Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#47881 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 March 2011 - 00:53

Με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τελευταία με το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους, δεν ξέρεις πλέον ποιον να πιστέψεις σχετικά με το που βαδίζει αυτή η χώρα. Σας παραθέτω την εξής "πληροφορία" σχετικά με πολύ κοντινή χρεωκοπία μας που θα συμπέσει με την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου για να υπάρχει και ένα "ισοζύγιο" στις ειδήσεις των ημερών εκείνων.
http://www.tempo.gr/ston-kosmo-mas/ellada/19643-xreokopia
Βέβαια, οφείλω να προσθέσω ότι και από δική μου πηγή (που προέρχεται από άποψη στελέχους της κυβέρνησης) έχω ακούσει ότι έχει βρεθεί σε αδιέξοδο η κυβέρνηση και δεν μένει πλέον άλλη λύση. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#47882 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 March 2011 - 01:05

λοιπον οι χιπστερζ ειναι απολαυση να τους ακους στα τρενα/ λεωφορεια.
σημερα πετυχα 2 εξαιρετικα παλικαρια που ανταλλαζαν αποψεις για το ποιος ειναι πιο βρωμιαρης και ψαγμενος. ελεγαν για καταπληκτικα ταξιδια στη Βουδαπεστη με 20 ευρω στην τσεπη. μου εκανε φοβερη εντυπωση μιας και οι 2 τους ειχαν αγκαλια το λατρεμενο τους iphone...

ο ενας μαλιστα φοραγε ενα χρωματιστο μαλλινο παντελονι με 10 κιλα λιγδα. το ειχε ραψει ενας τυφλος μοναχος στο θιβετ με οδοντογλυφιδες απο μυξες λαμα... ή κατι τετοιο...

οταν αρχισαν την συζητηση για μουσικη και ποσο ταλαντουχοι ειναι στην κιθαρα φανταστηκα τον φιλο και αδελφο Κεννη να τους κοπαναει τα κεφαλια με τριφτη τυριου.

τα σπανε οι χιπστερζ.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#47883 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 March 2011 - 01:15

Με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τελευταία με το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους, δεν ξέρεις πλέον ποιον να πιστέψεις σχετικά με το που βαδίζει αυτή η χώρα. Σας παραθέτω την εξής "πληροφορία" σχετικά με πολύ κοντινή χρεωκοπία μας που θα συμπέσει με την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου για να υπάρχει και ένα "ισοζύγιο" στις ειδήσεις των ημερών εκείνων.
Βέβαια, οφείλω να προσθέσω ότι και από δική μου πηγή (που προέρχεται από άποψη στελέχους της κυβέρνησης) έχω ακούσει ότι έχει βρεθεί σε αδιέξοδο η κυβέρνηση και δεν μένει πλέον άλλη λύση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οχι μονο θα συμπεσει με την 25η Αλλα την ιδια μερα η τζουλια θα παει με τον peter north τον marilyn μανσον και το εγγονακι απο τον "βουκεφαλα" της τσιτσιολινας, θα γινει παρτυ με ουζα στην πισινα του μπιγκ μπροδερ, θα βαλει την πλερεζα η παναγια της τηνου, ο τριανταφυλλοπουλος θα ανεβασει βιντεο με το ιερόν-emo και θα πεθανει απο καρδια ο αλέκος του κωτσοβολου και θα του κανουν την κηδεια οι Αφοι σοφιανοι και ο παυλος κοντογιαννιδης.

edit: @ serestrum ^^ :respect:

stasou%2520mygdala.jpg

#47884 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 11 March 2011 - 01:23

αναμενομενο... ουτος η αλλος χροσταγαμε πριν τη ολιμπιαδα. τωρα να τα ξεπλιροσουμε ολα;
:hiding_something:λες και εχει παει κανεις φιλακη απο αυτους που περνουν μιζες και σπαταλανε τους φορους....

αφιερομενο στη κυβερνιση (γενικα)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=rHWglftyXPA&feature=related[/media]
Imagination is the only limit!

#47885 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 March 2011 - 01:29

Ξεκίνησα την πρώτη σεζόν του Beauty and the Geek, ένα παλιό "ριάλιτι" στο οποίο έξυπνα nerds με χαζές θεογκόμενες προσπαθούν να μάθουν ο ένας στον άλλο τα skills τους (ακαδημαϊκές-ish γνώσεις/ social skills). Εκεί λοιπόν υπάρχει ένα τυπάκι που ΚΑΘΕ φορά που, εχμ.. είναι exited έχει nosebleed.
Έχω ξεραθεί στο γέλιο... live action anime!
I feel so happy!! :hihi2:

epic nosebleed!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Αγνοούσα την ύπαρξη αυτού του ριάλιτι.
Να και ένα αξιοπρεπές και ενδιαφέρον ριάλιτι.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#47886 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 March 2011 - 01:37

Για αυτό και εμείς έχουμε πάει τα εκατομύρια μας στα Μπαρμπέιντος για να μαστε σίγουροι :kakaka:

xbJ3b2w.jpeg

#47887 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 11 March 2011 - 02:14

ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ,,,ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ
Posted Image

#47888 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 March 2011 - 03:12

λοιπον οι χιπστερζ ειναι απολαυση να τους ακους στα τρενα/ λεωφορεια.
σημερα πετυχα 2 εξαιρετικα παλικαρια που ανταλλαζαν αποψεις για το ποιος ειναι πιο βρωμιαρης και ψαγμενος. ελεγαν για καταπληκτικα ταξιδια στη Βουδαπεστη με 20 ευρω στην τσεπη. μου εκανε φοβερη εντυπωση μιας και οι 2 τους ειχαν αγκαλια το λατρεμενο τους iphone...

ο ενας μαλιστα φοραγε ενα χρωματιστο μαλλινο παντελονι με 10 κιλα λιγδα. το ειχε ραψει ενας τυφλος μοναχος στο θιβετ με οδοντογλυφιδες απο μυξες λαμα... ή κατι τετοιο...

οταν αρχισαν την συζητηση για μουσικη και ποσο ταλαντουχοι ειναι στην κιθαρα φανταστηκα τον φιλο και αδελφο Κεννη να τους κοπαναει τα κεφαλια με τριφτη τυριου.

τα σπανε οι χιπστερζ.

indeed ρεεε

hipsters ftw !

also anelis look
http://www.tvline.com/2011/03/pilot-scoop-titus-welliver-has-an-awakening/

Edited by Strange Loop, 11 March 2011 - 04:20.

#47889 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 11 March 2011 - 06:21

Posted Image

Fuyutsuki's sideburns are so cash.
Hope he deals with it though...
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#47890 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 March 2011 - 09:20

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚ! Αν αυτό το τσουνάμι καταστρέψει τα στούντιο της Shaft θα τρελαθώ! :Crying2:

Posted Image

#47891 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 11 March 2011 - 09:28

Πολύ μεγάλη καταστροφή στην Ιαπωνία! Ελπίζω όλη η προετοιμασία αυτού του λαού τόσα χρόνια να βοηθήσει να μειωθούν τα θύματα... :unlucky:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#47892 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 March 2011 - 09:36

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚ! Αν αυτό το τσουνάμι καταστρέψει τα στούντιο της Shaft θα τρελαθώ! :Crying2:

Ακόμα και να μην το καταστρέψει, έτσι κι αλλιώς όλα πάνε για ban :hahaha:
Μετά τα anime, πάμε και στα video games :P
http://www.sankakucomplex.com/2011/03/11/tokyo-governor-candidate-i-will-ban-violent-games/
phmava.php

#47893 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 11 March 2011 - 15:00

Άσχετο... Έχει κανείς σας υπ όψιν σειρές anime (όχι ταινίες) που να έχουν 5.1 ήχο; (Ναι ξέρω παράξενη ερώτηση, αλλά είμαι περίεργος). Μία που μου έρχεται στο μυαλό είναι το NGE και μια άλλη που δεν έχω δει όμως απλά έτυχε να το ξέρω είναι το Chevalier.
phmava.php

#47894 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 March 2011 - 15:10

Άσχετο... Έχει κανείς σας υπ όψιν σειρές anime (όχι ταινίες) που να έχουν 5.1 ήχο; (Ναι ξέρω παράξενη ερώτηση, αλλά είμαι περίεργος). Μία που μου έρχεται στο μυαλό είναι το NGE και μια άλλη που δεν έχω δει όμως απλά έτυχε να το ξέρω είναι το Chevalier.

Well, I hope you like english dubs, because most of the 5.1 only applies to the dub rather than the sub. Here's a list of the stuff I have that has 5.1 on the box:

Macross Plus movie
The Guyver 12 ep OVA
The Guyver 26 ep TV series
Gundam F91
Gundam Wing Endless Waltz
Noein
Megazone 23
Zone of the Enders
Full Metal Panic
Full Metal Panic Fumoffu
Full Metal Panic The Second Raid
RahXephon
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (it's sci-fi!)
Yukikaze
Diebuster/Gunbuster 2
Gunbuster the movie
Diebuster the movie
Gravion and Gravion Zwei
STR.A.IN.
Super Robot Wars Original Generation the Animation
Aquarion
Neon Genesis Evangelion (the platinum edition at least)
The End of Evangelion
Evangelion 1.01
Heroic Age
Martian Successor Nadesico: The Prince of Darkness
Godannar
Jinki:Extend
Linebarrels of Iron
Strike Witches
Akira
Darker than Black

sauce:mechatalk.net

#47895 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 11 March 2011 - 15:13

sauce:mechatalk.net

Thanks, αν και κάποια ειναι ταινίες, και κάποια άλλα είναι μόνο το english dub 5.1 (πχ haruhi). :hihi2:
phmava.php