Nα σου πω... Εγώ ήμουν ανάμεσα στα 2 "στρατόπεδα". Εβλεπα ευχαριστα το op στο χαλαρό βέβαια και ανάμεσα σε bleach και naruto το θεωρούσα καλύτερο από άποψη υπόθεσης. Με το που έγινα mod όμως και αναγκάστηκα να μπαίνω στα σχετικά subforum, σταδιακά κατέληξα με το όνομα του τίτλου του και μόνο να έχω στοματικές διαταραχές.O matassos με καλυψε, προσωπικα αδιαφορο μου ειναι αν ειναι πρωτο η οχι το ΟΡ οπουδηποτε, αρκει να το διαβαζουν τοσοι ωστε να μην σταματησει η σειρα. more than enough for me.
Νομιζω επισης οτι το αστειο με το αν πεθανε η οχι αυτος η ο αλλος παλιωσε λίγο. (αντιθετως την φωτο με τον pain ακομα τη βλεπω και γελαω! - να σαι καλα ΜΗ)
Τελος, όσο παρακολουθω κατα καιρους, στα εκτος ΟΡ θρεντς (και οχι μονο στο ανιμε.γρ) την καλυτερη διαφημιση στο ΟΡ την κανουν οι haters. Αυτα που λενε οι fans ( οταν βρισκονται σε "ξενο γηπεδο") συνηθως ειναι πιο λίγα και επαναλαμβανομενα, και συχνα πυκνα "λοβοτομημενα". Σε καθε περιπτωση δεν αρκουν για να σου εξαψουν την περιεργεια. Αντιθετως οι haters κανουν πολυ καλυτερη δουλεια, ομολογουμενως.
Oda appreciates.
Αυτό δεν μου δημιουργήθηκε από το op αλλά από τους fans. Οι "haters" δεν μπορεί να είναι haters χωρίς λόγο. Κάποιο λόγο θα έχουν. Οι λόγοι είναι προφανείς αν κάποιος το ψάξει λίγο. Αν κάνουν λίγο αυτοκριτική λοιπόν οι fans θα διαπιστώσουν ότι οι ίδιοι παραγουν τους haters. Σημειωση: Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά αναλογικά οι "κακοί" fans είναι πολύ περισσότεροι απ' ότι σε αλλα anime κι αυτοί φαίνονται ως fandom και το δημιουργούν όλο αυτό.
Στη συζήτηση που προηγήθηκε, ναι υπήρξαν ασχημες αναφορες στον Oda αλλά ήταν black humour. Κανείς δεν νομίζω να ευχήθηκε πραγματικά κάτι κακό για τον άνθρωπο. Αν μη τι άλλο υπάρχουν πολλοί άλλοι για τους οποίους έχουμε πραγματικούς λόγους να ευχόμαστε κάτι τέτοιο, κι αυτοί δεν βρίσκονται στην Ιαπωνία.
Και επίσης η επανάληψη του ίδιου επιχειρήματος είναι κόκκινο πανί για οποιονδήποτε όχι μόνο για τους haters. Οι πωλήσεις δεν έχουν απαραίτητα σχέση με την ποιοτητα. Και ποιος ο λόγος τόσης χαράς γι αυτές; Λες και σας δίνουν ποσοστα.
Πάει, θα με ξεπαστρεψετε τη γυναίκα και ποτέ δε θα το συνεχίσω αυτό το manga.
Εdit
Λάθος οι haters ή μάλλον τα troll το ξεκίνησαν.
Edited by Nighteyes, 14 March 2011 - 08:23.