθαρχια αμα ειναι να παει μπροστα. Η επανασταση της καταστροφης μονο πισω θα μας παει παρα μπροστα. Και οσο ξυλο θελουν οι πολιτικοι που μας φεραν σε αυτο το χαλι, αλλο τοσο ξυλο θελουν αυτοι που με αφορμη την παρουσα κατασταση προσπαθουν να αφανισουν τον ελληνισμο.
για ποια επανασταση και ποιον ελληνισμο μιλας..
αλλο να διεκδικεις καποια (βασικα) δικαιωματα και αλλο επανασταση..
και πιθαρχεια ειναι να μη βρισκεις δουλεια αφου εχεις παρει πτυχιο, μεταπτυχιακο κλπ και να ζεις με 300 ευρω?
Στην Θρακη εκανα το καθηκον μου σαν φανταρος και αμα χρειαστει θα ξαναπαω. Και επειδη ειμαι εξωτερικο δεν σημαινει οτι ξεχασα την πατριδα μου η οτι δεν της ειμαι χρησιμος.
????????
και anyway μου φενετε καπως ευκολο απο μερια σου να μιλας για παραδοσεις και παρελασεις ενω εισαι στο εξωτερικο, θα ηθελα παρα πολυ να σε δω σε κανα κουτσοχωρι στη θρακη ή στην ηπειρο να περνεις μερος στα τοπικα εθιμα αντι να βλεπεις κανα j pop groop με 20χρονα γκομενακια