Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#47716 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 15:55

Εδώ ούτε νιφάδα δεν έχει ρίξει:sigh2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#47717 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 16:27

Χρονια πολλα σε αυτα τα ατιμα τα πλασματα :P

2bbd14fc.jpg

#47718 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 16:48

Εγώ από την άλλη μια χαρά είμαι σήμερα στη σχολή. Δεν λέω χιονίζει, αλλά παλεύεται... Έκανα μιάμιση ώρα Αλγεβρική Τοπολογία και τώρα είμαι βιβλιοθήκη και προσπαθούσα να μπω στο δίκτυο από το mac (και προφανώς τα κατάφερα, από εδώ σας γράφω!!). Έχει και Γενική Συνέλευση, που σημαίνει ότι 13-15 δεν έχει μαθήματα, οπότε δεν πιστεύω ότι χάσατε κάτι.

Θεωρία Αριθμών πέρασα χωρίς να παρακολουθώ, διάβαζα από το βιβλίο του Δεριζιώτη. Χρήση Τεχνολογιών δεν έχω πάρει ακόμα, εκεί κάνουν μαθηματικά προγράμματα; Εγώ στην Υπολογιστική Άλγεβρα έμαθα το Mathematica (το έκανα έξω βέβαια). Στη Χρήση έχουμε κι άλλα;

Χελωνόκοσμος/Geogebra/SketchPad/κλπ...

Α ξαναδιαβάζοντας τη συζητησή σας κατάλαβα ότι αυτοθέλητα δεν πήγατε, στην αρχή νόμιζα ότι θεωρήσατε ότι λόγω της χαμηλής χιονοπτωσης δεν ήταν ανοιχτή η σχολή. Η αδερφή μου πάει σε όλα όποτε, πάντως στο φορουμ του μαθηματικού έχει κάποια ενδιαφέροντα 'νήματα'.

Όχι ρε συ,λες και υπάρχει περίπτωση κάποιο καιρικό φαινόμενο να αναστείλει γενικά τη λειτουργία της σχολής.Ακόμα και 1 μέτρο χιόνι να φτάσει,αυτοί θα περιμένουν να ανέβουμε >_>

Των φοιτητών ήταν. Αλλά ούτως ή άλλως δεν έγινε, είχε χαμηλή προσέλευση. Αυτή τη στιγμή είναι στο αμφιθέατρο γύρω στα 15 άτομα και οι των παρατάξεων έχουν φύγει!!

Όπα για περίμενε.Αρχικά ήξερα ότι κανένας καθηγητής δεν θα κάνει μάθημα,κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε απλή συνέλευση φοιτητών,οπότε νόμισα ήταν των καθηγητών...wth...

#47719 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 17:19

http://www.amazon.com/Feminine-Hygiene-Products-Manly-Manner/dp/0741448890/?tag=oddee-20

:blurah5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#47720 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 17:54

^Ρε παιδί μου είσαι σε έναν καυγά. Και σου ρίχνουν μια μπουνιά και ανοίγει η μύτη σου...Χώνεις μέσα ένα ταμπόν και συνεχίζεις την κλωτσοπατινάδα :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#47721 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:02

Στη μπροστά -μπροστά σελίδα του βιβλίου θα γράφει " Από την Μαρία στις υπόλοιπες γυναίκες του κόσμου. ( άντε και στους άντρες) :P

How to become a Ninja using tambons and lip gloss

Tiger-stock-blog-header.jpg

#47722 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:19

Youtube Video

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#47723 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:29

Καθώς διάβαζα berserk:
Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#47724 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:37

Τ' αδέρφια μου, μου έφτιαξαν βάφλα και είναι τρομερά ενθουσιασμένοι.
Ανησυχώ. Δεν θα την φάω.

#47725 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:48

Τ' αδέρφια μου, μου έφτιαξαν βάφλα και είναι τρομερά ενθουσιασμένοι.
Ανησυχώ. Δεν θα την φάω.

Good choice sir, just like you I never trusted my sister's cooking.

#47726 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 19:02

Δεν κάνετε καλά παίδες...Το καλύτερο είναι να τρως τα φαγητά που φτιάχνει κάποιος/κάποια από τις πρώτες φορές,που δεν τα κάνει καλά...Έτσι βασίζεται περισσότερο στη γνώμη σου,και έτσι μπορείς να παίξεις με τα συστατικά και να την κάνεις,μέρα με τη μέρα,υποσυνείδητα,να φτιάχνει φαγητά της αρεσκείας σου.Οι πρώτες μετριότητες θυσιάζονται για να μπορέσεις τελικά να δημιουργήσεις την προσωπική σου μαγείρισσα.Απλά να είστε λίγο προσεχτικοί,θυμάμαι ακόμα εκείνη την φορά που είχα πάει να φάω άβραστη πατάτα εν αγνοία μου...:run:

#47727 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 19:08

Χελωνόκοσμος/Geogebra/SketchPad/κλπ...

Αχά! Ωραία, ωραία... αν και το Mathematica μου φάνηκε αρκετά ισχυρό, γιατί να μην μάθουμε και κανένα πρόγραμμα ακόμα; More tools!!!

Όπα για περίμενε.Αρχικά ήξερα ότι κανένας καθηγητής δεν θα κάνει μάθημα,κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε απλή συνέλευση φοιτητών,οπότε νόμισα ήταν των καθηγητών...wth...

Κανονικά, σε μια επίσημη Γενική Συνέλευση δεν γίνονται καθόλου μαθήματα. Απλά μερικοί καθηγήτες όπως πχ. ο Βάρσος τα κάνουν ανεπίσημα σε άλλη αίθουσα. Επίσης μερικές φορές αποφασίζουν οι παρατάξεις για συνέλευση χωρίς να δεχτεί η γραμματεία, οπότε και τα μαθήματα δεν διακόπτονται, μόνο ίσως του καθηγητή που θα δώσει το αμφιθέατρο! Στις επίσημες, όμως, σταματάνε.

To A.Φ.Μ σας ξεχάσατε να μας δώσετε κύριε Thomas και την ομάδα αίματος σας! :P

Ε; Τι; Πώς;:blurah5:
Το λες επειδή είπα ό,τι έκανα στη σχολή ή έδωσα καμια πληροφορία και δεν το κατάλαβα; Πού είδες το όνομά μου; (ε.... όχι ότι αυτό είναι το κανονικό μου :hot:). Αν το θυμάσαι από τότε που είχαμε μιλήσει (μπράβο σου) ή από κανένα fb οκ, αλλά από αυτά που είπα πού φαίνεται;;;
Με hackάρουν μου φαίνεται!!! :nooooo:
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47728 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 20:41

WTF?! Απολύσανε τον Charlie Sheen από το two and a half men...Αυτό είναι σαν να απολύεις τον Sheldon από το tbbt...Δηλαδή τώρα θα βάλουν άλλον? Σιγά ρε παιδιά, επειδή το παληκάρι έκανε μερικά ναρκωτικά και ζει με δύο γυναίκες? :P

xbJ3b2w.jpeg

#47729 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 20:44

Eδω απολύσανε την συγγραφέα του Vampire Diaries από το ίδιο της το βιβλίο (!). Seriously τι συμβαίνει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού; :hihi2:

#47730 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 20:46

WTF?! Απολύσανε τον Charlie Sheen από το two and a half men...Αυτό είναι σαν να απολύεις τον Sheldon από το tbbt...Δηλαδή τώρα θα βάλουν άλλον? Σιγά ρε παιδιά, επειδή το παληκάρι έκανε μερικά ναρκωτικά και ζει με δύο γυναίκες? :P

On February 28, 2011, during a national television interview in his home, Sheen publicly demanded a 50% raise for the show Two and a Half Men.[54] Already the highest-paid actor on television, Sheen demanded 3 million dollars per episode, claiming that in comparison to the amount that the series is making, he is "underpaid."[54] He later retracted that demand. A March 3, 2011, survey found that 71% of Americans had an unfavorable impression of Sheen and 16% had a positive opinion of him.[55]

On March 7, 2011, CBS and Warner Bros. fired Sheen from Two and a Half Men.[56] The official statement read: “After careful consideration, Warner Bros. Television has terminated Charlie Sheen's services on Two and a Half Men effective immediately.”[57]

http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Sheen#Warner_Bros._dismissal

Σιγά μην τον διώχνανε επειδή πηδάει πορνοστάρ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα