Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#48646 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:17

@ KENNY

Και να παρεβρεθεις μην φοβασαι δεν θα σε παρεξηγησει κανεις.. :hahaha:

@ ματαsos

Αργοσχολοι ειναι αυτοι που κατεβαινουν στους δρομους δυο και τρεις φορες την εβδομαδα για τους φυλακισμενους συντροφους τους η για τους λαθρομεταναστες, η για τους γκει, η για καθε λογης χαζομαρα. Αυτοι που εχουν για ιδεολογια τον οπαδισμο και εχουν κανει την επανασταση επαγγελμα..

Η χωρα βρισκεται σε μαυρο χαλι οχι λογω της ταξης/πειθαρχιας και των παραδοσεων, αλλα επειδη εδω και πολλα χρονια εχουμε απομακρυνθει απο τις αξιες μας και απο καθε ιδεα oργανωμενης κοινωνιας. Επικρατει η λαμογια και ο ωχαδερφισμος.

Η αριστερα στην Ελλαδα, δεν εχει τιποτα θετικο να προσφερει στην κοινωνια. Σε ολες τις μορφες της κυριαρχει ο φανατισμος και ο οπαδισμος, δεν εχει σταθερη ιδεολογια, και αυτη που υπαρχει ειναι ειτε παιδιαστικη και αφελης (αναρχια), ειτε για facepalm (κκε-σταλινισμος). Γενικα δεν προκειται να δωσει καμμια λυση στα προβληματα της χωρας. Ειναι μαλιστα ενα απο τα προβληματα της χωρας..

Η ιαπωνια ειναι χρονια μπροστα μας σε πολιτισμο και νοοτροπια. Δεν νομιζω να χασουν τον υπνο τους οι Ιαπωνες επειδη καποιοι στην Ελλαδα τους θεωρουνε ρομποτακια. Αυτοι θα δουλεψουν σκληρα και θα ξαναχτισουν την χωρα τους σε 5 χρονια το πολυ.

Η Ελλαδα χρειαζεται πειθαρχια αμα ειναι να παει μπροστα. Η επανασταση της καταστροφης μονο πισω θα μας παει παρα μπροστα. Και οσο ξυλο θελουν οι πολιτικοι που μας φεραν σε αυτο το χαλι, αλλο τοσο ξυλο θελουν αυτοι που με αφορμη την παρουσα κατασταση προσπαθουν να αφανισουν τον ελληνισμο.

Στην Θρακη εκανα το καθηκον μου σαν φανταρος και αμα χρειαστει θα ξαναπαω. Και επειδη ειμαι εξωτερικο δεν σημαινει οτι ξεχασα την πατριδα μου η οτι δεν της ειμαι χρησιμος.

Το οτι λεει ο κροκο-μποι οτι πρεπει να ωριμασω ειναι priceless!!! :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48647 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:25

well είμαστε η μόνη χώρα στην ευρώπη που έχει παρελάσεις και αφού είμαστε ταυτόχρονα μια από τις λιγότερο "πειθαρχημένες", I guess that failed as a method

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 26 Μάρτιος 2011 - 01:34

#48648 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:29

Ασχετο, αλλα τοση ωρα ακουγα ενα χρατσα-χρουτσα απεξω.. Πηγα λοιπον να δω τι ηταν και βρηκα μια αλεπου χωμενη στον καδο σκουπιδιων με την φουντωτη ουρα να προεξεχει..

Cute as hell..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48649 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:30

Posted Image

EDIT: Αυτό πήγαινε στο προ-προηγούμενο , το από πάνω είναι πραγματικά γλύκα .:awww:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Glaurung: 26 Μάρτιος 2011 - 01:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

#48650 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:32

Ασχετο, αλλα τοση ωρα ακουγα ενα χρατσα-χρουτσα απεξω.. Πηγα λοιπον να δω τι ηταν και βρηκα μια αλεπου χωμενη στον καδο σκουπιδιων με την φουντωτη ουρα να προεξεχει..

Cute as hell..

Καλά που μένεις και κυκλοφορούν έτσι χύμα οι αλεπούδες?

#48651 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:37

Στη ΚαπΙταλια.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48652 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:45

σπανιο φαινομενο αλλα συμβαινει. Πιο εξω απο το Λονδινο μπορει να πετυχεις και ελαφι. Καλα για σκιουρακια δεν το συζηταω, ειναι πιο πολλα και απο τις γατες.

BTW, εδω δεν εχει αδεσποτα σκυλια και γατια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48653 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:48

Ξέρεις, Ayu, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48654 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:48

Αργοσχολοι ειναι αυτοι που κατεβαινουν στους δρομους δυο και τρεις φορες την εβδομαδα για τους φυλακισμενους συντροφους τους η για τους λαθρομεταναστες, η για τους γκει, η για καθε λογης χαζομαρα. Αυτοι που εχουν για ιδεολογια τον οπαδισμο και εχουν κανει την επανασταση επαγγελμα..

σορυ αν εννουσες κατι αλλο αλλα εγω καταλαβα οτι τσουβαλιασες ολους αυτους με τον τεραστιο αριθμο των ανθρωπων που βγαινουν σε ποριες και απεργιες κλπ. για να απετησουν ορισμενα πραγματα
νομιζω και συ συμφωνεις οτι ελαχιστοι ασχολουνται με αυτους, παρα μονο οταν τα σπανε και εκει ειναι το θεμα, οταν αποφασισουν να τα σπανε ολη η προβολη πεφτει πανω τους και αγνοουν τα μμε πολα αλλα πραγματα
αλλα anyway πολοι μα παρα πολοι ανθρωποι διαφωνουν με την ιδεα των παρελασεων και δνε εχουν προβλημα με τους γκει και στηριζουν τους λαθρομεταναστες χωρις να κανουν ολα αυτα που λες

Η χωρα βρισκεται σε μαυρο χαλι οχι λογω της ταξης/πειθαρχιας και των παραδοσεων, αλλα επειδη εδω και πολλα χρονια εχουμε απομακρυνθει απο τις αξιες μας και απο καθε ιδεα oργανωμενης κοινωνιας. Επικρατει η λαμογια και ο ωχαδερφισμος.

δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ακομη και πριν το 2000 η ελλαδα ειχε αποκοπει απο τις παραδωσεις της και την ιστορια της και ειχε χασει της αξιες της,
νομιζω οτι η λαμογια και ο ωχαδερφισμος προεκυψε απο αλλους λογους και δεν ειχε μεγαλη σχεση με αυτο που λες
(ασε που ολες αυτες οι παραδοσεις με τα κατσικακια κλπ μου φενετε συνεβαλαν στον τελος)

Η αριστερα στην Ελλαδα, δεν εχει τιποτα θετικο να προσφερει στην κοινωνια. Σε ολες τις μορφες της κυριαρχει ο φανατισμος και ο οπαδισμος, δεν εχει σταθερη ιδεολογια, και αυτη που υπαρχει ειναι ειτε παιδιαστικη και αφελης (αναρχια), ειτε για facepalm (κκε-σταλινισμος). Γενικα δεν προκειται να δωσει καμμια λυση στα προβληματα της χωρας. Ειναι μαλιστα ενα απο τα προβληματα της χωρας..

οταν σου απαντησα δεν μιλησα καθολου για αριστερα.. αφου επιμενεις ομως,
θεωρεις οτι η κυβερνηση που οδηγησε την ελλαδα σε αυτο το χαλι (πασοκ νδ) ειναι και αυτη που θα τη βγαλει?
συνηθως οταν γινετε μλκια σε μια επιχειρηση απολυετε ο υπευθυνος και αναλαμβανουν καινουργια ατομα να διωρθωσουν την κατασταση
τωρα για οπαδισμο και φασισμο δεν σχολιαζω οταν μου το λες εσυ που εχεις προβαλει αρκετες ακροδεξιες αποψεις
παρολαυτα συμφωνω οτι η ουτοπικη αναρχεια σαφος δεν ειναι λυση ουτε το κκε οπως λες (απο τα λιγα που ξερω) τωρα γιατι αυτα ειναι προβληματα της χωρας δεν το καταλαβαινω, στο τελος θα μας πεις οτι αυτοι ειναι και υπευθυνοι για το χαλι xD

Η ιαπωνια ειναι χρονια μπροστα μας σε πολιτισμο και νοοτροπια. Δεν νομιζω να χασουν τον υπνο τους οι Ιαπωνες επειδη καποιοι στην Ελλαδα τους θεωρουνε ρομποτακια. Αυτοι θα δουλεψουν σκληρα και θα ξαναχτισουν την χωρα τους σε 5 χρονια το πολυ.

γελλ τα στατιστικα αλλα δειχνουν, μπορει να εχει τεραστια τεχονλογικη αναπτυξη αλλα στους κοινωνικους τομεις ειναι το μαυρο της το χαλι,
ποσο μαλον οταν τελικα δεν ειανι τοσο ρομποτ οσο προβαλονται, αφου φανηκε τεραστια ανευθυνοτητα στην περιπτωση της φουκουσιμα

Η Ελλαδα χρειαζεται πειθαρχια αμα ειναι να παει μπροστα. Η επανασταση της καταστροφης μονο πισω θα μας παει παρα μπροστα. Και οσο ξυλο θελουν οι πολιτικοι που μας φεραν σε αυτο το χαλι, αλλο τοσο ξυλο θελουν αυτοι που με αφορμη την παρουσα κατασταση προσπαθουν να αφανισουν τον ελληνισμο.

για ποια επανασταση και ποιον ελληνισμο μιλας..
αλλο να διεκδικεις καποια (βασικα) δικαιωματα και αλλο επανασταση..
και πιθαρχεια ειναι να μη βρισκεις δουλεια αφου εχεις παρει πτυχιο, μεταπτυχιακο κλπ και να ζεις με 300 ευρω?

Στην Θρακη εκανα το καθηκον μου σαν φανταρος και αμα χρειαστει θα ξαναπαω. Και επειδη ειμαι εξωτερικο δεν σημαινει οτι ξεχασα την πατριδα μου η οτι δεν της ειμαι χρησιμος.

????????

και anyway μου φενετε καπως ευκολο απο μερια σου να μιλας για παραδοσεις και παρελασεις ενω εισαι στο εξωτερικο, θα ηθελα παρα πολυ να σε δω σε κανα κουτσοχωρι στη θρακη ή στην ηπειρο να περνεις μερος στα τοπικα εθιμα αντι να βλεπεις κανα j pop groop με 20χρονα γκομενακια

#48655 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:50

Ρε Πούτιν (που πήγες για ύπνο) γιατί να είμαστε αργόσχολοι, επειδή κοιτάμε τη Μαύρη Τρύπα μας; Και στον ύπνο πάλι αργόσχολοι θα είμαστε. Δε κάνουμε δα και την ποιο τρομερή δουλειά με το να κοιμόμαστε.
Spoiler:

Oh well... :P

Ξέρεις, Ayu, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

O Uchiha Madara έχει αντίθετη άποψη, μεσιέ Μικάμι. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#48656 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:53

@ KENNY

Και να παρεβρεθεις μην φοβασαι δεν θα σε παρεξηγησει κανεις.. :hahaha:

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#48657 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 01:56

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#48658 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:03

Posted Image

Posted Image

#48659 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.601 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:04

αυτο με τις παρελασεις.. Γνωμη μου ειναι οτι αν ειχαμε ασχοληθει λιγο με την ιστορια μας(δεν εννοω φυσικα του σχολειου...) ουτε που θα σκεφτομασταν το ενδεχομενο να μην συμμετασχουμε ή να μην παρακολουθουμε την παρελαση..
Ποιος αραγε ξερει απο σας οτι ο Νικηταρας.. μετα την επιτυχια της επαναστασης ήταν ενας τυφλος που ζητιανευε τους νεους της εποχης του?? Και αυτοι(οι περισσοτεροι) οχι μονο αδιαφορουσαν αλλα και τον κοροιδευαν.. Ποιον?? Αυτον που εκανε τοση θυσια γι αυτους..

Προσωπικα εγω δεν μπορω να μην τιμησω ή να ξεχασω τι ειχαν κανει αυτοι οι ανθρωποι προκειμενου εσεις κι εγω να μιλαμε αυτη τη στιγμη.. Οποτε παντα ημουν στις παρελασεις οταν ημουν στο σχολειο. Τωρα που δεν ειμαι απλα ηρθα και εδωσα το χειροκροτημα μου.
Εξαλλου και γι αυτο εβαλα ενα σετακι(μονο γι αυτες τις μερες) σχετικο με το 1821 για να θυμομαστε.
Τωρα αν αυτο θεωρειτε εθνικισμος.. τοτε ναι ειμαι εθνικιστης..

2po6sfa_jpg.gif

#48660 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 02:11

@matasos

Ηθικα σαν χωρα παρακμαζουμε σταδιακα εδω και δεκαετιες. Οικονομικα, για μενα το κακο ξεκινησε απο τοτε που μπηκαμε στην ΕΟΚ και αρχισαμε να ζουμε με δανεικα, εχοντας μια τεχνικη και πλασματικη ευημερια χωρις να παραγουμε τιποτα στην πραγματικοτητα. Ηταν θεμα χρονου να σκασει η φουσκα, και απλα εσκασε τωρα.

Κοινωνικα δεν ειμαστε στα χειροτερα μας. Στις δεκαετιες 50-60 υπηρχε πολυ περοσσοτερη φτωχεια, αλλα τοτε ηταν αλλιως μαθημενος ο λαος.

Οσο για τις απεργειες, ουτε αυτες προσφερουν κατι οταν τα αιτηματα δεν ειναι ρεαλιστικα και βιωσιμα. Straightforward λυση για τα προβληματα μας μακαρι να υπηρχε, αλλα εδω που φτασαμε δεν υπαρχει ευκολη λυση.
Δημοσιευμένη  εικόνα