Blackle was created by Heap Media to remind us all of the need to take small steps in our everyday lives to save energy. Blackle searches are powered by Google Custom Search.
Blackle saves energy because the screen is predominantly black. "Image displayed is primarily a function of the user's color settings and desktop graphics, as well as the color and size of open application windows; a given monitor requires more power to display a white (or light) screen than a black (or dark) screen." Roberson et al, 2002
In January 2007 a blog post titled Black Google Would Save 750 Megawatt-hours a Year proposed the theory that a black version of the Google search engine would save a fair bit of energy due to the popularity of the search engine. Since then there has been skepticism about the significance of the energy savings that can be achieved and the cost in terms of readability of black web pages.
We believe that there is value in the concept because even if the energy savings are small, they all add up. Secondly we feel that seeing Blackle every time we load our web browser reminds us that we need to keep taking small steps to save energy.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 16:39
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 16:40
θέλω να σχολάσω... είναι 6 παρά και ακόμη δεν έχω κανει Meeting με τον Bossu μου.... θέλω να πάω σπιτι να κοιμηθώ πονάω παντού
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 16:44
Για μένα το χειρότερο είναι οι καμπάνες επειδή χτυπάνε 6 η ώρα το πρωί της Κυριακής και εαν έχω παράθυρα ανοιχτά ακούγονται.
Ευτυχώς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να κάνουν τίποτε τριγύρω μου.
εγω την εχω απεναντι μου και δυστυχως δεν βαραει μονο κυριακη πρωι...
...βαραει καθε μερα πρωι-απογευμα....
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 16:49
εγω την εχω απεναντι μου και δυστυχως δεν βαραει μονο κυριακη πρωι...
...βαραει καθε μερα πρωι-απογευμα....
όταν έμενα στον Ν. Μαρμαρά Χαλκιδική, οι ντόπιοι λέγαν οτι ο παπάς χτυπάει την καμπάνα όταν έχει νεύρα...
εμένα με ενοχλουν οι γείτονες και συγκεκριμένα η κακομοίρα απέναντι που βγένει κάθε πρωί και φονάζει απο το μπαλκόνι της το μωρό που ειναι μέσα στο σπίτι του απέναντι διαμερίσματος.
επίσης θέλω να καταγκείλω ότι ο διπλανός ροχαλίζει τόσο δυνατά που ακούγετε στο δωμάτιο μου, και το πρωί που πάει στην δουλειά τον ακούω κάθε μέρα.
αλλά ο κακομοίρης δεν κάνει γενικά φασαρία.
πιο παλιά αυτός που έμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τον προηγούμενο χτυπούσε την γυναίκα του, και κατά προτιμηση την κοπανούσε στον τοίχο του δωματίου μου. ένιωθα πολύ λαμακας που δεν μπορούσα να την βοηθήσω.
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 16:52
Gonna meet some of you offline.
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 16:53
όταν έμενα στον Ν. Μαρμαρά Χαλκιδική, οι ντόπιοι λέγαν οτι ο παπάς χτυπάει την καμπάνα όταν έχει νεύρα...
εμένα με ενοχλουν οι γείτονες και συγκεκριμένα η κακομοίρα απέναντι που βγένει κάθε πρωί και φονάζει απο το μπαλκόνι της το μωρό που ειναι μέσα στο σπίτι του απέναντι διαμερίσματος.
επίσης θέλω να καταγκείλω ότι ο διπλανός ροχαλίζει τόσο δυνατά που ακούγετε στο δωμάτιο μου, και το πρωί που πάει στην δουλειά τον ακούω κάθε μέρα.
αλλά ο κακομοίρης δεν κάνει γενικά φασαρία.
πιο παλιά αυτός που έμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τον προηγούμενο χτυπούσε την γυναίκα του, και κατά προτιμηση την κοπανούσε στον τοίχο του δωματίου μου. ένιωθα πολύ λαμακας που δεν μπορούσα να την βοηθήσω.
έχεις σκεφτεί να γράψεις βιβλίο?????
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 16:58
έχεις σκεφτεί να γράψεις βιβλίο?????
μπορώ απλά να γραψω για τη φορά που εμενα στον μαρμαρ και ο παπας ηταν τσαντισμένος και χτυπούσε την καμπάνα ενω ο γειτόνας χτυπούσε την γυναικα του και ροχάλιζε απο δίπλα η γειτόνισσα που συνήθως μιλάει δυνατά στο μπαλκόνι.
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 17:35
1. Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση.Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι ρε εσύ που μου έσβησες το double-post στο WoW thread, που μάλλον ο Κέννης είσαι...
Ξέρεις πόσο κόπο έκανα για να το γράψω; Έλεος, δε μπορούσες να μου στείλεις ένα πμ πριν κάνεις οτιδήποτε; Ή τουλάχιστο merge τα posts, αμάν ρε φίλε, με κατέστρεψες!
2. Μάθε το
button. Kthnxbai.3. Όταν κάνεις Copy-pasta από κάπου, φρόντιζε να αλλάζεις και κάνα χρώμα, έτσι ώστε να διαβάζεται σ' αυτό το forum χωρίς να βγαίνουν τα μάτια του άλλου.
4. Δεν διέγραψα τα δύο posts, τα έκανα merge σε ένα. Ιδού.
Edit: Απ' ό,τι βλέπω, επανέφερες το άσπρο χρώμμα γραμματοσειράς σε μερικά σημεία. Παραιτούμαι. Δεν το ξαναφτιάχνω. Δεν ξαναχάνω 15 λεπτά από τη ζωή μου για να κάνω κάτι τόσο επουσιώδες, και να ακούω και βρισίδια από πάνω.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 18:13
1. Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση.
2. Μάθε τοbutton. Kthnxbai.
3. Όταν κάνεις Copy-pasta από κάπου, φρόντιζε να αλλάζεις και κάνα χρώμα, έτσι ώστε να διαβάζεται σ' αυτό το forum χωρίς να βγαίνουν τα μάτια του άλλου.
Edit: Απ' ό,τι βλέπω, επανέφερες το άσπρο χρώμμα γραμματοσειράς σε μερικά σημεία. Παραιτούμαι. Δεν το ξαναφτιάχνω. Δεν ξαναχάνω 15 λεπτά από τη ζωή μου για να κάνω κάτι τόσο επουσιώδες, και να ακούω και βρισίδια από πάνω.
5. ???
6. Πρόφιτ!
- Shigeru Miyamoto
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 18:43
1. Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση.
2. Μάθε τοbutton. Kthnxbai.
3. Όταν κάνεις Copy-pasta από κάπου, φρόντιζε να αλλάζεις και κάνα χρώμα, έτσι ώστε να διαβάζεται σ' αυτό το forum χωρίς να βγαίνουν τα μάτια του άλλου.
1. τπτ
2. Το ξέρω το κουμπί, αλλά ήταν μεγάλο το post και θεώρησα ότι θα ήταν πιο σωστό να το χωρίσω και λόγω του περιεχομένου του.
3. Το έκανα αφού είδα ότι δεν αντέχουν τα μάτια σας. Προσωπικά θα προτιμούσα να ειδοποιούμαι προτού γίνεται η οποιαδήποτε αλλαγή σε post μου, η οποία δεν αφορά ανάρμοστη συμπεριφορά. Όσο για τα λευκά γράμματα, σε διαβεβαιώνω ότι τα άλλαξα όλα. Τα συγκεκριμένα γράμματα που παραμένουν λευκά είναι καταραμένα. Αρχικά νόμιζα ότι σου ξέφυγαν όταν έκανες πρώτη φορά εσύ edit το post μου. Μετά έκανα edit κι εγώ και νόμιζα ότι είχε διορθωθεί, αλλά μόλις είδα το παραπάνω post σου πρόσεξα ότι έχουν παραμείνει λευκά. Το ξανακάνω edit και ακόμη δε θέλει να αλλάξει.
4. Μετά το edit σου το 2ο post δεν υπήρχε. Αναγκάστηκα να το καναγράψω μόνος μου από την αρχή. Γι' αυτό υπάρχει στο link που δίνεις παραπάνω, όχι επειδή τα έκανες merge και αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που σπάστηκα.
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 18:54
Το μέρος του κειμένου που έχει μείνει λευκό είναι τα "(Source)" που περιέχουν hyperlinks. Αυτά για να τους αλλάξεις χρώμα πρέπει να τα "χρωματίζεις" μεμονομένα, ένα-ένα δηλαδή, και όχι όλο το block of text που είναι τριγύρω. (Γι' αυτό και μου πήρε 15 λεπτά.)
Anyway, άλλη φορά θα στέλνω PM...
PS.: No hard feelings.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 19:05
Κατάλαβα... μπλέξαμε τα μπούτια μας γιατί την ώρα που έκανα εγω merging στα δύο σου posts, εσύ ήθελες να κάνεις edit στο δεύτερο. Αμφίδρομη παρεξήγηση, gomenasai. V__________V
Το μέρος του κειμένου που έχει μείνει λευκό είναι τα "(Source)" που περιέχουν hyperlinks. Αυτά για να τους αλλάξεις χρώμα πρέπει να τα "χρωματίζεις" μεμονομένα, ένα-ένα δηλαδή, και όχι όλο το block of text που είναι τριγύρω. (Γι' αυτό και μου πήρε 15 λεπτά.)
Anyway, άλλη φορά θα στέλνω PM...
PS.: No hard feelings.
Ξέρω ότι έχουν links, όπως κι όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο κείμενο. Κι εγώ ένα-ένα τα άλλαζα χρώμα, αλλά αυτά τα 2(ένα στον τομέα PvP κι ένα στον τομέα Priests) για κάποιο λόγο δεν αλλάζουν με τπτ.
Επίσης το μπέρδεμα έγινε επειδή εσύ έκανες merge την ώρα που εγώ έκανα edit το πρώτο post με αποτέλεσμα να αποθηκευτεί το κείμενο χωρίς το 2ο post μετά το edit μου.
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 20:52
No more whine about locks. More whine less nerf
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 21:47