Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#48046 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 14 March 2011 - 04:32

O matassos με καλυψε, προσωπικα αδιαφορο μου ειναι αν ειναι πρωτο η οχι το ΟΡ οπουδηποτε, αρκει να το διαβαζουν τοσοι ωστε να μην σταματησει η σειρα. more than enough for me.
Νομιζω επισης οτι το αστειο με το αν πεθανε η οχι αυτος η ο αλλος παλιωσε λίγο. (αντιθετως την φωτο με τον pain ακομα τη βλεπω και γελαω! - να σαι καλα ΜΗ)
Τελος, όσο παρακολουθω κατα καιρους, στα εκτος ΟΡ θρεντς (και οχι μονο στο ανιμε.γρ) την καλυτερη διαφημιση στο ΟΡ την κανουν οι haters. Αυτα που λενε οι fans ( οταν βρισκονται σε "ξενο γηπεδο") συνηθως ειναι πιο λίγα και επαναλαμβανομενα, και συχνα πυκνα "λοβοτομημενα". Σε καθε περιπτωση δεν αρκουν για να σου εξαψουν την περιεργεια. Αντιθετως οι haters κανουν πολυ καλυτερη δουλεια, ομολογουμενως.
Oda appreciates.

Nα σου πω... Εγώ ήμουν ανάμεσα στα 2 "στρατόπεδα". Εβλεπα ευχαριστα το op στο χαλαρό βέβαια και ανάμεσα σε bleach και naruto το θεωρούσα καλύτερο από άποψη υπόθεσης. Με το που έγινα mod όμως και αναγκάστηκα να μπαίνω στα σχετικά subforum, σταδιακά κατέληξα με το όνομα του τίτλου του και μόνο να έχω στοματικές διαταραχές.:hihi2: Τι εννοώ; Εχω αφήσει πάνω απο χρόνο το anime και σκέφτομαι καμιά φορά να δω τι γίνεται παρακάτω στο manga που κι αυτό το έχω αφήσει κάπου τόσο και μου βγαίνει μια διάθεση ανορεξίας. Κάποτε ελπίζω να μου φύγει γιατί θέλω να δω τι θα γίνει παρακάτω.

Αυτό δεν μου δημιουργήθηκε από το op αλλά από τους fans. Οι "haters" δεν μπορεί να είναι haters χωρίς λόγο. Κάποιο λόγο θα έχουν. Οι λόγοι είναι προφανείς αν κάποιος το ψάξει λίγο. Αν κάνουν λίγο αυτοκριτική λοιπόν οι fans θα διαπιστώσουν ότι οι ίδιοι παραγουν τους haters. Σημειωση: Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά αναλογικά οι "κακοί" fans είναι πολύ περισσότεροι απ' ότι σε αλλα anime κι αυτοί φαίνονται ως fandom και το δημιουργούν όλο αυτό.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε, ναι υπήρξαν ασχημες αναφορες στον Oda αλλά ήταν black humour. Κανείς δεν νομίζω να ευχήθηκε πραγματικά κάτι κακό για τον άνθρωπο. Αν μη τι άλλο υπάρχουν πολλοί άλλοι για τους οποίους έχουμε πραγματικούς λόγους να ευχόμαστε κάτι τέτοιο, κι αυτοί δεν βρίσκονται στην Ιαπωνία.:hiding_something: Αλλά το ξεκίνημα πάλι το ξεκίνησαν οι οp fans που καλά καλά δεν είχε γίνει ο σεισμός και το μόνο όνομα mangaka που πετυχα να αναρωτιούνται αν ζει ήταν αυτουνού. Εδώ μάλλον χάθηκαν 10000 ανθρωποι και είμαστε στο παρα πέντε ενός 2ου τσερνομπιλ και ο χαβάς...

Και επίσης η επανάληψη του ίδιου επιχειρήματος είναι κόκκινο πανί για οποιονδήποτε όχι μόνο για τους haters. Οι πωλήσεις δεν έχουν απαραίτητα σχέση με την ποιοτητα. Και ποιος ο λόγος τόσης χαράς γι αυτές; Λες και σας δίνουν ποσοστα.:P Αυτό πήγε να εξηγήσει και η iristella με το twilight, αλλά... Ε όταν δε, μου λέτε ότι το op είναι καλύτερο απο όλα τα shounen, το οποίο δεν ισχύει πόσο μάλλον ότι βάζει κάτω το lotr, ε τότε αρχίζουν πάλι τα στομαχικά μου...
Πάει, θα με ξεπαστρεψετε τη γυναίκα και ποτέ δε θα το συνεχίσω αυτό το manga.:nanteee:

Εdit
Λάθος οι haters ή μάλλον τα troll το ξεκίνησαν.:hihi2: Οι op fans ψαρωσαν, και μετα αρχισαν να ρωτάνε κι αυτοί τι κάνει ο Oda. Shame on you, με μπερδεύετε κι εμένα!:unlucky:

Edited by Nighteyes, 14 March 2011 - 08:23.

Posted Image

Posted Image

#48047 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 March 2011 - 04:52

Eγώ πάντως με αυτά τα "συνήθεις ύποπτοι" του didimakia φαντάζομαι σε κάποιο μυστικό καταφύγιο - ναό του one piece, κάτω από μια τεράστια ταμπέλα με τον τίτλο "Haters" - επικυρήξεις "Wanted" ανάλογες με αυτές που υπάρχουν στη σειρά.

Όσο πιο πολλά berries η επικύρηξη τόσο πιο δυνατός ο Hater..:hahaha::hahaha::hahaha: Eλπίζω μόνο να μην έχει σβηστεί το "or alive" σε αυτές.

Yπήρχε μια ωραία κουβεντούλα πιο πάνω σχετικά με το πώς ο ρατσισμός λειτουργεί αμφίπλευρα. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ αν στην οποιαδήποτε άλλη σειρά λεγόταν "κακός λόγος" (όπως εγώ πχ δεν αντέχω το Saikano) θα λέγαμε πάλι για hating και θα γινόταν της μουρλής με το παραμικρό αστείο. :P (inb4 "you have no soul" by Sponis)

Edited by iristella, 14 March 2011 - 04:59.

#48048 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 March 2011 - 05:07

Eγώ πάντως με αυτά τα "συνήθεις ύποπτοι" του didimakia φαντάζομαι σε κάποιο μυστικό καταφύγιο - ναό του one piece, κάτω από μια τεράστια ταμπέλα με τον τίτλο "Haters" - επικυρήξεις "Wanted" ανάλογες με αυτές που υπάρχουν στη σειρά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

2bbd14fc.jpg

#48049 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 14 March 2011 - 05:08

Το one piece είναι οτι καλύτερο εβγαλε ποτε η Ιαπωνία.

Να τα λέμε αυτα.

#48050 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 March 2011 - 05:27

Νομιζω nighteyes οτι το διαβασες λιγο διαφορετικα αυτο που εγραψα.
Δεν μιλησα για κακια ή ότι όντως ευχομαστε να πεθανει ή ακρωτηριαστει ο οντα ή ο κουμπο, είπα απλώς ότι πάλιωσε. Στα 50 ποστς 35 ρεκβιεμ ειδα. τζαμπα πιξελ. Εξάλλου, ειπα και εγω τις καφριλες μου, δεν με ενοχλει ο κυνισμος.
Οσο για το fandom, θα σου απαντουσα με τα δικα σου λογια στο θρεντ του shineiki eva. Στην ποσοτητα χανεται η αναλογια ποιοτητας και αυτο ειναι νομος με ελαχιστες εξαιρεσεις. Δε θα μπορουσαν να μεινουν εκτος οι φαν. Δε χρειαζεται να επηρρεαζομαστε τοσο πολυ, αυτα ισχυουν παντου, νετ και rl. Τις περισσοτερες φορες δε πιο πολυ διασκεδαζω τα ποστ των haters κι ας μου αρεσει το ΟΡ, γιατι συνηθως εχουν καλυτερο χιουμορ. Αλλα ακριβως για ολους αυτους τους λογους θεωρω οτι οι haters τραβανε περισσοτερο την προσοχη, και αρα κανουν καλυτερη διαφημιση.
Π.χ. δες τελευταιο ποστ ιριστελλα και d.dragon και πες ποιο σου κινει περισσοτερο την περιεργεια, για το ΟΡ, αν ησουν ασχετη. Anw, you get my point.
Κοινως, ο οντα κοιμαται και η τυχη του δουλευει.

stasou%2520mygdala.jpg

#48051 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 March 2011 - 05:43

Δημοσιευμένη  εικόνα
Let us all bow down and praise Oda

Posted Image

#48052 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 14 March 2011 - 05:57

Νομιζω nighteyes οτι το διαβασες λιγο διαφορετικα αυτο που εγραψα.
Δεν μιλησα για κακια ή ότι όντως ευχομαστε να πεθανει ή ακρωτηριαστει ο οντα ή ο κουμπο, είπα απλώς ότι πάλιωσε. Στα 50 ποστς 35 ρεκβιεμ ειδα. τζαμπα πιξελ. Εξάλλου, ειπα και εγω τις καφριλες μου, δεν με ενοχλει ο κυνισμος.
Οσο για το fandom, θα σου απαντουσα με τα δικα σου λογια στο θρεντ του shineiki eva. Στην ποσοτητα χανεται η αναλογια ποιοτητας και αυτο ειναι νομος με ελαχιστες εξαιρεσεις. Δε θα μπορουσαν να μεινουν εκτος οι φαν. Δε χρειαζεται να επηρρεαζομαστε τοσο πολυ, αυτα ισχυουν παντου, νετ και rl. Τις περισσοτερες φορες δε πιο πολυ διασκεδαζω τα ποστ των haters κι ας μου αρεσει το ΟΡ, γιατι συνηθως εχουν καλυτερο χιουμορ. Αλλα ακριβως για ολους αυτους τους λογους θεωρω οτι οι haters τραβανε περισσοτερο την προσοχη, και αρα κανουν καλυτερη διαφημιση.
Π.χ. δες τελευταιο ποστ ιριστελλα και d.dragon και πες ποιο σου κινει περισσοτερο την περιεργεια, για το ΟΡ, αν ησουν ασχετη. Anw, you get my point.
Κοινως, ο οντα κοιμαται και η τυχη του δουλευει.

Αυτό για το black humour δεν πήγαινε τόσο σε σένα όσο σε άλλους που το πήραν στα σοβαρα. Για το nge, δεν συγκρίνεται καθόλου το ένα fandom με του αλλου. Ούτε σαν συμπεριφορά ούτε σε τίποτα. Και να σου πω προτιμώ να δω κάποιον να λέει ότι το nge είναι το καλύτερο anime του κόσμου (ενώ δεν το χωνεύω σαν anime) από το op(που μου άρεσε). Γιατί 1) μπορεί να μην μου άρεσαν τα μηνύματα του αλλά τουλαχιστον είχε πιο πολλά από του op 2)σαν animation ήταν ανώτερο 3)δεν θα το έβλεπα να το λένε καθε μέρα.

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Εγώ απλά ανέφερα τα στομαχικά μου προβλήματα.:hihi2: Φυσικά και θα το συνεχίσω κάποια στιγμή. Το πολύ πολύ να πιω καμια λεμοναδα να φτιαξει λίγο η όρεξη και μετα απο κανα δυο chapter θα ξεχάσω και το fandom και τα κουλά που διαβαζω ώρες ώρες.

Σ' αυτό που λες, κακή διαφήμιση=καλή διαφήμιση. Που να δεις στο yaoi manga thread: H iri είπε για ένα yaoi που διαβασε και θέλει να ξεχάσει. Αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα θα καταλήξει να το διαβάσει το μισό forum.:hihi2:

Στο προηγουμενο ποστ έκανα edit.

Edited by Nighteyes, 14 March 2011 - 06:03.

Posted Image

Posted Image

#48053 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 March 2011 - 05:58

Βασικά το χειρότερο πράγμα στο one piece είναι τα fanboys του, καλή ώρα. :P

Posted Image

#48054 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 14 March 2011 - 08:15

:clap::clap::clap::clap:
Παράτησα το One Piece εξαιτίας των fanboys.

#48055 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 March 2011 - 09:05

Good news for the manga fans..

JUMP goes out for sale as usual! Well, apparently no natural disaster can stop Shueisha from releasing Jump and other magazines. Today, issue 15 was sent to the stores.

The next issue will be released not on monday, but on saturday. So expect early spoilers.
Posted Image

#48056 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 March 2011 - 11:28

Καταγγέλω τα φετινά anime.gr awards για νοθεία, μέσα από το βήμα που μου δίνει η μαύρη τρύπα. Στελέχη της ΦΜΑ εθεάθησαν έξω από τα εκλογικά κέντρα να μοιράζουν φιλοσοφικές λίθους.
Πολλοί πολιτογραφήθηκαν animegrιώτες κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή, αλλοιώνοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η ένωση φίλων Kubo δε θα μείνει άπραγη.

#48057 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 March 2011 - 11:46

Είμαστε στην Ελλάδα...Τί ψηφοφορία θα ήταν αυτή χωρίς βία και νοθεία? :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#48058 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 March 2011 - 12:29

AAAAAA!! Βγαίνει ταινία που λέγεται Won Ton Baby....και είναι stop motion splatter....ohhh!!!
:hahaha:

Posted Image

#48059 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 14 March 2011 - 12:34

Καταγγέλω τα φετινά anime.gr awards για νοθεία, μέσα από το βήμα που μου δίνει η μαύρη τρύπα. Στελέχη της ΦΜΑ εθεάθησαν έξω από τα εκλογικά κέντρα να μοιράζουν φιλοσοφικές λίθους.
Πολλοί πολιτογραφήθηκαν animegrιώτες κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή, αλλοιώνοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η ένωση φίλων Kubo δε θα μείνει άπραγη.

Ψεύδεσαι, pics or it didn't happen.

#48060 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 14 March 2011 - 15:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things