Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#47746 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:22

@mono Οσο πλακα και να σπατε με το BB αυτο,ηταν μακραν το πιο πολιτισμενο και ενδιαφερον ΒΒ σε σχεση με τα υπολοιπα των αλλων χωρων.Σε συγκριση με τα προηγουμενα της χωρας μας επισης.Ρωτησε τον Phantom duck η την Orion19 να σου πουν τι γινοταν στη Φινλανδια (ή απλα ψαξε στο youtube) και για πολυ μικροτερο επαθλο μαλιστα και θα το δεις με αλλο ματι μετα.
Περαιτερω δεν θα σχολιασω,καθως αμφιβαλλω αν καποιος που το χλευαζει αφιερωσε αρκετες ωρες για να το παρακολουθησει (αντικειμενικα) η επικεντρωθηκε στα ατομα που αξιζαν,αντι σαυτα που εγιναν αντικειμενο parody για τους σνομπ.Οσοι παρακολουθουσαν ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινουν τι εννοω..
cheers :yawn2:

Σάτιρα. ΣΑΤΙΡΑ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Νιώσε λίγο! Όλα τα ριάλιτι είναι για τον πέο, δεν έχει σημασία πόσο για τον πέο. Είναι για τον πέο.
Και εγώ τις μ@λακίες που βλέπω δεν τις παίρνω στα σοβαρά και έχει πλάκα να βλέπω να τις σατιρίζουν όσο κ αν μου αρέσουν.

Δεν σου έκαναν και προσωπική επίθεση οι intvduals, χαλάρωσε... :bleh:

:hero:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#47747 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:29

A manly red :8):

Μιας και μιλάμε για psp μπορει αν μου βρεί κάποιος το ακόλουθω τορρεντ??

god eater burst cso english...

ΤΗΑΤ will happen not my son γιατι δεν υπάρχει ακόμα ευρωπαική/αμερικάνικη έκδοση. Αμα ξέρεις "γιαπωνεζικα" μπι μαι γκεστ 15-18 του Μάρτη κυκλοφορεί, υπομονη

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#47748 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:32

damn,.... καλα δεν πειράζει θα βολευτ'β με το GoW: CoO

v4kFmx.png

#47749 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:38

well, ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά! ~runs off to buy ze galazio...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 08 Μάρτιος 2011 - 22:50

#47750 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:40

@anelis Πρωτη φορα ποσταρω για το ΒΒ μετα απο τα πολλα που εχω διαβασει στην τρυπα.Και τυχαια αναφερθηκα στην mono επειδη αυτη εστειλε το video.
Τωρα αν ειναι ολα τα ριαλιτι για τον πεο που λες,εμενα δεν μου λεει τιποτα.Σαν προτζεκτ το BB ειναι πολυ ενδιαφερον για μενα προσωπικα,και το οτι ο αλφα,η ρουλα,η παραγωγη ή ο οποιοσδηποτε το τραβηξαν απτα μαλλια για να κανει νουμερα με το ζορι,και το εκαναν αντικειμενο χλευασμου/σατιρας επισης δεν με αγγιζει καθολου.
Εσυ μπορει απτην αλλη να βλεπεις κατι που θεωρεις ******* και να βλεπεις και την σατιρα και να το απολαμβανεις.Εγω ομως δεν θελω να βλεπω κατι που θεωρω *******,και ουτε μαρεσει να το σατιριζει καποιος χρησιμοποιοντας ενα κομματι 2% απο το ολο σκηνικο.
Τελος,δεν ξερω γιατι απαντας εσυ ενω αναφερθηκα στην mono,αλλα καλο ειναι να ξεκαθαρισω παλι αν δεν εγινε αντιληπτο πως δεν σηκωνω κανενα flame war,ουτε θελω να κανω καμια αντεπιθεση στην mono :P.Tην γνωμη μου ηθελα να πω και εγω μια φορα πανω σαυτο to θεμα απλα.Δυστυχως ο σοβαρος τονος στην τρυπα αντιμετωπιζεται καμια φορα ως U mad,why so serious,rage response και το κατανοω και αυτο,ηδη χαλαρος ειμαι μην με παρεξηγεις plz.^^
αυτα

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#47751 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:40

μόνο αυτό
τίποτα άλλο στον κόσμο απλά λιώνωωωωω

@ πάνισερ, Απαντάω γιατί δεν το έγραψες στο vm της mono αλλά στην τρούπα. Απαγορεύεται δηλαδή, να μην το ξανακάνω, τζιζ; :P
Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει ή όχι, σημασία έχει να καταλάβεις την έννοια της σάτιρας γιατί περί σάτιρας πρόκειται (btw οι συγκεκριμένοι έχουν δηλώσει ότι λατρεύουν να βλέπουν τέτοια σόου...σοου δεν είναι χέιτερς), εξάλλου τα ίντερνετς είναι γεμάτα με δαύτη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#47752 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:49

@anelis ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ :hahaha::hahaha::hahaha:

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

@Punisher Συγγνώμη αν έθιξα τα γούστα σου, αλλά πραγματικά πιστεύω έχοντας παρακολουθήσει μεγάλο μέρος του bb ( λατρεύω την τρασίλα) ότι ήταν πραγματικά γτπ. Από κει και πέρα ακόμα και γαμάτο να το θεωρούσα πάλι δεν θα με πείραζε η σάτυρα...Εδώ τη δέχομαι για αγαπημένες μου σειρές όπως το glee. Επομένως οκ δεν θες να κάνεις flame, σε πιστεύω αλλά πού ακριβώς είναι το πρόβλημα σου? :P

xbJ3b2w.jpeg

#47753 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 22:58

@Punisher Συγγνώμη αν έθιξα τα γούστα σου, αλλά πραγματικά πιστεύω έχοντας παρακολουθήσει μεγάλο μέρος του bb ( λατρεύω την τρασίλα) ότι ήταν πραγματικά γτπ. Από κει και πέρα ακόμα και γαμάτο να το θεωρούσα πάλι δεν θα με πείραζε η σάτυρα...Εδώ τη δέχομαι για αγαπημένες μου σειρές όπως το glee. Επομένως οκ δεν θες να κάνεις flame, σε πιστεύω αλλά πού ακριβώς είναι το πρόβλημα σου? :P

In case you haven't noticed...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μια ευγενικη χορηγια του ΑΝΤ1...:if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#47754 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:04

@anelis Καταρχας μην γραφεις το punisher στα ελληνικα(παρακληση):hiding_something:
Και φυσικα μπορεις να απαντησεις αν θες,δεν ειπα οτι απαγορευεται.
Το λινκ που εστειλες για ακομη μια φορα δεν μου λεει κατι.Οτι ειπα ηταν πανω στο BB και μονο.
Τωρα την εννοια της σατιρας που λες δεν ξερω αν την εχω καταλαβει οπως εσυ,ποτε δεν ημουν και ειδικος της σατιρας.Απο οσα ξερω λεω και μπορει να ειμαι και λαθος.Ξεκαθαρισα ηδη οτι με ενοχλει οταν ασχολιουνται με ενα μικρο κομματι του BB μονο,αλλα θα μου πεις λογικο και αυτο.
Ξερω πως γινεται χαμος φυσικα στο ιντερνετ,αλλα δεν σημαινει οτι μαρεσουν και ολες.

@mono Δεν ξερω αν εθιξες τα γουστα μου,και μεχρι τωρα αμφεβαλλα για το οτι ειδες το μεγαλυτερο μερος που λες.Αλλα αφου το λες,σε πιστευω.Δεν εχω κανενα προβλημα αν το θεωρειται τρασιλα η γτπ εφοσον οντως παρακολουθεισατε το μεγαλυτερο κομματι του (τουλαχιστον).Το πρωτο μου ποστ εξηγει ολα αυτα που ηθελα να πω απλα.Γιατι αν ασχολειστε με το ελληνικο ΒΒ και με την σατιρα του,τοτε θα σας ενδιαφερε λογικα και η γενικοτερη εικονα.
Τελος να πω ξανα πως εμενα με πειραζει κυριως η μεμονωμενη σατιρα,που την θεωρω hating στεγνα.Κατα τα αλλα,τα ξεκαθαρισαμε πιστευω τα πραγματα εδω.Ειμαστε cool θαρρω..χΔ

Υ.Γ.Σορρυ που τα γραφω εδω ολα,δεν ειναι και καλο να μιλαμε μεταξυ μας μονο.Αλλα δεν στελνω ποτε VMs.Ξεκαθαρισαμε την θεση μας παντως anyway.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#47755 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:09

Παμε ρε Arsenal

qzMHWHd.png

#47756 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:14

well, ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά! ~runs off to buy ze galazio...

Και εμείς ευχαριστούμε που άκουσες τη γνώμη μας (not)

Να κάνω μια ερρώτηση??? To card captor sakura είχε παίξει ποτέ στην ελλάδα?

v4kFmx.png

#47757 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:16

Ναι.
Στο Star και την πρωταγωνίστρια την έλεγαν Νίκι xD

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#47758 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:18

Και έλεγα , κάτι μου θυμίζει αυτό το ζωάκι με τα φτερά....

v4kFmx.png

#47759 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:36

[media]http://www.youtube.com/watch?v=6-iBfweN780&feature=channel_video_title[/media]
Imagination is the only limit!

#47760 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 23:43

^

Δημοσιευμένη  εικόνα