Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#48031 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:25

Μη λέτε χαζομάρες.
Αν ο Bergman και Κουροσάβα ζούσαν θα ζητούσαν συμβουλές για character development από τον Oda.
Αν ο Klimt και ο DaVinchi ζούσαν θα ζητούσαν συμβουλές για character art από τον Oda.
Αν ο Θεός υπήρχε θα ζητούσε συμβουλές για το πώς να φτιάξει τον κόσμο από τον Oda.

Ιερόσυλοι όλοι σας.

Ο Θεός είναι ο (G)Oda.:8):
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48032 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:27

and I love turtles, δεν έχει να λέει...

xbJ3b2w.jpeg

#48033 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:27

ρε παιδες τι καθεστε και κανετε για 1000στη φορα την ιδια συζητηση (και δεν βαζετε και καμια καλη εικονα να γελασουμε τουλαχιστον)
στα τετοια μας αν ειναι το μεγαλυτερο σε πωλησεις μανγκα, και σε κανεναν να μην αρεσε απο τη στιγμη που το γουσταρω οσο δεν παει τι με νοιαζει? :nosey:
και anyway τον φαγατε τον οντα αλλα οσο αντικειμενικα και να το δει κανεις το one piece ειναι το καλυτερο σουνεν αυτη τη στιγμη,
οπωτε παντε κραξτε καμια αλλη γελιοτητα, ειναι φανερο οτι το κανετε μονο και μονο για τους φαν του, που οντος οι φανς του one piece δυστιχως συναγωνιζονται αυτους του bleach...
και οσο για το σχεδιο ειναι γουστο του καθενος
/party pooper

και το μπερζερκ το εχει γ*μησει τοσο πολυ με τις καθυστερησεις που και να σταματησει αμφιβαλω αν θα το παρει κανεις χαμπαρι για πολυυυ καιρο
αντιθετα αν παθει κατι ο οντα, τοτε ειναι που θα γινει χαμος

#48034 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:30

Καταρες ριχνω οταν ακουω τις ασυναρτησιες που λες και μου συγκρινεις το ΟP με τους 7 samurai και το LOTR.

που δηλαδη να ηταν κατι καλο θα το λεγα. (καλα για shounen καλο ειναι αλλα υπαρχουν καλυτερα ) αλλα και παλι απεχει παααααααρα πολυ απο το να ειναι αξιολογο εργο

#48035 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:32

στα τετοια μας αν ειναι το μεγαλυτερο σε πωλησεις μανγκα, και σε κανεναν να μην αρεσε απο τη στιγμη που το γουσταρω οσο δεν παει τι με νοιαζει? :nosey:

η πιο σωστη κουβεντα που εχω ακουσει εδω και καιρο. Μπραβο και σε ειχα παρεξηγησει εσενα

#48036 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:32

Δεν τους συγκρίνω εγώ στην Ιαπωνία γίνεται αυτό, μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48037 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:33

και anyway τον φαγατε τον οντα αλλα οσο αντικειμενικα και να το δει κανεις το one piece ειναι το καλυτερο σουνεν αυτη τη στιγμη

ουπς λαθος τωρα που το ξανασκευτομαι, γενικοτερα (παει να το αγγιξει το fmab αλλα μετα απο αυτα τα 2 δεν μου αρχετε τιποτα καλο)

#48038 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:36

Δεν τους συγκρίνω εγώ στην Ιαπωνία γίνεται αυτό, μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος..

οκ sorry λαθος μου. Υπο αυτες τις συνθηκες τοτε οπως ειπα και πριν, μαλλον η φυση σωστα επραξε τελικα

#48039 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:50

[media]http://www.youtube.com/watch?v=VDe7Xqw4rWY[/media]
Δεν έχω ποτέ ζηλέψει στη ζωή μου κάτι τόσο μα τόσο πολύ :run: Κοίτα χαρά ο τυπάς με το μπλέ. Όχι κοίτα. Ούτε πεντάχρονο στα τζάμπο έτσι.

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#48040 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:56

καλα ρε τι λεμε τωρα ... ελεος ...συγκρινε μου πρωτα oda με urasawa και τα λεμε μετα ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#48041 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:57

καλα ρε τι λεμε τωρα ... ελεος ...συγκρινε μου πρωτα oda με urasawa και τα λεμε μετα ...

την εχω κι εγω αυτη την απορια

#48042 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 01:08

Αν μπορούσατε αμφότερες πλευρές να συζητήσετε και κάτι καινούργιο, θα σας ήμουν υπόχρεος.

Πάω τώρα να βρω που έπεσε η κάτω γνάθος μου, η οποία ξεκόλλησε από το χασμουρητό διαβάζοντας τα τελευταία posts.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#48043 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 01:08

@Prince ποια θεωρεις εσυ τα καλυτερα shounen?
Απορια το χω απλα,δεν θελω να εμπλακω στη συζητηση,συνεχιστε εσεις.:P
Ενημερωτικα μονο,στειλε σε pm αν προτιμας...
thanks

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#48044 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 01:51

O matassos με καλυψε, προσωπικα αδιαφορο μου ειναι αν ειναι πρωτο η οχι το ΟΡ οπουδηποτε, αρκει να το διαβαζουν τοσοι ωστε να μην σταματησει η σειρα. more than enough for me.
Νομιζω επισης οτι το αστειο με το αν πεθανε η οχι αυτος η ο αλλος παλιωσε λίγο. (αντιθετως την φωτο με τον pain ακομα τη βλεπω και γελαω! - να σαι καλα ΜΗ)
Τελος, όσο παρακολουθω κατα καιρους, στα εκτος ΟΡ θρεντς (και οχι μονο στο ανιμε.γρ) την καλυτερη διαφημιση στο ΟΡ την κανουν οι haters. Αυτα που λενε οι fans ( οταν βρισκονται σε "ξενο γηπεδο") συνηθως ειναι πιο λίγα και επαναλαμβανομενα, και συχνα πυκνα "λοβοτομημενα". Σε καθε περιπτωση δεν αρκουν για να σου εξαψουν την περιεργεια. Αντιθετως οι haters κανουν πολυ καλυτερη δουλεια, ομολογουμενως.
Oda appreciates.

stasou%2520mygdala.jpg

#48045 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 02:55

+1 στον Matassos αλλα πως να μην μαλωσεις οταν με την παραμικρη ευκαιρια οι συνηθεις υποπτοι το κραζουν συνεχως?
Λογικο καποια στιγμη να φανατιστεις κι εσυ ο καημενος.

Συμπερασμα?
Σταματησε το hating και οι one piece fans δεν θα σας ενοχλουν.

edit:
Youtube Video

Rofl!

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 14 Μάρτιος 2011 - 03:26

2bbd14fc.jpg