Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 15:55

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 16:27
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 16:48
Χελωνόκοσμος/Geogebra/SketchPad/κλπ...Εγώ από την άλλη μια χαρά είμαι σήμερα στη σχολή. Δεν λέω χιονίζει, αλλά παλεύεται... Έκανα μιάμιση ώρα Αλγεβρική Τοπολογία και τώρα είμαι βιβλιοθήκη και προσπαθούσα να μπω στο δίκτυο από το mac (και προφανώς τα κατάφερα, από εδώ σας γράφω!!). Έχει και Γενική Συνέλευση, που σημαίνει ότι 13-15 δεν έχει μαθήματα, οπότε δεν πιστεύω ότι χάσατε κάτι.
Θεωρία Αριθμών πέρασα χωρίς να παρακολουθώ, διάβαζα από το βιβλίο του Δεριζιώτη. Χρήση Τεχνολογιών δεν έχω πάρει ακόμα, εκεί κάνουν μαθηματικά προγράμματα; Εγώ στην Υπολογιστική Άλγεβρα έμαθα το Mathematica (το έκανα έξω βέβαια). Στη Χρήση έχουμε κι άλλα;
Όχι ρε συ,λες και υπάρχει περίπτωση κάποιο καιρικό φαινόμενο να αναστείλει γενικά τη λειτουργία της σχολής.Ακόμα και 1 μέτρο χιόνι να φτάσει,αυτοί θα περιμένουν να ανέβουμε >_>Α ξαναδιαβάζοντας τη συζητησή σας κατάλαβα ότι αυτοθέλητα δεν πήγατε, στην αρχή νόμιζα ότι θεωρήσατε ότι λόγω της χαμηλής χιονοπτωσης δεν ήταν ανοιχτή η σχολή. Η αδερφή μου πάει σε όλα όποτε, πάντως στο φορουμ του μαθηματικού έχει κάποια ενδιαφέροντα 'νήματα'.
Όπα για περίμενε.Αρχικά ήξερα ότι κανένας καθηγητής δεν θα κάνει μάθημα,κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε απλή συνέλευση φοιτητών,οπότε νόμισα ήταν των καθηγητών...wth...Των φοιτητών ήταν. Αλλά ούτως ή άλλως δεν έγινε, είχε χαμηλή προσέλευση. Αυτή τη στιγμή είναι στο αμφιθέατρο γύρω στα 15 άτομα και οι των παρατάξεων έχουν φύγει!!
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 17:19

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 17:54
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:02
How to become a Ninja using tambons and lip gloss
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:29

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:37
Ανησυχώ. Δεν θα την φάω.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:48
Τ' αδέρφια μου, μου έφτιαξαν βάφλα και είναι τρομερά ενθουσιασμένοι.
Ανησυχώ. Δεν θα την φάω.
Good choice sir, just like you I never trusted my sister's cooking.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 19:02
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 19:08
Αχά! Ωραία, ωραία... αν και το Mathematica μου φάνηκε αρκετά ισχυρό, γιατί να μην μάθουμε και κανένα πρόγραμμα ακόμα; More tools!!!Χελωνόκοσμος/Geogebra/SketchPad/κλπ...
Κανονικά, σε μια επίσημη Γενική Συνέλευση δεν γίνονται καθόλου μαθήματα. Απλά μερικοί καθηγήτες όπως πχ. ο Βάρσος τα κάνουν ανεπίσημα σε άλλη αίθουσα. Επίσης μερικές φορές αποφασίζουν οι παρατάξεις για συνέλευση χωρίς να δεχτεί η γραμματεία, οπότε και τα μαθήματα δεν διακόπτονται, μόνο ίσως του καθηγητή που θα δώσει το αμφιθέατρο! Στις επίσημες, όμως, σταματάνε.Όπα για περίμενε.Αρχικά ήξερα ότι κανένας καθηγητής δεν θα κάνει μάθημα,κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε απλή συνέλευση φοιτητών,οπότε νόμισα ήταν των καθηγητών...wth...
To A.Φ.Μ σας ξεχάσατε να μας δώσετε κύριε Thomas και την ομάδα αίματος σας!
Ε; Τι; Πώς;
Το λες επειδή είπα ό,τι έκανα στη σχολή ή έδωσα καμια πληροφορία και δεν το κατάλαβα; Πού είδες το όνομά μου; (ε.... όχι ότι αυτό είναι το κανονικό μου
Με hackάρουν μου φαίνεται!!!
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 20:41
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 20:44
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 20:46
WTF?! Απολύσανε τον Charlie Sheen από το two and a half men...Αυτό είναι σαν να απολύεις τον Sheldon από το tbbt...Δηλαδή τώρα θα βάλουν άλλον? Σιγά ρε παιδιά, επειδή το παληκάρι έκανε μερικά ναρκωτικά και ζει με δύο γυναίκες?
On February 28, 2011, during a national television interview in his home, Sheen publicly demanded a 50% raise for the show Two and a Half Men.[54] Already the highest-paid actor on television, Sheen demanded 3 million dollars per episode, claiming that in comparison to the amount that the series is making, he is "underpaid."[54] He later retracted that demand. A March 3, 2011, survey found that 71% of Americans had an unfavorable impression of Sheen and 16% had a positive opinion of him.[55]
On March 7, 2011, CBS and Warner Bros. fired Sheen from Two and a Half Men.[56] The official statement read: “After careful consideration, Warner Bros. Television has terminated Charlie Sheen's services on Two and a Half Men effective immediately.”[57]
http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Sheen#Warner_Bros._dismissal
Σιγά μην τον διώχνανε επειδή πηδάει πορνοστάρ...