Ο Θεός είναι ο (G)Oda.Μη λέτε χαζομάρες.
Αν ο Bergman και Κουροσάβα ζούσαν θα ζητούσαν συμβουλές για character development από τον Oda.
Αν ο Klimt και ο DaVinchi ζούσαν θα ζητούσαν συμβουλές για character art από τον Oda.
Αν ο Θεός υπήρχε θα ζητούσε συμβουλές για το πώς να φτιάξει τον κόσμο από τον Oda.
Ιερόσυλοι όλοι σας.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 14 March 2011 - 00:25
Posted 14 March 2011 - 00:27
Posted 14 March 2011 - 00:27
στα τετοια μας αν ειναι το μεγαλυτερο σε πωλησεις μανγκα, και σε κανεναν να μην αρεσε απο τη στιγμη που το γουσταρω οσο δεν παει τι με νοιαζει?
και anyway τον φαγατε τον οντα αλλα οσο αντικειμενικα και να το δει κανεις το one piece ειναι το καλυτερο σουνεν αυτη τη στιγμη,
οπωτε παντε κραξτε καμια αλλη γελιοτητα, ειναι φανερο οτι το κανετε μονο και μονο για τους φαν του, που οντος οι φανς του one piece δυστιχως συναγωνιζονται αυτους του bleach...
και οσο για το σχεδιο ειναι γουστο του καθενος
/party pooper
και το μπερζερκ το εχει γ*μησει τοσο πολυ με τις καθυστερησεις που και να σταματησει αμφιβαλω αν θα το παρει κανεις χαμπαρι για πολυυυ καιρο
αντιθετα αν παθει κατι ο οντα, τοτε ειναι που θα γινει χαμος
Posted 14 March 2011 - 00:30
που δηλαδη να ηταν κατι καλο θα το λεγα. (καλα για shounen καλο ειναι αλλα υπαρχουν καλυτερα ) αλλα και παλι απεχει παααααααρα πολυ απο το να ειναι αξιολογο εργο
Posted 14 March 2011 - 00:32
στα τετοια μας αν ειναι το μεγαλυτερο σε πωλησεις μανγκα, και σε κανεναν να μην αρεσε απο τη στιγμη που το γουσταρω οσο δεν παει τι με νοιαζει?
η πιο σωστη κουβεντα που εχω ακουσει εδω και καιρο. Μπραβο και σε ειχα παρεξηγησει εσενα
Posted 14 March 2011 - 00:33
ουπς λαθος τωρα που το ξανασκευτομαι, γενικοτερα (παει να το αγγιξει το fmab αλλα μετα απο αυτα τα 2 δεν μου αρχετε τιποτα καλο)και anyway τον φαγατε τον οντα αλλα οσο αντικειμενικα και να το δει κανεις το one piece ειναι το καλυτερο σουνεν
αυτη τη στιγμη
Posted 14 March 2011 - 00:36
Δεν τους συγκρίνω εγώ στην Ιαπωνία γίνεται αυτό, μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος..
οκ sorry λαθος μου. Υπο αυτες τις συνθηκες τοτε οπως ειπα και πριν, μαλλον η φυση σωστα επραξε τελικα
Posted 14 March 2011 - 00:50
Δεν έχω ποτέ ζηλέψει στη ζωή μου κάτι τόσο μα τόσο πολύ

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Posted 14 March 2011 - 00:56
Posted 14 March 2011 - 00:57
καλα ρε τι λεμε τωρα ... ελεος ...συγκρινε μου πρωτα oda με urasawa και τα λεμε μετα ...
την εχω κι εγω αυτη την απορια
Posted 14 March 2011 - 01:08
Πάω τώρα να βρω που έπεσε η κάτω γνάθος μου, η οποία ξεκόλλησε από το χασμουρητό διαβάζοντας τα τελευταία posts.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 14 March 2011 - 01:08
Απορια το χω απλα,δεν θελω να εμπλακω στη συζητηση,συνεχιστε εσεις.
Ενημερωτικα μονο,στειλε σε pm αν προτιμας...
thanks
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 14 March 2011 - 01:51
Νομιζω επισης οτι το αστειο με το αν πεθανε η οχι αυτος η ο αλλος παλιωσε λίγο. (αντιθετως την φωτο με τον pain ακομα τη βλεπω και γελαω! - να σαι καλα ΜΗ)
Τελος, όσο παρακολουθω κατα καιρους, στα εκτος ΟΡ θρεντς (και οχι μονο στο ανιμε.γρ) την καλυτερη διαφημιση στο ΟΡ την κανουν οι haters. Αυτα που λενε οι fans ( οταν βρισκονται σε "ξενο γηπεδο") συνηθως ειναι πιο λίγα και επαναλαμβανομενα, και συχνα πυκνα "λοβοτομημενα". Σε καθε περιπτωση δεν αρκουν για να σου εξαψουν την περιεργεια. Αντιθετως οι haters κανουν πολυ καλυτερη δουλεια, ομολογουμενως.
Oda appreciates.

Posted 14 March 2011 - 02:55
Λογικο καποια στιγμη να φανατιστεις κι εσυ ο καημενος.
Συμπερασμα?
Σταματησε το hating και οι one piece fans δεν θα σας ενοχλουν.
edit:
Rofl!
Edited by didimakia, 14 March 2011 - 03:26.