Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#48661 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:13

Εσενα τελικα τα θελει ο κ**ο σου.... Ακου να δεις , το οτι ετυχε να εισαι γιος μπατσου (γιατι εισαι, δεν υπαρχει περιπτωση να μην εισαι....)δεν σημαινει οτι πρεπει να μας σπας τα νευρα Προσπερασες το σχολιο του κροκο.. γιατι ειναι πιο φυσιολογικος ενας ανωμαλος που αυνανιζεται με lolis τα τελευταια 30 χρονια απο ενα γκει που μπορει να εχει και σχεση IRL καi κανει και parade για να γουσταρει.

Εισαι ενα απελπισμενο μηδεν που προσπαθει να περασει τις ακροδεξιες του αποψεις στο off topic ενος anime foroum.... Ακου να δεις και μεις μενουμε Αγγλια , και οχι κλεισμενοι σε ενα δωματιο για 3 χρονια μεχρι να παρω το πτυχιο και κατι μηνες τωρα τελευταια. Ειμαι Λονδινο απο το 2000 , εχω τελειωσει 2 πτυχια και δουλευω , οτι εχεις πει για την Αγγλια ειναι λαθος και ειναι κινησεις εντυπωσιασμου για να επιβαλεις τις ηλιθιες αποψεις σου.

Ετσι θες να γινουμαι?
Youtube Video

Αυτα για τωρα, οσο για τα ρατσιστικα που ελεγες για τους μουσουλμανους (στην πιο multicultural πολη της ευρωπης??!???!?!??!!!!!, ποιος ασχολειτε ακομα με θρησκειες???!!!!) στειλε πμ να βρεθουμε να σου γνωρισω τους 30-40 φιλους μου μουσουλμανους που με εχουν βοηθησει στο Λονδινο , ειμαι σιγουρος οτι αν μιλισεις με αληθινους ανθρωπους ισως αλλαξεις γνωμη!!! Τοσα χρονια μπροστα στο PC με το Τηλεαστυ να παιζει στο background μπορει να εισαι μη αναστρεψιμος.....

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΑ FLAMES ΣOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler:
The absolute anime babe

#48662 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:19

αυτο με τις παρελασεις.. Γνωμη μου ειναι οτι αν ειχαμε ασχοληθει λιγο με την ιστορια μας(δεν εννοω φυσικα του σχολειου...) ουτε που θα σκεφτομασταν το ενδεχομενο να μην συμμετασχουμε ή να μην παρακολουθουμε την παρελαση..
Ποιος αραγε ξερει απο σας οτι ο Νικηταρας.. μετα την επιτυχια της επαναστασης ήταν ενας τυφλος που ζητιανευε τους νεους της εποχης του?? Και αυτοι(οι περισσοτεροι) οχι μονο αδιαφορουσαν αλλα και τον κοροιδευαν.. Ποιον?? Αυτον που εκανε τοση θυσια γι αυτους..

Προσωπικα εγω δεν μπορω να μην τιμησω ή να ξεχασω τι ειχαν κανει αυτοι οι ανθρωποι προκειμενου εσεις κι εγω να μιλαμε αυτη τη στιγμη.. Οποτε παντα ημουν στις παρελασεις οταν ημουν στο σχολειο. Τωρα που δεν ειμαι απλα ηρθα και εδωσα το χειροκροτημα μου.
Εξαλλου και γι αυτο εβαλα ενα σετακι(μονο γι αυτες τις μερες) σχετικο με το 1821 για να θυμομαστε.
Τωρα αν αυτο θεωρειτε εθνικισμος.. τοτε ναι ειμαι εθνικιστης..

εισαι :hahaha:
εξηγησε μου ομως που αποσκοπει η παρελαση και αν στην τελικη πετυχαινει το σκοπο της, και γιατι αντι για αυτην να μην γινετε για παραδειγμα καποια συμβολικη κινηση σε καποιο μνημειο, καποιο μαθημα ειδικο στους μαθητες, καποια προβολη ντοκιμαντερ etc etc

@αγιου πλεον οι απεργιες δεν απαιτουν καινουργια πραγματα αλλα αντιθετα ζητουν να κρατηθουν οσα εχουν κερδισμενα..

#48663 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:22

@matasos

Ηθικα σαν χωρα παρακμαζουμε σταδιακα εδω και δεκαετιες. Οικονομικα, για μενα το κακο ξεκινησε απο τοτε που μπηκαμε στην ΕΟΚ και αρχισαμε να ζουμε με δανεικα, εχοντας μια τεχνικη και πλασματικη ευημερια χωρις να παραγουμε τιποτα στην πραγματικοτητα. Ηταν θεμα χρονου να σκασει η φουσκα, και απλα εσκασε τωρα.

Κοινωνικα δεν ειμαστε στα χειροτερα μας. Στις δεκαετιες 50-60 υπηρχε πολυ περοσσοτερη φτωχεια, αλλα τοτε ηταν αλλιως μαθημενος ο λαος.

Οσο για τις απεργειες, ουτε αυτες προσφερουν κατι οταν τα αιτηματα δεν ειναι ρεαλιστικα και βιωσιμα. Straightforward λυση για τα προβληματα μας μακαρι να υπηρχε, αλλα εδω που φτασαμε δεν υπαρχει ευκολη λυση.

Εγώ θέλω να ξέρω, και όχι δεν θα σου κάνω την χάρη να χάσω την ψυχραιμία μου, την γνωρίζεις την ιστορία της Ελλάδας; Έχεις ανοιξει ποτέ τη ριμάδα αυτή εγκυκλοπαίδεια που λέει απ' έξω 'ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ'; Αν ναι θα έβλεπες ότι απο την ίδρυση του ΝΕΟελληνικού έθνους ζούμε με δάνεια. Μερικά απαραίτητα, μερικά κερδοσκοπικά, μερικά αποδειξη της υπεροχής των Μεγάλων Δυνάμεων. Αλλα αναρωτιέμαι, επειδή έχετε μαζευτεί πολλοί τελευταία, έχετε ανοίξει καμία εγκυρη πηγή ιστορίας;

Οι περισσότεροι που δηλώνουν εθνικιστές:
1) Διαβάζουν επιλεκτικά τα νέα/τις πληροφορίες.
2) Είναι παραπληροφορημένοι.
3) Είναι αδιάβαστοι γι'αυτά που συζητάνε με τόσο οίστρο.

#48664 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:31

αυτο με τις παρελασεις.. Γνωμη μου ειναι οτι αν ειχαμε ασχοληθει λιγο με την ιστορια μας(δεν εννοω φυσικα του σχολειου...) ουτε που θα σκεφτομασταν το ενδεχομενο να μην συμμετασχουμε ή να μην παρακολουθουμε την παρελαση..
Ποιος αραγε ξερει απο σας οτι ο Νικηταρας.. μετα την επιτυχια της επαναστασης ήταν ενας τυφλος που ζητιανευε τους νεους της εποχης του?? Και αυτοι(οι περισσοτεροι) οχι μονο αδιαφορουσαν αλλα και τον κοροιδευαν.. Ποιον?? Αυτον που εκανε τοση θυσια γι αυτους..

Εγώ . Κερδίζω κάτι ;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48665 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:34

@ αισωπος

Σιγα μην ειμαι και γιος πολιτικου ρε χαιβανι, μιλας λες και με ξερεις και απο χθες.. Και τι νομιζεις οτι κανω εδω? Καθομαι? Δουλευω σαν το σκυλι και εχω δικαωμα αποψης οπως ολοι. Απο την στιγμη που καποιοι εθιξαν τις παρελασεις εχω καθε δικαιωμα να πω την γνωμη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι.

Flame ειναι αυτο που κανεις εσυ με τις προσωπικες προσβολες.. Αδειασε μας την γωνια..

Θιχτηκες και για το well-being της τρυπας..

@ gbak

Τα δανεια οταν δεν επενδυονται σωστα, τα πληρωνουν οι επομενες γενιες. Η χωρα μας ποτε δεν τα πηγαινε ιδιαιτερα καλα σε αυτο τον τομεα. Η σημερινη κατασταση ομως οφειλεται κατα κυριο λογο στα λαθη της τελευταιας 20ετιας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48666 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.601 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:36

εισαι :hahaha:
εξηγησε μου ομως που αποσκοπει η παρελαση και αν στην τελικη πετυχαινει το σκοπο της, και γιατι αντι για αυτην να μην γινετε για παραδειγμα καποια συμβολικη κινηση σε καποιο μνημειο, καποιο μαθημα ειδικο στους μαθητες, καποια προβολη ντοκιμαντερ etc etc

για μενα εθνικισμος δεν θεωρειτε να διαβαζω την ιστορια μου.. τεσπα.

Οι παρελασεις δεν εχουν στοχο να μαθουμε την ιστορια μας...οι παρελασεις αποσκοπουν καθαρα στην υπενθυμιση και στην τιμηση αυτων που που πολεμησαν για την Ελλαδα. Κανονικα αυτοι που επρεπε να βρισκονται στην παρελαση επρεπε να ειναι οι ιδιοι. Ομως επειδη εχουν πεθανει, οι μαθητες αναλαμβανουν αυτον τον ρολο. Τα ντοκιμαντερ ή μαθημα ειδικο εκεινη την ημερα δεν προσφερει σχεδον τιποτα. Αν απο μονος του καποιος δεν ασχοληθει ποτε δε θα μαθει ουσιαστικα την ιστορια του ή θα μεινει με γενικες γνωσεις.

2po6sfa_jpg.gif

#48667 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:39

Εγώ επιμένω ότι δεν ξέρεις την νεοελληνική ιστορία όσο και να σκούζεις με γενικολογίες... Γιατί φταίει η τελευταία εικοσαετία; Επιχειρήματα δεν έχεις, γνώσεις για να υποστηρίξεις τα τρελά αυτά παραληρήματα περι έθνους και δημοκρατίας;

#48668 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.601 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:42

Εγώ . Κερδίζω κάτι ;

Εσυ ξερεις τι κερδιζεις

Κι εσυ ρε μαν πιαστηκες απο την ερωτηση(λεξη-λεξη).. ''ποιος αραγε'' Με ποσοστο μιλησα.
Εδω καλα καλα ρωτανε νεους απο την τηλεοραση τι γιορταζουμε σημερα.. και αυτοι σου λενε το ΟΧΙ..

2po6sfa_jpg.gif

#48669 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:43

Θα γίνω (λιγο) κακός.... Υπήρχαν παρελάσεις τοτε? Και αν ναι για ποιον λογο γινόταν? :hehehe:

Σιγά μην κατέβαινα και σε παρελάσεις με τους Πράσινους και τους Βένετους στο Βυζάντιο :hahaha:

Αυτή η νέα γενιά να μην εκτιμάτε τίποτα όμως...:Crying2:

xbJ3b2w.jpeg

#48670 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:47

Οι παρελασεις δεν εχουν στοχο να μαθουμε την ιστορια μας...οι παρελασεις αποσκοπουν καθαρα στην υπενθυμιση και στην τιμηση αυτων που που πολεμησαν για την Ελλαδα.

Τι εννοεις? Το ιδιο πραγμα λες

#48671 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.601 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:51

Τι εννοεις? Το ιδιο πραγμα λες

εννοω οτι αυτα τα γεγονοτα ειναι αυτονοητο να τα γνωριζουμε.
Επισης εννοω οτι μας κανει να μην ξεχναμε οτι χαρη στο δικο τους αγωνα υπαρχει Ελλαδα αυτη τη στιγμη.

2po6sfa_jpg.gif

#48672 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:54

Εγώ επιμένω ότι δεν ξέρεις την νεοελληνική ιστορία όσο και να σκούζεις με γενικολογίες... Γιατί φταίει η τελευταία εικοσαετία; Επιχειρήματα δεν έχεις, γνώσεις για να υποστηρίξεις τα τρελά αυτά παραληρήματα περι έθνους και δημοκρατίας;

Τι χρωστουσαμε το '80 και τι χρωσταμε τωρα?
Εκμεταλευτηκαμε τις ευκαιριες για αναπτυξη που μας εδωσε η εισοδος μας στην ΕΟΚ?

Υπηρχαν ολες οι συνθηκες και οι ευκαιριες για να γινουμε ενα αξιοπρεπες κρατος και τα καναμε σαλατα. Και απο δικαιολογιες ειμαστε πρωτοι..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48673 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:57

@Zorro77
Κοιτα οκ ειναι αυτονοητο να γνωριζουμε καποια πραγματα αλλα ειναι προτιμοτερο να τα γνωρισουμε μεσω ιστοριας. Η ημιμαθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια οπως λενε αλλωστε

#48674 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.601 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:59

@Zorro77
Κοιτα οκ ειναι αυτονοητο να γνωριζουμε καποια πραγματα αλλα ειναι προτιμοτερο να τα γνωρισουμε μεσω ιστοριας. Η ημιμαθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια οπως λενε αλλωστε

Αυτο λεω κι εγω ;)

2po6sfa_jpg.gif

#48675 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 03:03

Πρώτον, οι μαθητικές παρελάσεις καθιερώθηκαν απ΄τη δικτατορία Μεταξά, για λόγους χειραγώγησης της νεολαίας. Η διαιώνιση τους είναι διαιώνιση μεταξικών πρακτικών.

Δεύτερον, οι εργατικές διαδηλώσεις δεν έχουν καμία σχέση με παρελάσεις. Είναι αγώνας για δικαιώματα που πλήττονται στις μέρες μας. Είναι ό,τι πιο αξιοπρεπές μπορεί να κάνει η εργατική τάξη στη χώρα μας εποχές σαν και αυτή.

Τρίτον, οι επιθέσεις στην Αριστερά ιστορικά έχουν να κάνουν είτε με άγνοια από πλευράς του κατακρίνοντος είτε με ακραία συντηρητικά ένστικτα. Είμαι σίγουρος ότι όσοι μιλούν μ' αυτόν τον τρόπο δεν έχουν διαβάσει ούτε δυο σελίδες Μαρξ.

Τέταρτον, χωρίς να είμαι υπέρ των festivities που διοργανώνουν οι gay, πιστεύω πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να ειρωνεύεται δημόσια άλλους ανθρώπους λόγω σεξουαλικής ταυτότητας. Το ίδιο ισχύει για τους μετανάστες σχετικά με το χρώμα, τη θρησκεία ή το αν είναι καθαροί ή όχι (αυτό με το που θα έπρεπε να είναι όλοι στην τρίχα ερχόμενοι από πολέμους ή δικτατορίες πραγματικά προκαλεί τη νοημοσύνη μου).

Πέμπτον, οι Έλληνες του εξωτερικού, όσο ενημερωμένοι κι αν είναι δε ζούνε σ' αυτή τη χώρα. Δε ζούνε τα προβλήματα της από κοντά. Καλά θα κάνουν να είναι πιο προσεκτικοί όταν μιλούν για το πολιτικοκοινωνικό status quo της Ελλάδας, ιδιαίτερα όταν εκτοξεύουν μύδρους από δω κι από κει. Αν θέλετε τη γνώμη μου, απ τη στιγμή που δεν κατοικείτε εδώ δεν έχετε καν δικαίωμα ψήφου. Ο αλλοδαπός που ζει νόμιμα και μόνιμα εδώ είναι πολύ πιο δίκαιο να ψηφίζει απ' ότι εσείς.

Πραγματικά με θλίβει ότι ακούγονται τέτοιου είδους απόψεις από ένα τέτοιο φόρουμ. Και ναι, δεν κρύβομαι, δηλώνω Αριστερός.